Oticon More er verdens første høreapparat som gir hjernen fullt perspektiv. Dette er takket være et gjennombrudd innen høreapparatteknologi som aldri tidligere - et svært intelligent Deep Neural Network.

Se denne videoen om Deep Neural Network

 • Hvorfor er Oticon More opplært med 12 millioner lydbilder fra den virkelige verden?

  Frem til nå har lydbehandlingssystemer blitt designet ved bruk av teoretiske modeller og menneskeskapte hypoteser om hvordan man best kan fremheve tale og redusere bakgrunnsstøy.

  Men Oticon More høreapparater introduserer en ny høreapparatsteknologi - Deep Neural Network (DNN) - som etterligner måten hjernen fungerer på.

  Hvorfor trene et DNN? Åpne her for å lese mer

  Basert på vår enorme lydbehandlingserfaring, har vi trent Deep Neural Network (DNN) med 12 millioner lydscener fra virkeligheten. Det er vår mest avanserte høreapparat-teknologi noensinne.

  DNN har lært å gjenkjenne alle typer lyder, deres detaljer og hvordan de ideelt sett skal høres ut.

  Dette gjør det til så mye mer enn en standard kunstig intelligens-programvare. Det er en unik og dedikert høreapparatteknologi, utviklet for sanntidsdrift i hverdagen.

  Med denne integrerte intelligensen gjør Oticon More lyder tydeligere, mens du arbeider problemfritt på tvers av forskjellige lyttemiljøer - alt for å støtte hjernen optimalt.

  Utforsk vår BrainHearing™-filosofi her

 • Hvordan fikk vi 12 millioner lydscener inn i Oticon More?

  Vi kom ut av laboratoriet

  Vi forlot laboratoriet og dro ut i den virkelige verden med en 360° sfærisk mikrofon for å samle lyder fra reelle situasjoner.

  Hvordan brukte vi en sfærisk mikrofon? Åpne her

  Den sfæriske mikrofonen er laget av en rekke avanserte, individuelle mikrofoner som er jevnt fordelt utover sfæren. Utdataene fra hver mikrofon er kombinert ved bruk av avansert signalbehandling for å fange opp et gitt lydbildet med detaljer og nøyaktighet.

  Dette fungerer som grunnlaget for hvordan Oticon More kan behandle hele lydbildet med unik presisjon og klarhet.

Også nytt med Oticon More:

Koble til Android-enheter med Audio Streaming for Hearing Aid (ASHA) via Bluetooth® høreapparatteknologi.

Utforsk streaming med Oticon More

Deep Neural Network er en del av en grunnleggende ny tilnærming til lydbehandling

For å kunne levere hele lydbildet har vi fullstendig omdefinert måten vi behandler lyder på.

 • Vi tar opp lyder fra den virkelige verden ved å bruke en 360° sfærisk mikrofon.

 • Vi brukte de innspilte lydene til å trene et Deep Neural Network (DNN), og lærte det å gjenkjenne lydene.

 • DNN er en del av MoreSound Intelligence™, som gir presis analyse og balansering av hele lydbildet.

 • Rask forsterkning i høy oppløsning som naturlig følger endringer i lydbildet MoreSound Amplifier™

Ønsk velkommen til to banebrytende nye høreapparat-teknologier

Denne tilnærmingen gjør det mulig for oss å lansere to noe banebrytende funksjoner som sikrer at hele lydbildet behandles og forsterkes nøyaktig: More Sound Intelligence og MoreSound Amplifier.

 • MoreSound Intelligence.

  Et kvantesprang innen lydbildebehandling

  Oticon More har banebrytende MoreSound Intelligence som fanger opp og optimerer lyder. Dette gir tilgang til hele lydbildet, der individuelle lyder skiller seg ut i klar kontrast til hverandre.

  Hvordan MoreSound Amplifier virker

  Skanning og analyse av lydbildet

  MoreSound Intelligence skanner hele lydbildet 500 ganger i sekundet, noe som gir en nøyaktig analyse av alle lyder og omgivelsenes kompleksisitet. Deretter bruker den brukerens personlige lyttepreferanser for å finne et klart mål for hvordan den skal behandle de forskjellige lydbildene.

  Behandling og kontrastforbedring

  Når lydbildet analyseres, organiserer MoreSound Intelligence lydene rundt brukere nøyaktig, og bruker deretter DNNs enorme opplæring fra det virkelige liv for å behandle og opprette kontrast mellom de identifiserte lydene2. Resultatet er en mer naturlig fremstilling av alle lyder i et klart, komplett og balansert lydbilde2.

  Se våre eksperter forklare MoreSound Amplifier

 • MoreSound Amplifier

  Gir presist balansert forsterkning av hver lyd

  MoreSound Amplifier er vår nyeste høreapparat-teknologi - et banebrytende, balansert forsterkningssystem. Det arbeider presist og raskt nok til å sikre at viktige detaljer og dynamikk gjøres hørbare og tilgjengelige for personer med hørselstap.

  Hvordan MoreSound Amplifier virker

  GAMMEL tradisjonell komprimering

  For å gjøre lydbildet hørbart, har tradisjonell komprimeringsteknologi brukt “en størrelse for alle”-tilnærming. Den behandler alle lyder på samme måte i en fast oppløsning. Dette har ført til at noen lyder blir overforsterket, andre underforsterket, og noen til og med for mye komprimert, og dette skaper en ubalansert lydopplevelse. Ikke bare frarøver dette lytteren viktige detaljer i lydbildet, det gjør det også vanskeligere for hjernen å tolke det som foregår rundt den.

  NY balansert forsterkning

  I motsetning til dette er MoreSound Amplifier et dynamisk og balansert forsterkningssystem som sømløst tilpasser sin oppløsning og hastighet til naturen til lydbildet som foreligger. Med en seks gangers økning i oppløsning og en adaptiv hastighetspilot, gjør MoreSound Amplifier hele lydbildet hørbart, mens det opprettholder den fine kontrasten og balansen mellom lyder3. Dette sikrer at hjernen har tilgang til den viktige informasjonen den trenger for å tolke lyd2, og det er derfor vi tror MoreSound Amplifier er den beste høreapparat-teknologien for forsterkning.

  Se våre eksperter forklare MoreSound Amplifier

Polaris plattformen er ryggraden til Oticon More. Den er spesialbygget for høreapparater. Denne fokuserte tilnærmelsen gjør det mulig å konstant kjøre et opplært DNN mens man bruker alle teknologiene i Oticon More med høyere hastighet, presisjon og kapasitet enn noen gang tidligere3.

 • 16 ganger mer kapasitet til å utføre avanserte algoritmer4

 • Intelligent bruk av industriledende 64-kanalers behandling

 • Dobbelt så mye beregningskapasitet og hastighet4

 • Deep Neural Network-behandling

 • Få dobbel presisjon i 1,5-5 kHz frekvensbånd4

Klikk her

Få kontaktinformasjonen vår her

1Brændgaard, M. 2020a. MoreSound Intelligence. Oticon teknisk dokument

2Santurette, S. & Behrens, T. 2020. Audiologien til Oticon More. Oticon Whitepaper.

*Brændgaard, M. 2020b. Polaris Plattform. Oticon teknisk dokument

4Sammenlignet med Velox S-plattformen.