Behandling av tinnitus

Omtrent 10 % mennesker opplever tinnitus hele tiden.
Nærmere 80 % av mennesker med hørselstap opplever noen grad av tinnitus.
Audiografer som deg kan hjelpe mennesker med å ta kontroll over tinnitusen for å redusere effekten den har på livene deres.

 

Tinnitus SoundSupport™

Denne anerkjente lydgeneratorteknologien er nå integrert i alle Oticon Opn høreapparater. Med disse banebrytende høreapparatene, kan du nå tilby brukerne et stor utvalg av tilpasningsbare lindringslyder for tinnitus som er dynamiske og samtidig beroligende – inkludert bredbåndslyder (hvit, rosa og rød støy) og naturlige, havliknende lyder. I tillegg kan brukerne diskret justere lydene med bruke av iPhone eller Android-enhet.

Utforsk Tinnitus SoundSupport

En omfattende pakke for tinnitus

Mange audiografer synes det er utfordrende å rådgi personer som lider av tinnitus. Oticons konsultasjonspakke er bevisbasert og har delvis blitt utviklet i samarbeid med verdenskjente eksperter på tinnitus. Den gir en grundig innføring i håndtering av tinnitus, kombinert med praktisk brukerinformasjon med konsultasjons- og opplæringsverktøy. Fra flotte, lærerike grafer komplett med konsultasjonsmanus, til innføringsmanualer som brukerne kan ta med hjem – disse materialene veileder deg og brukerne på hele reisen under tinnitusbehandlingen.

Kontakt din lokale salgsrepresentant for Oticon for mer informasjon.

Diskret og praktisk kontroll over lindringslyder

Oticon ON-appen gir brukere av Oticon Opn høreapparater mulighet til å enkelt og diskret justere lindringslydene for tinnitus.

Last ned Oticon ON-appen

Download Oticon ON App for iPhone Download Oticon ON App for Android

Apple, Apple sin logo, iPhone, iPad og iPod touch er varemerker til Apple Inc., registrert i USA og andre land. App Store er et servicemerke som tilhører Apple Inc. Android, Google Play og Google Play-logoen er varemerker tilhørende Google LLC.

 

 

 • Tilpasning med Genie

  Oticons tilpasnings- og konsultasjonsvektøy, Genie, er designet for å gi tilpasninger av høy kvalitet og som møter de individuelle behovene til hver enkelt bruker.

 • Nedlastninger og hjelp

  Finn videoer og instruksjoner om hvordan du bruker alle Oticon høreapparater og tilbehør

 • Produktnyheter

  Hold deg oppdatert med de siste produktnyhetene.

 • Bli en Oticon-audiograf

  Vil du selge Oticon-produkter? Ta kontakt med din lokale representant for Oticon.