Hvordan

Skru høreapparatet på og av

Aktivere høreapparatet ditt for første gang

Høreapparatet ditt er et lite elektronisk apparat som bruker spesielle batterier. For å aktivere apparatet, må du først sette inn et nytt batteri i batteriskuffen. Høreapparatet vil starte når batteriskuffen lukkes. Det vil ta noen få sekunder før det høres en lyd. En melodi spilles mens oppstartsprosessen pågår.

Ta på høreapparatet med en gang batteriskuffen er lukket. Hvis høreapparatet holdes i hånden mens det er aktivert, kan det lage en pipelyd. Denne opphører når det er satt riktig på plass i øret.

Skru høreapparatet på og av

1. Skru på høreapparatet ditt ved å lukke batteriskuffen helt, med batteriet på plass. Høreapparatet vil starte når batteriskuffen er lukket, og det vil starte ved å spille en melodi. Dette angir at batteriet virker og at høreapparatet er på.

2. Slå av høreapparatet ved å åpne batteriskuffen helt. For å bevare batteriet lengst mulig bør du slå av høreapparatet når du ikke bruker det.

For å se hvordan du kontrollerer volumet og programmer for de forskjellige høreapparattypene, besøk nedlastingssidene våre:

Få vite mer

 • Hørsel

  Visste du at hørselen vår er den eneste sansen som aldri sover?

 • Koble til programmer

  Hvordan koble høreapparatet til forskjellige apparater som TV-en eller telefonen ved bruk av ConnectLine.

 • Nedlastninger og hjelp

  Finn videoer og bruksanvisninger for alle Oticon høreapparater og tilbehør.

 • Finn et hørselssenter

  Ta en hørselstest og motta råd og hjelp fra en autorisert Oticon audiograf.