Nye Oticon Opn™

Nå er den åpne lyd-standarden tilgjengelig for enda flere mennesker

Lær mer om Opn     Se de siste oppdateringer

Vær i forkant med Oticon

I Oticon er vi dedikert til å hjelpe deg med praksisen din. Vårt kampanjeprogram sørger for at du alltid har en komplett og kontinuerlig oppdatert produktportefølje i tillegg til de nyeste hjelpeverktøy, slik at du kan opprettholde høy brukertilfredshet på alle områder i bedriften din.

Oticon ønsker å være en sterk partner og å hjelpe deg med å veilede brukerne på reisen mot en bedre hørsel.

Initiativet inkluderer et strukturert verktøysett for å hjelpe deg imøtekomme brukernes individuelle behov – og å styrke din posisjon som en moderne audiograf.

Utvid din forretningsinnsikt

Hvordan Oticon tar hørselsbehandlingens fremtid til neste nivå

Med inspirasjon fra forskning, innsikt som allerede finnes i våre nåværende løsninger, og innsikt på moderne brukere, vil løsninger utvikles til nye nivåer som vil hjelpe deg med oppfylle brukernes ønske om et sosialt aktivt liv.

Dette vil begynne å realiseres gjennom en individuell tilnærming som drar nytte av de unike egenskapene til hver enkelt høreapparatbruker.

Audiologisk hensikt

 • Oticon Alta2

  Høykvalitets høreapparater med store muligheter for personalisering.

 • Oticon Nera2

  Mid-nivå høreapparater med overlegen lydkvalitet og mange tilpasningsmuligheter.

 • Oticon Ria2

  En essensiell løsning med ypperlig lydkvalitet og tilpasningsmuligheter

Oticon Dynamo

Mer kraft. Mindre størrelse.

Dynamo er den mest sofistikerte Super Power-løsningen noensinne for alvorlig til meget alvorlig hørselstap. I tillegg til ekstra kraft, har den også en klar, autentisk lydkvalitet.

Opplev Dynamo

Pediatriske hørselsløsninger som passer alle behov

Hos Oticon jobber vi hardt hver dag for å hjelpe deg som audiograf med å skape en bedre fremtid for alle barn med hørselstap.

Vårt pediatriske oppdrag

Hvor mange brukere kan ha «usynlige» høreapparater?

Flere enn noen gang

Invisible-in-the-canal (IIC)-høreapparater har alltid vært begrenset til en liten gruppe mennesker. Men vår forskning viser at nesten halvparten av alle førstegangsbrukere ville foretrukket denne typen hvis det hadde vært mulig. Heldigvis betyr vår nye miniatyriserte teknologi at dobbelt så mange av brukerne dine nå kan dra nytte av fordelene med IIC-høreapparater: ingen vil kunne se dem, og de kommer aldri i veien.

Enkelhet for førstegangsbrukere 

Fordi vi har redusert størrelsen på komponentene i våre IIC og CIC (completely-in-the-canal) høreapparater, passer de i flere ørekanaler enn noen gang. De har imidlertid den samme hørselsforbedringen og minsket anstrengelse – selv på støyende steder som restauranter.

Nå som flere av brukerne dine kan dra nytte av det ultimate diskrete utseende uten knapper eller innstillinger å ta stilling til, kan det hende at Oticons nye IIC- og CIC-utvalg er nettopp det valget førstegangsbrukere trenger for å gjøre noe med hørselstapet sitt.

 • Tilpasning med Genie

  Oticons tilpasnings- og konsultasjonsverktøy, Genie, er utformet for å tilby tilpasninger av ypperste kvalitet som møter brukernes individuelle behov.

 • Markedsføring og kundeservice

  Utforsk våre personlig tilpassede verktøy som er spesielt utviklet for å tiltrekke enda flere mennesker til klinikken din.

 • Produktnyheter

  Hold deg oppdatert med de siste produktnyhetene.

 • Bli en Oticon-audiograf

  Vil du selge Oticon-produkter? Ta kontakt med din lokale representant fra Oticon.