Bruk FM-systemet i et klasserom eller auditorium

Lær å feste og løsne en FM-mottaker til ConnectLine Streamer Pro og å
starte og stoppe lytting.

Studenter som er avhengige av FM kan dra nytte av Streamer Pro sin innebygde FM-kapasitet i klasserom og auditorier. Et FM-system er en fordel både for eleven med hørselstap og læreren. FM-mottakeren kan hjelpe eleven til å høre læreren bedre. Og læreren kan, når han/hun har på seg FM-senderen og en mikrofon, gi tydelig informasjon uten å måtte heve stemmen.

Til- og frakobling av FM-mottakeren
Streamer Pro har en innebygget Euro-pin kontakt. Koble en FM-mottaker direkte til Streamer Pro, og det trådløse FM-signalet kan streames til begge høreapparatene.
Den innebygde kontakten er kompatibel med et stort antall FM-mottakere. Vi anbefaler å benytte Amigo R2 FM-mottaker.

Se hvordan du fester og løsner en Amigo R2 FM-mottaker her:
[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=b0a6d3d4af7a1412c863807b7d96b497&source=embed&photo%5fid=13003647" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Starte og stoppe lytting

Det er bare nødvendig med et enkelt trykk på knappen for å slå FM-mottakeren sending på eller av.

Se hvordan her:
[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=40476effa35162400386b2c6f6cbc3df&source=embed&photo%5fid=13003675" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Mer hjelp

Flere instruksjoner om hvordan du bruker FM med Streamer Pro kan du finne her: