Om Oticon

People First

Når vi sier "People First" ligger det mye mer bak enn et flott slagord: Det er måten vi tenker, måten vi arbeider og måten vi utvikler produktene våre på.

Finn ut mer

Vi er grunnlagt på omsorg

Oticon ble grunnlagt i 1904 av Hans Demant. Han hadde en kone som led av hørselstap. Selskapets grunnlag er bygget på omsorg og empati helt fra starten.

Oticon har blitt drevet av en ustoppelig søken etter innovasjon, og har vært helt i forkant av teknologien som forbedrer livene til mennesker med hørselstap.

Vis tidslinje

Om Oticon

Oticons oppdrag er like direkte som det er verdig:Hjelpe mennesker med hørselstap å oppnå sitt potensiale, samtidig som de lever livet de ønsker – med den hørselen de har.

For å få til dette arbeider Oticon for å være lederen innen høy-ytelses høreløsninger, og for å levere den mest sofistikerte teknologien og audiologien som mulig. Men det å hjelpe mennesker med å oppfylle potensialet sitt inkluderer mye mer enn å levere den mest avanserte hørselsvitenskapen, og et innovativt banebrytende design. Gjennom vårt løfte om People First, har Oticon opparbeidet en dyp verdsettelse og forståelse for hva mennesker trenger, ønsker og etterstreber. Dette står i hjertet for alle våre nyvinninger. Enkelt sagt så setter vi de individuelle behovene og ønskene til mennesker med hørselstap først når vi utvikler nye løsninger.

Vi finnes over hele verden

Oticon har over 3 000 medarbeidere, og lager hørselsløsninger som hjelper mennesker i over 100 land verden over. Produktene våre selges gjennom salgskontoret i 24 land, og gjennom omtrent 80 uavhengige forhandlere verden over.

Vi leter alltid etter talentfulle mennesker

Vi mener at den største innovasjonen og utviklingen skjer når vi samler talentfulle mennesker i et inspirerende miljø, som fremmer lagarbeid og personlig vekst.

Er du interessert i en meningsfull karriere med fokus på å endre liv til det bedre? Da inviterer vi deg til å lese mer om livet og kulturen hos Oticon, og ta en titt på jobbmulighetene hos oss.

Les mer

 • Hvordan vår hørsel fungerer

  Vi hører med hjernen vår – ikke med ørene våre. Forstå den normal høreprosessen

 • Få hjelp

  Hva du kan gjøre når du har mistanke om hørselstap, og prosessen for å finne den rette løsningen

 • Tinnitus

  Hva er tinnitus, hvorfor får noen det, og hva kan gjøres for å lette symptomene

 • Finn et hørselssenter

  En audiograf kan teste hørselen din og utarbeide en behandling som passer deg