Behandling av tinnitus

Omtrent 10 % mennesker opplever tinnitus hele tiden.
Nærmere 80 % av mennesker med hørselstap opplever noen grad av tinnitus.
Audiografer som deg kan hjelpe mennesker med å ta kontroll over tinnitusen for å redusere effekten den har på livene deres.

 

Tinnitus SoundSupport™

Denne beviste lydgeneratorteknologien gir kundene et bredt spekter av tilpassbare tinnitus-lindringslyder som er dynamiske, men likevel beroligende — inkludert bredbåndslyder (hvit, rosa og rød lyd) og naturlige, havlignende lyder. Dessuten kan kundene diskret justere lydene ved hjelp av deres iPhone eller Android-enhet i alle Oticon høreapparater med 2,4 GHz

Oppdag Tinnitus SoundSupport

En omfattende pakke for tinnitus

Mange audiografer synes det er utfordrende å rådgi personer som lider av tinnitus. Oticons konsultasjonspakke er bevisbasert og har delvis blitt utviklet i samarbeid med verdenskjente eksperter på tinnitus. Den gir en grundig innføring i håndtering av tinnitus, kombinert med praktisk brukerinformasjon med konsultasjons- og opplæringsverktøy. Fra flotte, lærerike grafer komplett med konsultasjonsmanus, til innføringsmanualer som brukerne kan ta med hjem – disse materialene veileder deg og brukerne på hele reisen under tinnitusbehandlingen.

Kontakt din lokale salgsrepresentant for Oticon for mer informasjon.

ON App

Diskret og praktisk kontroll av lindringslyder

Oticon ON App gir brukerne muligheten til å tilpasse sine tinnitus lindringslyder enkelt og diskret.

Les mer

Last ned Oticon ON App

Download Oticon ON App for iPhone Download Oticon ON App for Android

Apple, Apples logo, iPhone, iPad og iPod touch er varemerker til Apple Inc., registrert i USA og andre land. App Store er et tjenestemerke for Apple Inc. Android, Google Play og Google Play-logoen er varemerker tilhørende Google LLC.

 

 

  • Tilpasning med Genie

    Oticons tilpasnings- og konsultasjonsvektøy, Genie, er designet for å gi tilpasninger av høy kvalitet og som møter de individuelle behovene til hver enkelt bruker.

  • Nedlastninger og hjelp

    Finn videoer og instruksjoner om hvordan du bruker alle Oticon høreapparater og tilbehør

  • Bli en Oticon-audiograf

    Vil du selge Oticon-produkter? Ta kontakt med din lokale representant for Oticon.