Hvordan

Skifte dome

Dome (inkludert Grip Tip) kan brukes med RITE-modeller og BTE-modeller med tynnslanger for en komfortabel tilpasning i øret.

Rengjør høyttaleren jevnlig. Bruk kluten og gni av all ørevoks. Domen og GripTip skal ikke rengjøres. Når du trenger en ny, ren dome, ta av den eksisterende domen og sett på en ny. Vi anbefaler at domen skiftes minst en gang i måneden eller etter anvisning fra audiografen.

Slik gjør du:

 • 1. Hold på høyttaleren/tynnslangen og dra av øreproppen.

 • 2. Plasser høyttaleren/tynnslangen nøyaktig midt i domen.

 • 3. Trykk godt for å påse at domen er godt festet

Se en instruksjonsvideo om hvordan du skifter domen:

[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=989980474ad8d408a5b737de24af204d&source=embed&photo%5fid=12781329" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Om domer

Domer og Grip Tip har en forhåndsdefinert størrelse, er "propper" til engangsbruk som plasseres på høreapparatets høyttaler eller tynnslange for å gi en behagelig tilpasning til øret. Domer finnes i et utvalg fra åpne domer til lukkede power-domer. Både domer og GripTip er laget av et mykt gummimateriale.

Vi anbefaler at du kontakter en audiograf hvis du vil kjøpe ekstra domer, renseutstyr og annet tilbehør.

Finn et hørselssenter i nærheten

Viktig merknad!

Domen er laget av et mykt materiale. Hvis domen løsner i øregangen, vil den ikke gjøre skade. Hvis du greier det, tar du den forsiktig ut. Om nødvendig, la en annen person hjelpe deg. Ikke skyv domen inn i øregangen. Ikke skyv slangen inn i øret igjen før domen er tatt ut av øret. Hvis du er i tvil om hvordan du skal fortsette dersom domen løsner, ta kontakt med audiografen du bruker.

 • Hørsel

  Visste du at hørselen vår er den eneste sansen som aldri sover?

 • Koble til programmer

  Hvordan koble høreapparatet til forskjellige apparater som TV-en eller telefonen ved bruk av ConnectLine.

 • Nedlastninger og hjelp

  Finn videoer og bruksanvisninger for alle Oticon høreapparater og tilbehør.

 • Finn et hørselssenter

  Ta en hørselstest og motta råd og hjelp fra en autorisert Oticon audiograf.