Konsultasjon & tilpasning

Et engasjerende og familievennlig
konsultasjonsverktøy

Din rolle som audiograf er avgjørende når det kommer til å finne riktig hørselsløsning til barn med hørselstap, i tillegg til å gi hele familien støtten de trenger. Med Oticon Counselling sitt intuitive og familievennlige verktøysett kan du gi førsteklasses pediatrisk behandling og konsultasjoner.

Hos Oticon anerkjenner vi det intrikate og avgjørende ansvaret du har som pediatrisk audiograf med å sette sammen den rette behandlingen med tanke på de praktiske behovene til barn med hørselstap og deres familier. For å veilede deg har vi laget Pediatrisk Oticon Counselling– et fleksibelt, interaktivt verktøysett som hjelper deg med å bygge opp tillit og lojalitet ved å tilrettelegge en engasjerende konsultasjonsprosess for barn med hørselstap og deres foreldre.

Intuitiv og pedagogisk

Oticon Counselling sitt intuitive design hjelper deg med å frigjøre mer tid til omsorg og konsultasjon. Pedagogiske verktøy gjør det enklere å forstå kompleks informasjon, og dialogverktøy hjelper deg å innhente verdifulle tilbakemeldinger - spesielt fra yngre barn - som et grunnlag for individualisering.

Engasjerende og opplysende

Oticon Counselling er full av barnevennlige verktøy som er enkle å forklare, og engasjerer og motiverer barna og foreldrene til å ta ansvar for hørselstapet, og til å forstår hvordan de kan jobbe sammen for å nå de resultatene de ønsker.

Møter individuelle behov

Oticon Counselling imøtekommer de individuelle behovene til to brukergrupper; voksne og pediatriske. For den pediatriske brukergruppen, gir Oticon Counselling deg mulighet til å hjelpe barn fra hovedsakelig 4-12 år og foreldrene deres.

Intuitive og motiverende verktøy

Det er både enkelt og intuitivt å finne ut av Pediatrisk Oticon Counselling. Med 7 verktøy kan du opprette din egen agenda og tilpasse konsultasjonene for å imøtekomme de personlige behovene til barnet og foreldrene.

 • Audiogrammet - med tale- og lydeksempler

 • Øret - forklarer ørets anatomi og typer hørselstap

 • Tale i støy - for å fremheve dets innvirkning på hørsel og forståelse

 • Fordeler med høreapparat - for å demonstrere fordelene med å bruke Oticon Sensei

 • Fordeler med FM - for å demonstrere fordelene med FM på skolen og i hjemmet

 • Daglig vedlikehold - hva du bør gjøre og ikke gjøre ved vedlikehold av høreapparatet

 • Kommunikasjonsstrategier – verdifulle kommunikasjonsstrategier for bruk i hverdagssituasjoner

Vi gjør tilpasning av høreapparat enklere

Barnevennlig hørselsomsorg går forbi utvikling av pediatriske produkter og inn i feltet for tilpasningsprogramvare. Grunnen til dette er at tilpasningsprotokollen for barn vanligvis er forskjellig fra den som brukes med voksne.

Under en pediatrisk tilpasning kan audiografer jobbe med audiometriske data av forskjellige formater, spesielle tilpasningsrasjonaler, ulike forutsetninger om hvordan automatiske funksjoner bør settes, og en annen tilnærming til verifikasjon.

For å hjelpe pediatriske audiografer i deres daglige arbeid, har vi utviklet pediatrisk tilpasningsmodus i Genie.

Pediatrisk tilpasningsmodus i Oticons Genie-programvare tar for seg behovene til barn med hørselstap – og audiografene som tar hånd om dem.

Gi barn muligheten til å utvikle språket sitt

For å gjøre det enklere å tilpasse barn og tenåringer opp til 16 år, har vi innført en mer fleksibel måte å håndtere pediatriske standardinnstillinger i Genie.

Standardinnstillinger som er enkle å bruke

For barn fra 0-3 år er direksjonalitet og støykontroll satt til AV. For barn fra 4-16 år er direksjonalitet og støykontroll satt til PÅ.

