Hvordan bruke Oticon høreapparatene til å ringe handsfree samtaler

Her kan du lære hvordan du bruker Oticon høreapparater sammen med telefonen din for å ha komfortable, handsfree samtaler

Ved å bruke høreapparatene fra Oticon som en del av et handsfree oppsett med telefonen, kan du høre tydeligere og ha mer behagelige samtaler.

Velg hvilket utsagn som gjelder for deg.

Følg deretter instruksjonene for å streame kvalitetslyd rett inn i ørene.

Trenger du hjelp til å finne ut av ting? Sjekk bruksanvisningen som fulgte med høreapparatene, kontakt audiografen eller les våre tips for å finne ut av det

Høreapparater med Bluetooth

Du kan bruke Oticon Bluetooth-høreapparater som et trådløst headset, hvor du kobler høreapparatene trådløst til telefonen din for å kunne ringe og motta samtaler.

Du vil kunne høre de andre personene i samtalen direkte i høreapparatene dine, mens stemmen din vil bli fanget opp av mikrofoner i høreapparatene eller i en ConnectClip mellomenhet, slik at alle i samtalen kan høre deg.

Hvis telefonen og høreapparatene støtter handsfree kommunikasjon, trenger du ikke en mellomenhet. Hvis ikke, er Oticon ConnectClip den perfekte partneren for å koble telefonen til høreapparatene og nyte godt av handsfree samtaler. ConnectClip fungerer som en mikrofon, og streamer lyd mellom høreapparatene og andre lydenheter.

Se høreapparatets kompatibilitetsveiledning

Nyt godt av håndfri kommunikasjon ved hjelp av høreapparatene dine​

Utforsk hvordan du streamer telefonlyd trådløst mellom Bluetooth-høreapparatene dine og forskjellige enheter her.

Vil du vite mer om fordelene med ConnectClip og hvordan den kan brukes til å ringe handsfree samtaler?

Besøk ConnectClip-siden

Er du klar til å ringe handsfree samtaler?

Se disse praktiske visuelle "hvordan" - veiledningene og begynn å dra nytte av friheten til å streame handsfree telefonsamtaler.

Har du et spørsmål om ConnectClip?

Finn ut hva du trenger å vite her

Høreapparater uten Bluetooth

Handsfree samtaler fra mobile enheter for høreapparater uten Bluetooth

Hvis høreapparatene ikke har Bluetooth-teknologi, må du først koble dem til smarttelefonen din ved hjelp av Oticon Streamer Pro for å ringe handsfree samtaler gjennom høreapparatene.

Streamer Pro må utstedes til deg og parres med høreapparatene av audiografen din.

Kom i gang med Streamer Pro for handsfree samtaler:

Bruk smarttelefonen som fjernkontroll

Hvis du allerede er Streamer Pro-bruker, kan du bruke telefonen din som fjernkontroll med Oticon ConnectLine.

Med Oticon ConnectLine, kan du kontrollere det du hører fra telefonen din uten å måtte berøre høreapparatene ELLER Streamer Pro.

Full kontroll
Sveip, se, velg og kontrollèr flere lydenheter og administrèr høreapparatinnstillingene dine fra samme sted.

Last ned Oticon ConnectLine og ta kontroll over høreapparatene fra telefonens skjerm.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, Apple-logoen, iPhone, iPad og iPod touch er varemerker som tilhører Apple Inc., registrert i U.S. og andre land . App Store er et servicemerke som tilhører Apple Inc. Android, Google Play, og Google Play logoen er varemerker som tilhører Google LLC.