Oticon Opn S™

Oticon Opn S
bryter en av fysikkens lover

Drevet av den nye, avanserte Velox S™-plattformen, tar Oticon Opn S den åpne lydopplevelsen og de unike fordelene ved BrainHearing™ til nye høyder.

Oppdag Oticon Opn S

En stil som passer hvilken som helst bruker

Denne omfattende serien med Oticon høreapparater dekker hørselstap fra mild til alvorlig-omfattende.Alle Oticon høreapparater er bygget på vår BrainHearing™-filosofi. Vi tror på å gi hjernen det som trengs for å gi mening til lyden naturlig, ved å gi den bedre arbeidsforhold.

Oppdag våre forskjellige stiler

Vær i forkant med Oticon

I Oticon er vi dedikert til å hjelpe deg med praksisen din. Vårt kampanjeprogram sørger for at du alltid har en komplett og kontinuerlig oppdatert produktportefølje i tillegg til de nyeste hjelpeverktøy, slik at du kan opprettholde høy brukertilfredshet på alle områder i bedriften din.

Oticon ønsker å være en sterk partner og å hjelpe deg med å veilede brukerne på reisen mot en bedre hørsel.

Initiativet inkluderer et strukturert verktøysett for å hjelpe deg imøtekomme brukernes individuelle behov – og å styrke din posisjon som en moderne audiograf.

Utvid din forretningsinnsikt

Oticon Opn Play™

Oticon Opn Play redefinerer
barnevennlig hørselsomsorg

Oticon Opn Play er drevet av den nye revolusjonerende Velox S™-plattformen, og åpner opp det fulle potensiale til det åpne lydparadigmet. Dette er pediatrisk hørselsomsorg på et nytt nivå.

Oppdag Oticon Opn Play

Oticon Dynamo

Mer kraft. Mindre størrelse.

Dynamo er den mest sofistikerte Super Power-løsningen noensinne for alvorlig til meget alvorlig hørselstap. I tillegg til ekstra kraft, har den også en klar, autentisk lydkvalitet.

Opplev Dynamo

 • Tilpasning med Genie

  Oticons tilpasnings- og konsultasjonsverktøy, Genie, er utformet for å tilby tilpasninger av ypperste kvalitet som møter brukernes individuelle behov.

 • Markedsføring og kundeservice

  Utforsk våre personlig tilpassede verktøy som er spesielt utviklet for å tiltrekke enda flere mennesker til klinikken din.

 • Produktnyheter

  Hold deg oppdatert med de siste produktnyhetene.

 • Bli en Oticon-audiograf

  Vil du selge Oticon-produkter? Ta kontakt med din lokale representant fra Oticon.