Høreapparatets trykknapper er deaktivert for alle pediatriske tilpasninger – dette betyr at volumkontrollen er AV og kun ett program er foreskrevet.

Disse standardinnstillingene kan enkelt endres for å passe dine personlige preferanser.

Utviklet gjennom grundig forskning

DSL v5.0a m[i/o] er standarden for pediatrisk tilpasning utviklet på University of Western Ontario. Med støtte fra mange års forskningsbevis og erfaring med pediatrisk tilpasning, tror vi at DSL v5.0a m[i/o] er den mest barnevennlige tilpasningsrasjonalen som finnes. Den beholder talelyder hørbare og komfortable i alle situasjoner for å gi barn alle muligheter til å utvikle deres språk- og kommunikasjonsevner.

Den nyeste versjonen av DSL er basert på tilbakemeldinger fra barn og forskningsstudier. Den styrker potensialet som finnes i dagens avanserte høreapparater og hjelper audiografer tilpasse stadig yngre barn.

Barnevennlig trådløs teknologi

Stabil, pålitelig trådløs programmering og finjustering.

FittingLINK er Oticons trådløse programmeringsenhet for Oticon trådløse høreapparater. FittingLINK er kompatibel med Oticon Sensei, Oticon Safari og en rekke andre trådløse høreapparater, og er enkel å sette opp med vår Genie tilpasningsprogramvare.

FittingLINK bæres rundt halsen under programmering. Avhengig av barnets alder og evne til å gi tilbakemelding på lydkvalitet, kan FittingLINK forbedre tilpasningsprosessen ved å tilby tilpasning uten ledninger.

FittingLINK leverer rask og pålitelig datatilkobling mellom din NOAH-kompatible PC og barnets høreapparat. For å starte programmeringsøkten kobler du ganske enkelt FittingLINK til PC-en din og plasserer halsslyngen på barnet.

Designet for arbeidsdagen

FittingLINK og Genie gir deg en rekke verktøy som veileder deg gjennom tilpasningsprosessen. Dette forsikrer at du oppnår en nøyaktig tilpasning, i tråd med publiserte retningslinjer for beste praksis.

Real-ear-verifisering og finjustering

Avhengig av barnets alder eller evne til å samarbeide, kan du bruke FittingLINK til real-ear-verifisering eller til finjustering under oppfølgingstimer.

Coupler-basert verifisering

Coupler-basert verifisering er anbefalt for spedbarn og unge barn som ikke er gamle nok for real-ear-verifisering.

EasyRECD™ individuell øreakustikk

EasyRECD™ er utviklet som et alternativ for Oticon Sensei høreapparater og lar deg enkelt ta hensyn til det individuelle ørets akustikk når du utfører tilpasning for spedbarn og barn, uten at du trenger å bruke separat real-ear-utstyr. EasyRECD™ fungerer også med FittingLINK og gir deg verifisering uten ledninger.

Et sett med innsiktsbasert materiell for å hjelpe deg i din praksis

Oticons pediatriske konsultasjonsverktøy er laget for å hjelpe deg i dialogen med foreldre, barn og pårørende. I tillegg tilbyr vi mye materiell for foreldre til barn i alle aldre med hørselstap.

Hjelp foreldre og barn

Å forsøke å fastslå hvor godt et barn hører er mye mer enn å fremskaffe et audiogram. Dette utvalget av konsultasjonsverktøy hjelper deg med å identifisere lytteproblemer og tar opp tilpasninger foreldre må vite om.

 • Audiologisk hensikt

  Utforsk Oticons audiologiske hensikt.

 • Markedsføring og kundeservice

  Utforsk våre personlig tilpassede markedsføringsverktøy som er spesielt utviklet for å tiltrekke enda flere mennesker til klinikken din.

 • Produktnyheter

  Hold deg oppdatert med de siste produktnyhetene.

 • Bli en Oticon-audiograf

  Vil du selge Oticon-produkter? Ta kontakt med din lokale representant fra Oticon.