Life changing technology

Hva driver Oticon med?

• Industriledende høreapparater og tilbehør

• Leder spesifikk forskning på hørselstap

• Utstyr og programvare for audiografer

Vår visjon

En verden der hørselstap ikke er en begrensning.


Vår misjon

Vi utfordrer konvensjoner og pusher teknologigrensene for å endre livene til mennesker med hørselstap.

Vår historie

Oticon sin misjon begynte for over 100 år siden. I 1904 ønsket Hans Demant å hjelpe sin kone Camilla med å leve et bedre liv, uhindret av hørselstapet hennes. Han hjalp Camilla med et av de første elektroniske høreapparatene i verden.

Fra dette omsorgsgrunnlaget, vokste Oticon med en lidenskap om å hjelpe mennesker som trenger hørselshjelp. Vi arbeider kontinuerlig mot vår visjon, om en verden hvor hørselstap ikke skal være en begrensning. Vi fornyer life-changing technology – og dersom det betyr at vi trenger å utfordre konvensjonene, så er det akkurat det vi gjør.

Hvordan er Oticon som selskap?

Skroll ned for å se hva som definerer Oticon

Åpen og nysgjerrig

Oticon stopper aldri å utforske og lære om hørselstap. Vi arbeider kontinuerlig med over 13 000 høreapparatbrukere og audiografer, som hjelper oss med å forstå hva folk trenger og ønsker.

Videre så utfører vi en ledende vitenskapelig forskning ved vårt forskningssenter, Eriksholm. Her viser våre oppdagelser oss hvordan vi kan gjøre ting på en annen måte og utvikle hørselsteknologi for fremtiden.

Oppdag hvordan hørselen din fungerer

Vår unike BrainHearing™ filosofi

Vi tenker annerledes rundt hørselstap: Vi starter med hjernen. Det er fordi du faktisk hører med hjernen – ikke med ørene.

Ved å forstå hvordan hjernen lager mening av lyder, kan vi hjelpe folk mer effektivt med høreapparater. Videre kan vi forstå hvordan vi kan beskytte hjernen fra hørselstapsrelaterte farer, slik som kognitiv tilbakegang.

Forstå hvordan BrainHearing kan hjelpe deg

En teknologipioner

Hos Oticon utfordrer vi konvensjoner og pusher grensene for teknologien for å endre livene til mennesker med hørselstap.

Våre innovasjoner bygger på å legge listen høyere. Mens andre nøyer seg med direksjonsrettet hørsel, har vi laget en pioner med 360° åpen lyd.

Faktisk så sikter vi etter å oppnå det umulige – og vi utfordrer konvensjoner for å komme oss dit. Vi tror det er dette som gjør oss til teknologiledere innenfor vår industri.

Vil du se våre industriledende høreapparater?

Trofast overfor brukere av høreapparat

Vi er lidenskapelig opptatt av å gjøre livet enklere for mennesker med hørselstap, fra det øyeblikket de oppdager det – og hvert øyeblikk etter det.

Fordi vi har en dyp forståelse for behovene til moderne høreapparatbrukere, våre høreapparater og tilbehør tar vi lydkvalitet til et nytt nivå. De øker taleforståelse, reduserer lytteanstrengelse — og de er enkle å bruke hver dag.

Hør fra de som selv bruker høreapparat

Forpliktet overfor audiografer

Det krever kyndig kunnskap for å forstå, og skreddersy dine unike hørselsbehov. Det er derfor Oticon sine høreapparat kun blir tilpasset av autoriserte audiografer.

Vi gjør alt vi kan gjøre for å hjelpe din audiograf med å hjelpe deg. Vi tilbyr toppkvalitets opplæring, verdensledende produkter og support gjennom alle trinn på veien.

Ønsker du å finne en audiograf?

Er du en audiograf? Klikk her for å komme til nettsiden vår for profesjonelle.

  • Kontakt oss

    Kontakt ditt lokale Oticon kontor.

  • Se Oticons høreapparater

    Ta en titt på våre nyeste høreapparater.

  • Finn et hørselssenter

    Klikk her for å finne en audiograf i nærheten av deg.