Tinnitus SoundSupport™

Millioner av mennesker verden over opplever tinnitus, og mange av dem har et hørselstap. Faktum er at bare det å bruke et høreapparat kan lindre tinnitus.

Tinnitus SoundSupport™

En rekke lindrende lyder for å møte de forskjellige behov til hver person med tinnitus.

Du kan slå på Tinnitus SoundSupport i alle Oticon høreapparater. Den integrerte lydgeneratoren gir et bredt utvalg av lydvalg inkludert bredbåndslyder (formet etter audiogram, hvit støy, rosa støy og rød støy. Det finnes også havlyder. Disse naturlige lydene er dynamiske, samtidig som de virker beroligende. Dette gjør at man bedre kan mestre sin tinnitus.

Ingen hjerner virker på akkurat samme måte, noen brukere trenger lyder som er mer dynamiske eller har en unik karakter. Tinnitus SoundSupport har som mål  å gjøre tilpasningen så enkel og hurtig som mulig, samtidig som klienten får en fullstendig og personifisert behandling. Du kan legge til fire forskjellige modulasjoner til alle bredbåndslydene for å lage flere muligheter for lindringslyder slik at din klients behov blir møtt. Klienten kan regulere volumet på lindringslyden selv direkte på høreapparatet, eller via vår ON App. For klienten betyr det enkel og diskret håndtering av lindringslyder når behovet oppstår.

Les mer om tinnitus behandling


En rekke lindringer lyder for å møte de unike behovene til hver person med tinnitus.

Utvid tinnitus-verktøykassen

Den ultraraske signalprosesseringsfunksjonen OpenSound Navigator™ er nøkkelelementet som leverer et balansert og rikt lydmiljø for å opprettholde tilgang til en rekke lyder fra omgivelsene, uten å overbelaste hjernen med informasjon.

Dette kan påvirke kundens stressnivå positivt i ellers utfordrende situasjoner og la dem fokusere på andre ting, som for eksempel de som de er sammen med.

Derfor kan det å fokusere på andre ting enn tinnitus påvirke deres oppfatning av tinnitus på en positiv måte.

Se våre siste produkter

ON App

Diskret og praktisk kontroll av lindringslyder

Oticon ON-appen gir brukere av Oticon høreapparater muligheten til å enkelt og diskret justere lindringslydene for tinnitus.

Last ned Oticon ON-appen

Download Oticon ON App for iPhone Download Oticon ON App

Apple, Apple sin logo, iPhone, iPad og iPod touch er varemerker til Apple Inc., registrert i USA og andre land. App Store er et servicemerke som tilhører Apple Inc. Android, Google Play og Google Play-logoen er varemerker tilhørende Google LLC.