Hvordan se på TV med Oticon høreapparater

Strøm lyden fra TV-en din direkte til høreapparatene dine med Oticon TV Adapter

Er du klar til å bli tilkoblet ?

Velg hvilket utsagn som gjelder for deg.

Trenger du hjelp til å finne ut av ting? Sjekk bruksanvisningen som fulgte med høreapparatene, kontakt audiografen din eller les våre tips for å finne ut om du har Bluetooth-høreapparater

Høreapparater med Bluetooth

Oticon TV Adapter streamer stereolyd direkte fra TV-en til høreapparatene for en TV-opplevelse av høy kvalitet.

Følg disse to trinnene og begynn å streame lyd fra TV-en din til Bluetooth-høreapparatene.

Koble Oticon TV Adapter til Tv-en din

Vi anbefaler å bruke TOSLINK-alternativet, men det er også andre måter å koble Oticon TV-adapteren til TV-en din.

De korte videoveiledningene nedenfor forteller deg alt du trenger å vite.

Når Oticon TV Adapter er koblet til TV-en, må du pare den til Oticon-høreapparatene.

Se denne korte videoen for å finne ut hvordan:

Slik parer du høreapparatet med Oticon TV Adapter

false
true

Med Oticon TV-boks sammenkoblet med høreapparatene dine, er du klar til å lene deg tilbake og nyte showet! For ekstra bekvemmelighet kan du bruke Oticon Companion-appen til å kontrollere lyden som strømmes til høreapparatene dine – direkte fra telefonskjermen.

Ved å laste ned Oticon Companion kan du bruke telefonen til å:

• Kontrollere volumet på den streamede TV-lyden
  • Justere omgivelseslyden
  • Bytte mellom flere uttak og TV-bokser

Se videoen nedenfor for å finne ut hvordan du kontrollerer Oticon TV-boks via smarttelefonen din ved å bruke Oticon Companion.

Trenger du hjelp med Oticon Companion? Klikk her

Har du spørsmål?

Høreapparater uten Bluetooth

Streaming av TV-lyd til dine Oticon høreapparater uten Bluetooth

For å streame TV-lyd til Oticon-høreapparatene dine uten Bluetooth-teknologi, trenger du en Oticon Streamer Pro som er utstedt til deg og parret med høreapparatene dine av din audiograf.

Finn ut mer om Oticon Streamer Pro

Har du allerede en Oticon Streamer Pro som er parret med høreapparatene dine?

Følg disse to trinnene og begynn å streame lyd fra TV-en din til høreapparatene.

Trinn 1: Koble Oticon TV Adapter til TV-en din

Vi anbefaler å bruke TOSLINK-alternativet, men det er også andre måter å koble Oticon TV Adapter til TV-en din.

De korte videoveiledningene nedenfor forteller deg alt du trenger å vite.

Se videoen og lær hvordan du kobler Oticon Streamer Pro til ConnectLine TV Adapter.

Parre Streamer Pro til ConnectLine TV Adapter

false
true

Bruk smarttelefonen som fjernkontroll

Streamer du lyd til høreapparatene dine med Streamer Pro? I så fall kan du nå bruke telefonen som en fjernkontroll med Oticon ConnectLine-appen.

Oticon ConnectLine gjør livet enklere
Sveip, se, velg og kontrollèr flere lydenheter og administrèr høreapparatinnstillingene dine fra samme sted.

Last ned Oticon ConnectLine og kontrollèr hva du hører og når du hører det fra et enkelt, brukervennlig dashbord på telefonens skjerm.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, Apple-logoen, iPhone, iPad og iPod touch er varemerker som tilhører Apple Inc., registrert i U.S. og andre land . App Store er et servicemerke som tilhører Apple Inc. Android, Google Play, og Google Play logoen er varemerker som tilhører Google LLC.