Fullpakket med innovasjoner for å hjelpe brukerne dine med å engasjere seg

Utforsk Oticon Intent

De nye 4D-sensorene med brukerintensjon driver lydprosesseringen i Oticon Intent

Oticon Intent utvider mulighetene ved de industriledende MoreSound-teknologiene. Med verdens første sensorer med brukerintensjon og det nye Deep Neural Network (DNN) 2.0, gir MoreSound Intelligence™ 3.0 personlig hjelp basert på situasjonen og lytterens intensjon.

Sammen med en betydelig forbedring av MoreSound Amplifier™ 3.0 og den spesialbygde splitter nye Sirius™-plattformen, gjør dette oss i stand til å ta våre BrainHearing™-teknologier til neste nivå.

 • Personlig støtte med verdens første sensorer med brukerintensjon

  Ny BrainHearing-innsikt* viser at personers kommunikasjonsatferd reflekterer deres lyttebehov og intensjoner via hode- og kroppsbevegelser.

  Med introduksjonen av vårt nye premium høreapparat Oticon Intent integrerer vi informasjon fra hode- og kroppsbevegelser, samtaleaktivitet og det akustiske miljøet, i verdens første 4D-sensorteknologi.

  Denne banebrytende teknologien tilpasser seg sømløst til brukerens spesifikke lyttebehov – selv innen samme lydmiljø. Oticon Intent hjelper ikke brukerne kun med å høre og lytte, men også med å kommunisere og engasjere seg fullt ut i livet.

  *Higgins et al. (2023). Head movement and its relation to hearing.

  Utforsk 4D-sensorer i Oticon Intent

  Akustisk miljø
  Sensorer samler detaljer om det 360 graders lydbildet rundt lytteren, etterhvert som det varierer innen lyttemiljøer og mellom lyttemiljøer.

  Hodebevegelse
  Sensorer overvåker om og hvordan brukeren beveger hodet for å forstå typen kommunikasjonssituasjon.

  Kroppsbevegelse
  Fysiske bevegelsessensorer bidrar til å forutse behovet for økt støtte til rombevissthet.

  Samtaleaktivitet
  Overvåking av om det er en aktiv samtale eller ikke, informerer systemet om å prioritere tale.

MoreSound Intelligence 3.0 er en banebrytende teknologi som gjør det enklere for brukere å nyte, følge og engasjere seg i samtaler. Den skanner og analyserer lydbildet på en omfattende og nøyaktig måte. Deretter organiserer den lydene rundt brukeren og bruker den splitter nye innebygde DNN 2.0 for å behandle og skape kontrast mellom de identifiserte lydene.

Den nye MSI 3.0 gir brukerne hele lydbildet i mye høyere klarhet og balanse enn noen gang før, i alle situasjoner. Den gir i tillegg betydelig forbedret taleforståelse takket være 4D-sensorene, og tilpasser seg sømløst til brukerens spesifikke lyttebehov, og gir personlig støtte basert på situasjonen og brukerens intensjoner.

Med Oticon Intent lanserer vi et helt nytt andregenerasjons DNN 2.0, som gir bedre lydkvalitet, klarere tale og mer effektiv støydemping.

Denne avanserte teknologien driver et høreapparat som fungerer mer som hjernen, fordi det har lært gjennom erfaring. Dette muliggjør bedre og mer nøyaktig representasjon av lyd i hjernen og bedre tilgang til lyder rundt hele høreapparatbrukeren.*

 • Teknologien er trent opp på et enda større mangfold av lydprøver, der de fleste er utfordrende og komplekse
 • Høyere krav til ytelse av DNN i opptreningsfasen
 • Forbedret bevaring av opprinnelseslyden, noe som resulterer i mindre tap av signaler for både tale og støy
 • Demping av uønskede lyder med opptil 12 dB i komplekse miljøer – 2 dB mer enn tidligere

 

*Santurette et al. (2020). Oticon Whitepaper.

Vår nye MoreSound Amplifier 3.0 gir brukerne nøyaktig og balansert forsterkning over et frekvensområde som spenner fra 80 Hz og helt opp til 10 000 Hz. Brukeren opplever et fyldigere lydbilde med en bedre representasjon av miljøet.

Med renere og klarere lydinngang fra MoreSound Intelligence 3.0, har MoreSoundAmplifier 3.0 et unikt utgangspunkt for å forsterke en rekke lyder i henhold til behovene til hver individuelle bruker. Dette gjør at MoreSound Amplifier 3.0 kan levere alle meningsfulle lyder i hele frekvensområdet for alle tilgjengelige tilpasningsrasjonaler.

* Målinger utføres i en øresimulator i henhold til standard testkrav

MoreSound Optimizer oppdager og forhindrer feedback proaktivt, uten at det forstyrrer gain. Denne unike og patenterte Spectro Temporal Modulation-teknologien skaper et brytersignal som stopper hørbar feedback før den oppstår. Det bidrar til å forhindre usynlige fall i gain og gir optimal gain hele dagen – slik at den foreskrevne gain er den man faktisk får. Dette gir brukerne bedre tilgang til taledetaljer med mer naturlig lyd, økt komfort og forbedret taleforståelse* – selv i de mest dynamiske miljøene.

*Juul Jensen (2019). Oticon whitepaper.

Mer enn 7 av 10 høreapparatbrukere har problemer med forstyrrende lyder i hverdagen*. Det er derfor Oticon Intent har to innovative funksjoner som er designet for å beskytte brukerne mot forstyrrende lyder, samtidig som de får full tilgang til meningsfulle lyder – noe som hjelper dem å engasjere seg fullt ut i livet.

*Gade, P., Brændgaard, M., Flocken, H., Preszcator, D., &Santurette, S. (2023). Wind &Handling Stabilizer – Bevis og brukerfordeler. Oticon Whitepaper.

*Basert på en 22 % redusert gjennomsnittlig pupillstørrelse sammenlignet med den høyeste gjennomsnittlige pupillstørrelsen
**Santurette, S., Brændgaard, M., Wang, J., &Sun, K. (2023). SuddenSound Stabilizer – Bevis og brukerfordeler. Oticon Whitepaper.

Sirius er en banebrytende plattform kun bygget for høreapparater. Den høye prosesseringskapasiteten til Sirius driver de banebrytende innovasjonene i Oticon Intent. Sirius-plattformen er fremtidsklar, noe som innebærer at Oticon Intent-høreapparater kan oppdateres trådløst med våre nyeste forbedringer.