Her kan du se hvilke telefoner, nettbrett og høreapparattilbehør som dine høreapparater er kompatible med.
Du velger bare høreapparatet ditt og enheten du vil vite mer om fra hurtigmenyene nedenfor.

Høreapparater

Velg høreapparater
Jeg vet ikke hvilket høreapparat jeg har

Jeg vet ikke hvilket høreapparat jeg har

Du kan vanligvis finne høreapparatmodellen din på disse stedene:

• På høreapparatene dine
  • På høreapparatets eske eller deksel
  • På kvitteringen fra der du kjøpte høreapparatet ditt

Hvis du ikke finner høreapparatmodellen din på en av disse, så kan du spørre din audiograf eller audiolog. Du finner ditt nærmeste hørselssenter her.

Mobilenhet

Velg telefon/tablett
Hvorfor er ikke enheten min på listen?

Hvorfor er ikke enheten min på listen?

Generelt prøver Oticon å være kompatibel med så mange enheter som mulig. Hvis enheten din ikke er på denne listen, er det fordi vi ikke har testet det. Det er imidlertid stor sannsynlighet for at det fungerer med våre høreapparater hvis det oppfyller følgende kriterier:

• Android OS 8.0 or later
  • iOS 13 eller senere

Selv om dette ikke er tilfellet, kan det hende at enheten likevel virker, men ikke har full funksjonalitet. Besøk appbutikken din for å laste ned en versjon av appen som er kompatibel med enheten din.

Vi anbefaler alltid at du bruker den nyeste versjonen av operativsystemet.

Hvis du ikke kan bruke appene våre, gjør Oticon ConnectClip det mulig å kontrollere høreapparatene dine uten å berøre dem - og å streame lyd fra dine Bluetooth-enheter.

Fjern alt
Jeg vil kunne streame direkte fra min telefon til høreapparatene
Direkte streaming
Høreapparater
Tilbehør
Apper
Telefoner/nettbrett
Vis inkompatible
er kompatible
Høreapparater
Ingen høreapparater er kompatible med valget ditt.
Tilbehør
Ingen tilbehør er kompatible med valget ditt.
Apper
Ingen apper er kompatible med valget ditt.
Telefoner/nettbrett
Ingen enheter er kompatible med valget ditt.
KOMPATIBEL
INKOMPATIBLE
Ikke direkte streaming
Vis alle
Skjul
eller senere
Krever Android
Krever Streamer Pro
Krever iOS
Krever Bluetooth

Tilleggsfunksjoner

Velg telefon/tablett
Direkte streaming vs håndfri kommunikasjon

Direkte streaming gjør det mulig å streame énveis-lyd slik som musikk eller podcasts fra telefonen din til høreapparatene dine.

Håndfri kommunikasjon gjør at høreapparatet ditt kan brukes som trådløse øretelefoner ved også å fange opp stemmen din ved bruk av toveis-streaming. Ved å koble høreapparatene dine til iPhone® eller iPad® kan du ha håndfrie telefonsamtaler – i tillegg til samtaler på FaceTime, Teams, WhatsApp og mye mer.

Jeg ønsker å bruke høreapparatene mine med telefonen for å ha håndfrie samtaler
Direkte streaming
Håndfri kommunikasjon
Direkte streaming
Android-enheter:
Apple-enheter:
For best ytelse anbefaler vi alltid at du oppdaterer enheten til den nyeste versjonen av iOS eller Android OS. Som et minimun, sørg for at smartenheten kjører på ett av følgende operativsystemer:
Kompatibilitetsguiden skal kun brukes som referanse. Selv om vi streber etter sømløs enhetskompatibilitet, kan vi ikke garantere full kompatibilitet på grunn av kompleksitet og det stadig utviklende landskapet av kompatibilitetsspesifikasjoner. Vi oppfordrer brukeren til å gjennomføre sine egne tester før de tar en kjøpsbeslutning.
Ansvarsfraskrivelse
eller senere