Hvordan bruke Oticon høreapparatene til å ringe handsfree samtaler

Her kan du lære hvordan du bruker Oticon høreapparater sammen med telefonen din for å ha komfortable, handsfree samtaler

 

 

Ved å bruke høreapparatene fra Oticon som en del av et handsfree oppsett med telefonen, kan du høre tydeligere og ha mer behagelige samtaler.

Velg hvilket utsagn som gjelder for deg.

Følg deretter instruksjonene for å streame kvalitetslyd rett inn i ørene.

Trenger du hjelp til å finne ut av ting? Sjekk bruksanvisningen som fulgte med høreapparatene, kontakt audiografen eller les våre tips for å finne ut av det

Høreapparater med Bluetooth

Du kan bruke Oticon Bluetooth-høreapparater som et trådløst headset, hvor du ganske enkelt kobler høreapparatene trådløst til telefonen, og kan foreta eller motta anrop. Du kan også bruke trykknappene på høreapparatet til å svare, avvise og avslutte telefonsamtaler direkte – uten å måtte holde og bruke telefonen.

Du vil kunne høre de andre personene i samtalen direkte i høreapparatene dine, mens stemmen din blir fanget opp av mikrofoner i høreapparatene eller i en ConnectClip mellomenhet, slik at alle andre kan høre deg.

Hvis telefonen og høreapparatene støtter handsfree kommunikasjon, trenger du ikke en mellomenhet. Hvis ikke er Oticon ConnectClip den perfekte partneren for å koble telefonen til høreapparatene og nyte godt av handsfree samtaler. ConnectClip fungerer som en mikrofon og streamer lyd mellom høreapparatene og andre lydenheter.

Se høreapparatets kompatibilitetsguide


Nyt godt av håndfri kommunikasjon ved hjelp av høreapparatene dine​


Utforsk hvordan du streamer telefonlyd trådløst mellom Bluetooth-høreapparatene dine og forskjellige enheter her.

Vil du vite mer om fordelene med ConnectClip og hvordan den kan brukes til å ringe handsfree samtaler?

Besøk ConnectClip-siden

Er du klar til å ringe handsfree samtaler?

Se disse praktiske visuelle "hvordan" - veiledningene og begynn å dra nytte av friheten til å streame handsfree telefonsamtaler.

Har du et spørsmål om ConnectClip?

Finn ut hva du trenger å vite her 

Høreapparater uten Bluetooth

Handsfree samtaler fra mobile enheter for høreapparater uten Bluetooth

Hvis høreapparatene ikke har Bluetooth-teknologi, må du først koble dem til smarttelefonen din ved hjelp av Oticon Streamer Pro for å ringe handsfree samtaler gjennom høreapparatene.

Streamer Pro må utstedes til deg og parres med høreapparatene av audiografen din.

Kom i gang med Streamer Pro for handsfree samtaler: