Hva driver Oticon med?

• Industriledende høreapparater og tilbehør

• Leder spesifikk forskning på hørselstap

• Utstyr og programvare for audiografer

Vår visjon

En verden der hørselstap ikke er en begrensning.


Vår misjon

Vi utfordrer konvensjoner og pusher teknologigrensene for å endre livene til mennesker med hørselstap.

Grunnlagt på omsorg

I 1904 hjalp Hans Demant sin kone Camilla med et av verdens første elektroniske høreapparater – og lanserte en arv av livsendrende teknologi som fortsetter den dag i dag. Mer enn 120 år senere er Oticons posisjon som verdensledende innen audiologi et bevis på vår filosofi om omsorg gjennom innovasjon.

Vår teknologi har hjulpet utallige mennesker med hørselstap over hele verden, og våre banebrytende oppdagelser om menneskehjernen fortsetter å definere hva som er mulig. Men vi er såvidt i gang. Oticon er stolte av vår forpliktelse til å realisere visjonen vår om en verden der hørselstap virkelig ikke er en begrensning.

Hvordan er Oticon som selskap?

Skroll ned for å se hva som definerer Oticon

Åpen og nysgjerrig

Oticon stopper aldri å utforske og lære om hørselstap. Vi arbeider kontinuerlig med over 13 000 høreapparatbrukere og audiografer, som hjelper oss med å forstå hva folk trenger og ønsker.

Videre så utfører vi en ledende vitenskapelig forskning ved vårt forskningssenter, Eriksholm. Her viser våre oppdagelser oss hvordan vi kan gjøre ting på en annen måte og utvikle hørselsteknologi for fremtiden.

Oppdag hvordan hørselen din fungerer

Vår unike BrainHearing™ filosofi

Vi tenker annerledes rundt hørselstap: Vi starter med hjernen. Det er fordi du faktisk hører med hjernen – ikke med ørene.

Ved å forstå hvordan hjernen lager mening av lyder, kan vi hjelpe folk mer effektivt med høreapparater. Videre kan vi forstå hvordan vi kan beskytte hjernen fra hørselstapsrelaterte farer, slik som kognitiv tilbakegang.

Forstå hvordan BrainHearing kan hjelpe deg

En teknologipioner

Hos Oticon utfordrer vi konvensjoner og pusher grensene for teknologien for å endre livene til mennesker med hørselstap.

Våre innovasjoner bygger på å legge listen høyere. Mens andre nøyer seg med direksjonsrettet hørsel, har vi laget en pioner med 360° åpen lyd.

Faktisk så sikter vi etter å oppnå det umulige – og vi utfordrer konvensjoner for å komme oss dit. Vi tror det er dette som gjør oss til teknologiledere innenfor vår industri.

Vil du se våre industriledende høreapparater?

Trofast overfor brukere av høreapparat

Vi er lidenskapelig opptatt av å gjøre livet enklere for mennesker med hørselstap, fra det øyeblikket de oppdager det – og hvert øyeblikk etter det.

Fordi vi har en dyp forståelse for behovene til moderne høreapparatbrukere, våre høreapparater og tilbehør tar vi lydkvalitet til et nytt nivå. De øker taleforståelse, reduserer lytteanstrengelse — og de er enkle å bruke hver dag.

Hør fra de som selv bruker høreapparat

Forpliktet overfor audiografer

Det krever kyndig kunnskap for å forstå, og skreddersy dine unike hørselsbehov. Det er derfor Oticon sine høreapparat kun blir tilpasset av autoriserte audiografer.

Vi gjør alt vi kan gjøre for å hjelpe din audiograf med å hjelpe deg. Vi tilbyr toppkvalitets opplæring, verdensledende produkter og support gjennom alle trinn på veien.

Ønsker du å finne en audiograf?

Er du en audiograf? Klikk her for å komme til nettsiden vår for profesjonelle.

  • Kontakt oss

    Kontakt ditt lokale Oticon kontor.

  • Se Oticons høreapparater

    Ta en titt på våre nyeste høreapparater.

  • Finn et hørselssenter

    Klikk her for å finne en audiograf i nærheten av deg.