Oticon Genie 2 har blitt oppdatert | 2020.1

Genie 2 har blitt oppdatert med en rekke nye funksjoner og forbedringer.

Instruksjoner for bruk Genie 2 2020.1

Nye tilpasningsfunksjoner

Genie 2 har blitt oppdatert med nye, spennende funksjoner for å støtte Oticon høreapparatene.

 

Oticon Xceed og Oticon Xceed Play tilbyr en unik lydopplevelse, for voksne og barn respektivt, for alvorlig til dypt hørselstap, da de nå har tilgang til OpenSound Navigator™, samt OpenSound Optimizer™.

I Genie 2 har du tilgang til de samme tilpasningsfunksjonene og fleksibiliteten som gjelder andre Velox S™ høreapparater, fordi alle fortjener den aller beste audiologien. 

Det er ikke mulig å stille inn minimum og maksimum VC-rekkevidden, noe som sikrer at volumkontrollen er skreddersydd til brukerens behov. DSE og DSE Linear er Oticons egne tilpasningsrasjonaler for alvorlig til dypt hørselstap og er tilgjengelig for disse produktene, i tillegg til den nye Bass Sound Perception trimmeren, som lar deg justere dybden i lyden.

 

Vi har re-introdusert det bimodale tilpasningspanelet, slik at Oticon sine høreapparater* kan tilpasses med hvilket som helst cochlea implantat. Det bimodale tilpasningspanelet er tilgjengelig for monaurale tilpasninger*, noe som gjør det mulig for deg å justere den totale ytelsen, høyfrekvens avstenging og lavfrekvens utdypning.

Den nye trådløse Oticon CROS senderen gir praktisk og enkel tilgang til den eksklusive OpenSound opplevelsen. Når du har koblet til høreapparatet** og valgt Oticon CROS senderen, kommer den til å overføre lyd i løpet av hele tilpasningsprosessen.

Dersom du velger CROS/BICROS funksjonen i tilpasningstrinnet, kan du velge mellom tre innstillinger: CROS, BiCROS og NO CROS/BiCROS. Avhengig av programinnstilingen kan du balansere CROS inputnivået.

 

Oticon RemoteCare gjør det mulig for deg å sende oppdaterte innstillinger og foreta justeringer ved dine brukeres høreapparater i sanntid. Du kan også foreta sikker videochat og øyeblikkelig sende meldinger med kunden din ved å bruke Oticon RemoteCare. Brukeren din kan komme i kontakt med deg gjennom Oticon RemoteCare Appen fra hvor som helst med en stabil internettilgang.

Oticon RemoteCare følger opp på oppfølgingstimer som skal fungere som supplement for oppfølgingstimer på klinikken, og for å gjøre det enkelt og rimelig både for deg og for brukeren din.

*Oticon Opn S™, Oticon Opn Play og Oticon Xceed og Oticon Xceed Play

**Oticon Opn S 1 and Opn S 2, Oticon Opn Play 1, Oticon Xceed og Oticon Xceed Play

Rett på målet, umiddelbart – trådløst

Oticon sitt tilpasningsverktøy Genie 2 er designet for å hjelpe deg med å tilby topp kvalitetstilpasning som møter de individuelle behovene til hver enkelt bruker.

Programmeringsenheter

I Genie 2 kan du bruke en rekke programmeringsenheter til å programmere Oticon høreapparater:

Trådløs

Noahlink Wireless* (Anbefalt)
FittingLink 3*


Med ledning

HiPro 2 (Anbefales)
ExpressLink 3
NOAHlink
HiPro USB**
HiPro**


*Kompatibel med 2.4 GHz høreapparater

**Forvent langsommere programmering og firmwarereoppdateringstid da disse er eldre enheter

Matcher REM-target på mindre enn 2 minutter og 30 sekunder i Genie 2*

REM AutoFit-verktøyet i Genie og Genie 2 hjelper deg med å gi tilpasninger av høy kvalitet, som er persontilpasset for brukeren, og som samtidig legger vekt på effektivitet og kontroll.

*Med IMC 2 kompatible REM-systemer, kan REM-målmatching gjøres på mindre enn 1 minutt og 50 sekunder. Med VerifitLINK REM-målmatching gjøres på mindre enn 2 minutter og 30 sekunder.

Lær mer om REM AutoFit

Oticon Firmware oppdatering

Oticon Firmware oppdatering gjør det mulig for deg å utføre firmware oppdateringer på stedet ved Oticon høreapparater og tilbehør.

Oticon firmwareppdatering gir deg disse klare fordelene:

  • Tilgang på de aller siste funksjonene og ytelsesforbedringene
  • Praktisk og tidsbesparende da det ikke er nødvendig å sende høreapparatene og tilbehør for tilkobling inn til service

 

Vennligst merk at tilkobling med ledning er nødvendig.
Noahlink Wireless og FittingLink 3 kan ikke brukes for firmwareoppdateringer.
HiPro 2 anbefales. HiPro og HiPro USB kommer til å resultere i betydelig lengre firmwareoppdateringstid, da de er eldre enheter.

 

VÆR INFORMERT
Det nye høreapparatet som du mottar kan ha en ny firmwareversjon som ikke er kompatibel med din gamle Genie 2 installasjon. Derfor må du alltid installere den nyeste Genie 2 programvaren når du mottar den fra Oticon.

 
  • Genie-oppdatering

  • Genie-oppdatering gir deg tilgang til nye versjoner av Genie 2 eller oppdateringer med en gang de er utgitt.
  • Genie-oppdatering kjører lydløst i bakgrunnen og sjekker automatisk etter oppdateringer. Du varsles dersom du må gjøre noe.