Se på TV

Lær å sette opp ConnectLine så du kan se TV-programmer på et lydnivå som hele familien kan lytte til.

[iframe src="//wdh.23video.com/v.ihtml/player.html?token=3bd34d69c0b87003bb751f93daa8444b&source=embed&photo%5fid=12329102" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

ConnectLine og Streamer Pro

ConnectLine-løsningen for TV lar deg se på TV med volumet du foretrekker, mens resten av familien kan ha volumet på et annet nivå som passer dem. Lyden er rik og naturlig og uten forsinkelser, som betyr at lyden matcher det visuelle på TV-skjermen.

Mer om Streamer Pro:

Streamer Pro kan linkes til en annen lydkilde som telefonen eller datamaskinen din, og kan også brukes som en mikrofon når du snakker i telefonen, eller sammen med teleslyngesystemer på kino eller teater.

Få vite mer

Du trenger:

ConnectLine TV-boks

TV-boksen koblet til TV-en din

Streamer Pro

Streameren er en personlig fjernkontroll eller kontrollsenter som du har rundt halsen. Når den pares med TV-boksen, plukker den opp lydsignaler fra TV-boksen og sender dem til ørene via høreapparatene dine.

• Se på TV

Når streameren og adapteren din er paret, trykk på TV-knappen på streameren og du er klar til å se på favorittprogrammet ditt.

• Hør og svar på telefonanrop når du ser på TV

Når  fasttelefonen eller mobiltelefonen ringer, vil du høre et varsel, og du kan velge å snakke eller avvise samtalen ved å trykke på Telefon-knappen.

• Skift enkelt mellom flere TV-er

Med en TV-boks i både stuen og soverommet, trykk på SelectMe -knappen på adapteren du vil høre lyd fra.

Komme i gang

Koble adapteren til TV-en

ConnectLine-TV-boksen sender lyden direkte til høreapparatet via streameren. Du kan koble til TV-en på fire måter:

1. Bruke en SCART-kabel.
2. Bruke en phono-kabel via TV-ens lydutgang.
3. Bruke TV-ens hodetelefontilkobling.
4. Bruke en TOSLINK-kabel.

[iframe src="//wdh.23video.com/v.ihtml/player.html?token=6497ae6352f4d5a090eda0a1a7b26bf9&source=embed&photo%5fid=12329089" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]
Forberede Streamer til TV-lytting

Det aller første gangen Streamer Pro brukes med TV-boksen, må de to enhetene pares. Paring gjøres bare en gang, og vil normalt ikke måtte gjøres igjen.

1. Plasser streameren rett ved siden av TV-boksen (mindre enn 30 cm eller 1 fot mellom enhetene).
2. Trykk og hold Streamer tilkoblingsknapp i 5 sekunder til det blå lyset begynner å blinke raskt.
3. De to enhetene etablerer kontakt med hverandre. Vent i ett minutt.
4. Etter ett minutt, er TV-boksen koblet til streameren, og paringen er utført. Den oransje statuslampen på TV-boksen lyser.

[iframe src="//wdh.23video.com/v.ihtml/player.html?token=7bf9e0a04b50b450c2254c0fbde18518&source=embed&photo%5fid=12329100" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]