Pediatrisk tilpasning

Vi gjør tilpasning av høreapparater enklere

Barnevennlig hørselsomsorg går utover utviklingen av pediatriske produkter og over i tilpasningsprogramvarens verden. Dette er fordi tilpasningsprotokollen for barn vanligvis varierer fra den som brukes for voksne.

I en pediatrisk tilpasning kan audiografen jobbe med audiometriske data av varierende formater, spesielle tilpasningsrasjonal, ulike forutsetninger om hvordan automatiske funksjoner bør settes, og en annen tilnærming til verifikasjon.

For å støtte pediatriske audiografer i deres daglige arbeid, utviklet vi pediatrisk tilpasningsmodus i Oticon Genie 2. Pediatrisk tilpasningsmodus ivaretar behovene til barn med hørselstap - og fagpersonene som tar vare på dem.

Pediatrisk tilpasningsmodus

Oticon Genie 2 støtter pediatrisk tilpasning for barn mellom 0 og 17 år og barneprodukter.

Det gir enkel tilgang til audiogram og RECD- og REM-verktøyer, og en serie med valideringsverktøy for å støtte bedre resultater for barn med høreapparater.

Pediatrisk tilpasningsmodus har et pediatrisk panel som gir en sentralisert måte å se og endre barnets høreapparatinnstillinger.

Passer til barn i alle aldre med selvtillit

For å gjøre det enklere å tilpasse for barn og tenåringer, har vi introdusert en mer fleksibel måte å håndtere pediatriske standardinnstillinger på i Oticon Genie 2.

Pediatrisk tilpasningsmodus i Oticon Genie 2 fungerer som din guide til Oticon-høreapparater, og hjelper deg å oppnå mer på den tiden du har tilgjengelig. Egendefinerbare innstillinger for alle aldersgrupper hjelper deg å oppnå tilpasninger ved å gi enkel tilgang til tilpasningsdetaljer i pediatrisk-panelet.

For å hjelpe deg med å møte deres preferanser, kan Oticons MoreSound Intelligence™-teknologifunksjoner Virtual Outer Ear og Sound Enhancer justeres når tiden er inne, og volumkontrollen kan aktiveres.

Pediatrisk tilpasning med Genie 2

  • Ett tilpasningssystem for ALLE Oticon høreapparater
  • Audiologikonsept basert på barns utviklende behov
  • Effektiv DSL-implementering for større nøyaktighet og mindre finjustering