Tinnitus SoundSupport™

Millioner av mennesker verden over opplever tinnitus, og mange av dem har et hørselstap. Faktum er at bare det å bruke et høreapparat kan lindre tinnitus.

Tinnitus SoundSupport™

En rekke lindrende lyder for å møte de unike behovene til hver person med tinnitus.

Du kan aktivere Tinnitus SoundSupport i en rekke Oticon-høreapparatstiler og ytelsesnivåer. Den integrerte lydgeneratoren tilbyr et bredt spekter av lydalternativer, inkludert bredbåndslyder (formet til audiogram, hvit, rosa og rød) og havlignende lyder. Disse naturlydene er dynamiske, men likevel beroligende, og virker lovende for å redusere irritasjonen fra tinnitus.

Ingen hjerne fungerer likt, og noen brukere krever lyder som er mer dynamiske eller har en unik egenskap. Tinnitus SoundSupport tar sikte på å gjøre tilpasningen så enkel og rask som mulig, samtidig som den gir brukerne en helt personlig tilpasset behandling. Du kan bruke fire modulasjonsalternativer på hvilken som helst av bredbåndslydene for å skape flere muligheter for avlastningslyder som møter brukernes individuelle behov og preferanser. Brukere kan justere volumnivået for avlastningslyder direkte på høreapparatet eller via Oticon Companion-appen. For brukerne betyr det enkel og diskret håndtering og justering av avlastningslyder når det er nødvendig.

Finn ut mer om tinnitusbehandlingen

Utvid tinnitus-verktøykassen

Den ultraraske signalprosesseringsfunksjonen OpenSound Navigator™ er nøkkelelementet som leverer et balansert og rikt lydmiljø for å opprettholde tilgang til en rekke lyder fra omgivelsene, uten å overbelaste hjernen med informasjon.

Dette kan påvirke kundens stressnivå positivt i ellers utfordrende situasjoner og la dem fokusere på andre ting, som for eksempel de som de er sammen med.

Derfor kan det å fokusere på andre ting enn tinnitus påvirke deres oppfatning av tinnitus på en positiv måte.

Se våre siste produkter

Diskret og hendig kontroll av avlastningslyder

Oticon Companion-appen gir brukere av Oticon-høreapparater muligheten til å justere tinnitusavlastningslydene enkelt og diskret.

Finn ut mer

Last ned Oticon Companion-appen

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40android

Apple, Apple sin logo, iPhone, iPad og iPod touch er varemerker til Apple Inc., registrert i USA og andre land. App Store er et tjenestemerke fra Apple Inc. Android, Google Play og Google Play-logoen er varemerker fra Google LLC.