Viktig informasjon

Demant-gruppen har opplevd en kritisk situasjon rundt vår interne​ IT-infrastruktur tirsdag den 3. september 2019. Vi har derfor valgt å​ lukke ned alle IT-systemer ved alle våre salgsselskaper og​ produksjonsenheter.​

Vi jobber for øyeblikket med en tiltaksplan og vi vil gjøre hva som er nødvendig for å opprettholde normal drift. ​ Ingenting er mer viktig for oss en å yte maksimal service for våre kunder og sluttbrukere. ​Vi beklager for det merarbeidet som dette vil medføre og vi setter pris på deres tålmodighet i den tiden det tar til vi er I normal drift. ​Vi vil komme med ny oppdatering så snart vi har mer informasjon å gi ut.​

For ytterligere spørsmål rundt dette, vennligst ta kontakt med Lars​ Martin Osen på telefon: 911 96 131 eller Heidi M. Jansson på telefon:​ 924 23 090

Oticon Opn S™

Oticon Opn S
bryter en av fysikkens lover

Drevet av den nye, avanserte Velox S™-plattformen, tar Oticon Opn S den åpne lydopplevelsen og de unike fordelene ved BrainHearing™ til nye høyder.

Oppdag Oticon Opn S

En stil som passer hvilken som helst bruker

Denne omfattende serien med Oticon høreapparater dekker hørselstap fra mild til alvorlig-omfattende.Alle Oticon høreapparater er bygget på vår BrainHearing™-filosofi. Vi tror på å gi hjernen det som trengs for å gi mening til lyden naturlig, ved å gi den bedre arbeidsforhold.

Oppdag våre forskjellige stiler

Vær i forkant med Oticon

I Oticon er vi dedikert til å hjelpe deg med praksisen din. Vårt kampanjeprogram sørger for at du alltid har en komplett og kontinuerlig oppdatert produktportefølje i tillegg til de nyeste hjelpeverktøy, slik at du kan opprettholde høy brukertilfredshet på alle områder i bedriften din.

Oticon ønsker å være en sterk partner og å hjelpe deg med å veilede brukerne på reisen mot en bedre hørsel.

Initiativet inkluderer et strukturert verktøysett for å hjelpe deg imøtekomme brukernes individuelle behov – og å styrke din posisjon som en moderne audiograf.

Utvid din forretningsinnsikt

Oticon Opn Play™

Oticon Opn Play redefinerer
barnevennlig hørselsomsorg

Oticon Opn Play er drevet av den nye revolusjonerende Velox S™-plattformen, og åpner opp det fulle potensiale til det åpne lydparadigmet. Dette er pediatrisk hørselsomsorg på et nytt nivå.

Oppdag Oticon Opn Play

Oticon Xceed

Vi presenterer den åpne lydopplevelsen for avanserte brukere

Oticon Xceed bringer en radikal ny tilnærming til power høreapparater. Takket være OpenSound Navigator™ kan super- og ultrabrukere nå få 360° tilgang til tale for første gang med mindre støy og mindre innsats.

Utforsk Oticon Opn

Oticon Dynamo

Mer kraft. Mindre størrelse.

Dynamo er den mest sofistikerte Super Power-løsningen noensinne for alvorlig til meget alvorlig hørselstap. I tillegg til ekstra kraft, har den også en klar, autentisk lydkvalitet.

Opplev Dynamo

 • Tilpasning med Genie

  Oticons tilpasnings- og konsultasjonsverktøy, Genie, er utformet for å tilby tilpasninger av ypperste kvalitet som møter brukernes individuelle behov.

 • Markedsføring og kundeservice

  Utforsk våre personlig tilpassede verktøy som er spesielt utviklet for å tiltrekke enda flere mennesker til klinikken din.

 • Produktnyheter

  Hold deg oppdatert med de siste produktnyhetene.

 • Bli en Oticon-audiograf

  Vil du selge Oticon-produkter? Ta kontakt med din lokale representant fra Oticon.