Hvordan

Rengjøring av I-øret-høreapparater

Oppbygging av voks er et av hovedårsakene til reparasjon av høreapparater. Rens høreapparatet for å sikre at det fortsetter å gjøre jobben sin.

Ørekanalen din produserer ørevoks, som har den viktige funksjonen å beskytte og smøre øret. Men oppbygging av voks er et av hovedårsakene til reparasjon av høreapparater, fordi voksen blokkerer lydutgangen og/eller ventilasjonsåpningen, som fører til svak, forvrengt lyd eller fravær av lyd.

Høreapparatene dine er en viktig investering, og er designet til å være både pålitelige og holdbare. Bruk et par minutter hver dag på å rengjøre dem. De fleste høreapparater leveres med et filter eller en annen enhet som forhindrer voks i å komme inn i høreapparatet. Kontroller voksfilteret, og skift det ut om nødvendig.

Hvordan du skifter ut voksfilteret.

Audiografen din kan fortelle deg om det spesielle voksbeskyttelsessystemet i høreapparatene dine.

Rengjøre I-øret-høreapparater

Bruk kluten for å tørke ren overflaten på høreapparatet. Se instruksjonsvideoen om hvordan du rengjør skallet

[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=d5ad992b9b17128b2ca1e39490230b6c&source=embed&photo%5fid=12781455" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Viktig merknad!

Før du håndterer et høreapparat, se til at du holder det over en myk overflate for å unngå at det blir skadet om du skulle slippe det.

For ytterligere informasjon om hvordan høreapparater kan renses, klikk her.


[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=c9e7458864fcef60b66e6ef437246a44&source=embed&photo%5fid=12781456" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Bruk av MultiTool for rensing

MultiTool er et nyttig verktøy som bør brukes for å sikre best mulig stell, rengjøring og ytelse av høreapparatene dine:

Bytt kost ved behov. Bare trekk den ut av verktøyet og sett inn en ny, ren kost. Trykk den nye godt ned i håndtaket.

MultiTool-koster kan kjøpes av audiografen du bruker. 

Finn ditt nærmeste hørselssenter
 • Hørsel

  Visste du at hørselen vår er den eneste sansen som aldri sover?

 • Koble til programmer

  Hvordan koble høreapparatet til forskjellige apparater som TV-en eller telefonen ved bruk av ConnectLine.

 • Nedlastninger og hjelp

  Finn videoer og bruksanvisninger for alle Oticon høreapparater og tilbehør.

 • Finn et hørselssenter

  Ta en hørselstest og motta råd og hjelp fra en autorisert Oticon audiograf.