People First

Mennesker er vårt utgangspunkt.

Med People First lover vi: At alt vi gjør begynner med de menneskene vi gjør det for. Vi prøver ikke kun å hjelpe deg med å høre bedre, men å leve mer.

Se video

Våre innsikter

Å bli eldre betyr ikke lenger å roe seg ned. Mennesker forventer mer av livet enn noen gang. Og vi gjør alt vi kan for å hjelpe.

Dagens aldrende generasjon tar vare på sin helse og velvære, de har bedre utdannelse og er mer informert enn tidligere generasjoner og de ønsker å holde kontakten med verden rundt dem. Vi bruker innsikten vi får fra disse høreapparatbrukerne til å utforme våre løsninger, og vi arbeider sammen med audiografer for å hjelpe brukerne med å leve det livet de ønsker.

Vårt løfte

People First handler om å gjøre mennesker i stand til å kommunisere fritt, ha en naturlig samhandling og delta aktivt.

Vi vet at livet ditt er ditt eget. Og ettersom dine omstendigheter, behov og krav endrer seg, endres også våre utfordringer: Å kunne endres sammen med deg, og gi deg den løsningen du trenger for å kommunisere, samhandle og delta. Vårt løfte støtter dette hele veien. Alt vi gjør – fra løsninger til støtteverktøy – er designet for å gjøre mennesker i stand til å delta aktivt i livet.

Les merVår forpliktelseKunnskap om mennesket

Kunnskap om brukernes behov og utfordringer er grunnlaget for alt vi gjør. Brukertester, intervjuer og forskning – det er hva som driver vår innovasjon.

Innovasjon

Ekte innovasjon skjer kun når vi jobber sammen, forskere, antropologer, høreapparatbrukere og deres familier, for å finne måter teknologien vår kan møte de behovene som avdekkes gjennom våre innsikter.

Å hjelpe mennesker

Vår kunnskap om mennesket hjelper oss med å finne løsninger for å støtte enhver livsstil og alder. Vårt innovasjonsarbeid handler aldri om hva produktet kan gjøre, men hva det kan gjøre for deg.La oss kommunisere

Dette er vår invitasjon til å bli med i samtalen

Vårt selskap drives av et ønske om å gjøre ting bedre, og vårt innovasjonsarbeid retter seg mot kravene til en stadig endrende verden. Om du er høreapparatbruker eller audiograf, inviterer vi deg til å følge oss ettersom vi deler våre framskritt mot en verden der hørselstap ikke lenger er tabu og kan løses enkelt. Men vi inviterer deg også til mer: Kommunikasjon, engasjement, deltakelse. Bli en del av samtalen – og løsningen.

Kontakt oss

  • Finn et av våre kontorer

    I tillegg til hovedkontoret vårt i Danmark, har vi kontorer og distributører verden over.