Hold fokus på det viktigste, og fordyp deg i å lære med Oticon høreapparater.

Overfør lærerens stemme og stream lyd fra mange medieenheter for å forbedre fokus og redusere uønsket miljøstøy i timene.

Finn ut hvordan du kan forbedre måten du hører på i klassen med Oticon høreapparatene.

Først, velg hvilket utsagn som gjelder for deg.

Trenger du hjelp til å finne ut av ting? Sjekk bruksanvisningen som fulgte med høreapparatene, kontakt audiografen din eller les våre tips for å finne ut om du har Bluetooth-høreapparater

Høreapparater med Bluetooth

I tillegg til å overføre lærerens stemme rett til ørene dine, kan EduMic koble til eksisterende FM-klasseromsystemer og streame lyd til høreapparatene direkte fra smartboard, PC eller nettbrett.

Finn ut mer om Oticon EduMic her.

Finn ut hva du trenger å vite her

 

Hold forbindelsen med læreren din under timene med Amigo R2 FM-mottaker

Hvis du er en student som er avhengig av høreapparater for å høre tydelig på leksjoner eller forelesninger, vil bruk av en FM-mottaker som Amigo R2 FM-mottakeren gi deg en praktisk forbindelse med læreren eller professoren din. Du må først få utdelt en Streamer Pro av audiografen din, som vil koble den til høreapparatene dine.

Fordelen for deg:

Hør lærerens stemme direkte inn i ørene gjennom høreapparatene, selv på avstand.

Fordelen for læreren din:

Ved å ha på seg en FM-sender og en mikrofon, vil læreren din ha sikkerhet for å vite at du kan høre ham uten at han må heve stemmen.

Streamer Pro har en innebygd Euro-pin-kontakt som kan kobles til en FM-mottaker og streame lyd til begge høreapparatene.

Finn ut mer om Streamer Pro her

Streamer Pro kobles til de fleste universelle FM-mottakere, men for den beste klasseromsopplevelsen anbefaler vi å bruke den med Amigo R2 FM-mottakeren.

Bruk disse visuelle guidene for å komme i gang: