Tinnitus SoundSupport™

Det høres kanskje motstridene ut, men en effektiv metode for håndtering av tinnitus innebærer å tilføre lyder til lyden du allerede hører.

Millioner av mennesker på verdensbasis opplever tinnitus, og mange av dem har hørselstap. Faktisk kan bare det å ha på et høreapparat virke lindrende for tinnitus.

Tinnitus SoundSupport™

Tinnitus SoundSupport er en lydgenerator som kan integreres i Oticon-høreapparater.

Spesialdesignede programmer i høreapparatene lar deg spille av ulike lyder som kan hjelpe deg å flytte oppmerksomheten vekk fra tinnitusen. Sammen med audiografen din kan du velge mellom et bredt utvalg av lindrende lydalternativer for tinnitus og bestemme hvilke lyder som skal inkluderes i høreapparatene dine.

Tinnitus SoundSupport tilbyr en rekke lyder, fra beroligende havlignende lyd til jevn hvit støy. Kundetilbakemeldinger har vist at naturlige lyder er dynamiske, men likevel beroligende, og lover godt når det gjelder å redusere irritasjonen fra tinnitus. Du kan justere volumnivået for avlastningslyder direkte på høreapparatet eller via Oticon Companion-appen. Vi vet at mennesker med tinnitus trenger forskjellige lyder. Det finnes ikke én løsning for alle. Å velge et høreapparat med Tinnitus SoundSupport gir deg et høyt nivå av fleksibilitet som er viktig for alle som lider av tinnitus.

Les mer om tinnitus

Diskret og hendig kontroll av avlastningslyder

Oticon Companion-appen gir brukere av Oticon høreapparater muligheten til å justere tinnitusavlastningslydene enkelt og diskret.

Les mer

Last ned Oticon Companion-appen

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40android

Apple, Apple sin logo, iPhone, iPad og iPod touch er varemerker til Apple Inc., registrert i USA og andre land. App Store er et tjenestemerke fra Apple Inc. Android, Google Play og Google Play-logoen er varemerker fra Google LLC.