Fullfører REM på under 6 minutter i Genie

Se videoen for å finne ut mer

Hver persons ørekanaler er forskjellige, derfor har de også unik akustikk. Effektive øremålinger (Real Ear Measurement – REM) hjelper deg å personifisere høreapparater til klientens ører.

Et intuitivt verktøy i Oticon Genie. Forbedrede REM AutoFit hjelper deg å fullføre REM-prosessen raskt og sømløst, ved automatisk matching av høreapparatets faktiske forsterkning med måleforsterkning.

“Jeg liker REM AutoFit-verktøyet og jeg vil ha det nå.”
Mr. Zacho, Fachinstitut HG Zacho GmbH & Co.KG, Tyskland

“Jeg vil implementere dette som standard i mitt arbeid.”
Mrs. Frins, Hörgeräte Kersten Nord GmbH, Tyskland

Skreddersy dine tilpasninger ...

Siden forsterkningen i Genie er basert på en gjennomsnittlig ørekanal, passer det ikke alltid bestemte former og størrelser hos alle mennesker. REM AutoFit hjelper deg med å verifisere den faktiske forsterkningen i øret, noe som sikrer at høreapparatene settes riktig opp første gang4.

… på bare 6 enkle minutter

REM AutoFit strømlinjeformer arbeidsflyten din. Det gir hver enkelt av klientene dine en kortere og mer komfortabel tilpasningsopplevelse under verifisering av høreapparatet. Med tiden du sparer kan du dedikere verdifulle minutter til validering og konsultasjon, eller ta i mot flere pasienter gjennom dagen.

Se vår hurtigveiledning

Alt skjer inne i Genie

Det er ikke nødvendig å gjøre Genie- og REM-programvaren parallelt. REM AutoFit kommuniserer med REM-systemet for å kjøre målingene. Genie kan så automatisk justere høreapparatets forsterkning til å samsvare med målet, og gir deg fleksibilitet til å manuelt finjustere og verifisere tilpasningen. Dette gir deg en enkel programvare som skal startes, arbeides med og vedlikeholdes.

Fordeler for klientene dine

Komfortabel tilpasning med hurtig verifisering
Mer tid til konsultasjon og validering
Optimalt oppsett av høreapparat takket være verifisert tilpasning2,3
Mindre behov for påfølgende besøk4

“REM er en god objektmåling av høreapparatets forsterkning. Det hjelper meg med å gjøre en ordentlig tilpasning, derfor har jeg en bedre kundetilfredshet og mindre returavtaler.” Joschka Vossieck, Tyskland

Kontakt

Kontakt din lokale Oticon-selger for flere opplysninger.

Finn kontaktinformasjon

1. Crowe et al. (2016) Interne tester
2. Kochkin et al. (2010)
3. Abrams et al. (2012)
4. Kochkin (2011)