Genie 2 | 2017.1

Genie 2 har blitt oppdatert med en rekke nye funksjoner og forbedringer.

Du finner en rask oversikt over disse under:

Last ned 2017.1 Genie 2 Guide

Nye funksjoner og oppdateringer i Genie 2 2017.1

Genie har blitt oppdatert med en rekke nye funksjoner og forbedringer. Du finner en rask oversikt over disse under.

Les mer

Helt riktig, med én gang – trådløst

Oticons tilpasnings- og konsultasjonsverktøy, Genie, er utformet for å hjelpe deg å tilby tilpasninger av ypperste kvalitet som møter brukernes individuelle behov.

Tilpasning med høy presisjon

Direktesendte demonstrasjonsverktøy og lyder fra virkeligheten hjelper til med å demonstrere nye produkter og funksjoner. Og innebygde videoer hjelper deg å lære bort hvordan man bruker og tar vare på høreapparatene.

Få Genie-oppdateringsprogram

 • Enkel tilgang på nye versjoner av Genie eller oppdateringer så snart de er lansert.

 • Oppdateringsprogrammet kjører stille i bakgrunnen og ser automatisk etter oppdateringer – du varsles kun når du må gjøre noe.

FittingLINK

En ny trådløs programmerer er nå tilgjengelig fra Oticon – FittingLINK 3.0.

FittingLINK 3.0 er utformet for å sikre en rask og pålitelig trådløs forbindelse direkte mellom PC-en og Oticon Opn-høreapparatene.

FittingLINK 3.0 er vedlikeholdsfri og alltid klar til bruk ettersom den ikke trenger lading. FittingLINK 3.0 gir deg en tilpasningsopplevelse for brukere som fokuserer på komfort, helt uten kabler.

Nytt SoundStudio

Det nye SoundStudio er et 3D-lydprogram som kjører på PC-en du gjør tilpasningen fra, og tar i bruk høyttaleroppsettet på klinikken din. Lydbiblioteket i programmet har et stort utvalg av virtuelle lydscener for å simulere vanlige lyttesituasjoner i tilpasningsrommet.

SoundStudio forbedrer dine kunders forståelse av fordelene til høreapparatets funksjoner i komplekse lyttesituasjoner. Kundetilfredshet forbedres også som et resultat av å ta opp og rette lytteproblemer i vanskelige situasjoner.

 • Markedsføring og kundeservice

  Utforsk våre personlig tilpassede markedsføringsverktøy som er spesielt utviklet for å tiltrekke enda flere mennesker til klinikken din.

 • Audiologisk hensikt

  Utforsk Oticons audiologiske hensikt.

 • Produktnyheter

  Hold deg oppdatert med de siste produktnyhetene.

 • Bli en Oticon-audiograf

  Vil du selge Oticon-produkter? Ta kontakt med din lokale representant fra Oticon.