Skjær gjennom uønsket støy og nyt forbedret taleforståelse ved å bruke en ekstern mikrofon sammen med høreapparatene

Skjær gjennom uønsket miljøstøy på restauranter, på fester og på travle steder, og nyt tydelige en-til-en-samtaler med Oticon høreapparater.

Her kan du finne ut hvordan du bruker en ekstern mikrofon sammen med høreapparatene.

Velg hvilket utsagn som gjelder for deg:

Trenger du hjelp med å finne ut av ting? Sjekk bruksanvisningen som fulgte med høreapparatene, kontakt audiografen din eller les våre tips for å finne ut om du har Bluetooth-høreapparater

To valg for tydeligere en-til-en samtaler

Velg mellom ConnectClip og EduMic for å overføre stemmer til ørene dine gjennom høreapparatene - og mer!

ConnectClip

ConnectClip transformerer høreapparatene dine til trådløse hodetelefoner, og streamer lyd av høy kvalitet fra smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Du kan også bruke den som en ekstern mikrofon for tydeligere samtaler på travle steder og for å ha handsfree samtaler.

Finn ut hva du trenger å vite her

I tillegg til å gi deg en ekstern mikrofon som du kan bruke med høreapparatene dine, kobler EduMic seg til teleslynger på offentlige steder, noe som gjør det lettere å få mest mulig ut av turene dine.

Finn ut hva du trenger å vite her 

Bruk ConnectLine Microphone for skarpe og behagelige en-til-en-samtaler.

Når du er rundt omkring på støyende eller travle offentlige steder, kan kvalitetsamtaler virke vanskelige eller til og med umulige. Det er enkelt å skjære gjennom maset når du bruker ConnectLine-mikrofonen. Du må først få utdelt en Streamer Pro av audiografen din, som vil koble den til høreapparatene dine. ConnectLine Microphone kobles deretter trådløst til Streamer Pro, for å gjøre en-til-en-samtalene dine enklere og mer behagelige.

Bruke ConnectLine Microphone

Hvis du vil høre bedre under en-til-en-samtaler, må samtalepartneren din ha ConnectLine Microphone rundt halsen eller festet til klærne. Mikrofonen vil ta opp stemmen deres og levere den inn i ørene dine gjennom høreapparatene, mens de er opptil 15 meter unna.

Er du klar til å lære hvordan du bruker ConnectLine-mikrofon som en ekstern mikrofon til høreapparatene dine?
Følg disse enkle trinnene: