Genie 2 har blitt oppdatert | 2019.1

Genie 2 har blitt oppdatert med en mengde nye funksjoner og forbedringer.

Instruksjoner for bruk av Genie og Genie 2 2019.1

Nye tilpasningsfunksjoner

Genie 2 har blitt oppdatert med nye spennende funksjoner for å støtte Oticon høreapparater.

 

Den nye miniRITE R tilbyr en unik kombinasjon av den åpne lydopplevelsen; overlegen tilkoblingsevne og en topp moderne oppladbar litium-ion løsning. I Genie 2 finner du nyttig informasjon om de oppladbare batteriene.

Det daglige batteriforbruket, streamingadferd og hørselstapet påvirker sammen behovet for batterikapasitet. Med denne informasjonen fra kunden kan du enkelt veilede om batteriet trenger utskifting. Du kan enkelt skifte batteriet.

 

I 19.1 har vi lagt til ny funksjonalitet i verktøyet "Overføre innstillinger". Du kan nå overføre lydkontroller, lokale kontroller og indikatorinnstillinger for alle tildelte lytteprogrammer. Overføringsinnstillinger starter nå automatisk når nye høreapparater som er forskjellige fra den nåværende økten, er koblet til eller valgt. Alternativt kan du fortsatt få tilgang til overføringsinnstillinger fra verktøymenyen.

 

Oticon ON App har en ny booster-funksjon for økt etterspørsel etter assistanse. Vi har forbedret OpenSound Navigator i Genie 2 med en ny "meget høy" profil som gjør at programmer kan være utstyrt med samme nivå av hjelp.

Vi har gjort flere endringer i tilpasningen, som lar deg benytte deg av OpenSound Optimizer i de nye Oticon Opn S- og Opn Play-produktene. Samme akustikk gir nå mer stabil forsterkning.

Den ekstra forsterkningen benyttes automatisk til å nå målforsterkning i henhold til tilpasningsrasjonalet når det trengs. De anslåtte feedback-grensene har blitt erstattet med en indikator for ustabil forsterkning. Indikatoren for ustabil forsterkning benytter live-målinger fra høreapparatene, uten at det påvirker tilpasningsflyten.

Det blir også gitt løpende visuelle indikatorer på ustabil forsterkning eller når det er risiko for feedback. Når feedback-analysen er komplett viser Genie 2 den ustabile forsterkningen, eller feedback-risiko i bestemte frekvensbånd.

 

Vi har omorganisert visuelle indikatorer for å støtte nye funksjoner:
1. LED-mønster med tre sykluser for programmer og lyttetilstander som reduserer strømforbruket.
2. Nytt utkoblings LED-mønster for miniRITE R.

Midt i blinken – trådløst med en gang

Oticons tilpasningsverktøy Genie 2 er utformet for å hjelpe deg å tilby tilpasninger av ypperste kvalitet som møter brukernes individuelle behov.

Live demonstrasjonsverktøy og lyder fra virkeligheten hjelper til med å demonstrere nye produkter og funksjoner. De innebygde videoene hjelper deg å lære bort hvordan man bruker og tar vare på høreapparatene.

 
  • Genie-oppdatering

  • Genie-oppdatering gir deg tilgang til nye versjoner av Genie 2 eller oppdateringer med en gang de er utgitt.
  • Genie-oppdatering kjører lydløst i bakgrunnen og sjekker automatisk etter oppdateringer. Du varsles dersom du må gjøre noe.

Programmeringsenheter

I Genie 2 kan du bruke en rekke programmeringsenheter til å programmere Oticon høreapparater:

Trådløs

Noahlink Trådløst*(Anbefalt)
FittingLINK 3*


Kablet

HiPro 2 (Anbefalt)
ExpressLINK 3
NOAHlink
HiPro USB**
HiPro**


*Kompatibel med 2,4 GHz høreapparater

**Forvent saktere programmerings- og firmwareoppdateringstider, da disse er eldre enheter

Oticon firmware-oppdatering

Oticon firmware-oppdatering lar deg utføre firmwareoppdateringer på Oticon høreapparater og tilbehør.

Oticon firmware-oppdatering gir disse åpenbare fordelene:

  • Tilgang til den helt nyeste plattformen og ytelsesforbedringene
  • Praktisk og tidsbesparende, uten behov for å sende høreapparater og tilkoblingsutstyr til service

 

Vær oppmerksom på at det er nødvendig med kabeltilkobling.
Noahlink trådløs og FittingLINK 3 kan ikke brukes til firmwareoppdateringer.

 

VÆR INFORMERT
De nye høreapparatene du får kan ha en ny firmware versjon som ikke er kompatibel med din gamle Genie 2 installasjon. Derfor må du alltid installere den nyeste Genie 2-programvaren når du mottar den fra Oticon.

Øremålinger på 6 minutter!

REM AutoFit-verktøyet i Genie og Genie 2 hjelper deg å levere høykvalitets tilpasninger som er personliggjort for brukeren, med fokus på effektivitet og kontroll.

Les om REM AutoFit