Open up your world

Oticon Opn™ tilbyr avanserte høreløsninger for tenåringer. Opn gir deg tilgang til et 360-graders lydlandskap, noe som gjør det mulig for deg å høre viktige lyder rundt deg, slik at du ikke går glipp av samtalen. Opn gir deg redskapene du trenger for å føle deg sikker og til å trives i hverdagslige lyttesituasjoner. Som verdens første høreapparat med mulighet for internettoppkobling kan Oticon OPN enkelt kobles til dine favorittenheter. Dette åpner opp en helt ny verden av muligheter.

Enten du sitter på en cafe, går utendørs, eller snakker i telefonen, gir Oticon Opn konstant nøyaktig informasjon om alle lydene rundt deg. Dette lille og diskrete høreapparatet er så raskt og dynamisk at du kan følge med på hva vennene dine sier, selv når mange av dem snakker samtidig. Ved å la deg høre mer, hjelper Opn deg med å ta del i samtalen.

Se hvordan Oticon Opn kan passe inn i livet ditt 

Den eksklusive teknologien i Oticon Opn™ gir deg en naturlig, 360 graders lyd - selv under de vanskeligste, mest støyende forhold. Dette hjelper deg med å finne ut hvor tale og lyd kommer fra, gjenkjenne ulike lyder, skille tale fra støy og høre flere personer som snakker samtidig.

  • Fokuserer på en person som snakker, mens alle andre lyder stenges ute.
  • Åpner opp lydlandskapet slik at du kan høre flere som snakker samtidig.

Enten du alltid har hatt nedsatt hørsel eller det er noe som nylig har skjedd, har du nok sikkert følt hvordan det kan begrense deg i ulike situasjoner. Oticon Opn hjelper deg med å styre livet ditt med færre restriksjoner fordi det er et kraftig, diskret apparat som er enkelt å koble på diverse tilleggsutsyr.  

 

 

 

Kos deg med musikk, bråkete utesteder og restauranter, akkurat som vennene dine.

 

 

 

Vil du se Oticon Opn-høreapparatet?

 

 

Hør samtaler klart og tydelig og ikke vær redd for å delta

 

 

Kos deg med film og TV uten å gå glipp av dialogene

 

 

Koble trådløst til din smarttelefon, nettbrett eller datamaskin*

 

 

App kontroll = ingen merker at du kontrollerer høreapparatet ditt

Oticon Opn er et veldig diskret, lite høreapparat som kommer i en rekke farger. Det kan passe sammen med hudfargen eller hårfargen din, eller som en del av dine accessories. Selv om det ikke er helt usynlig, kan det gjemmes slik at meget få mennesker legger merke til det.

Se stilvalgene for høreapparatet

Høreapparatet ditt er øretelefoner

Enten du snakker i telefonen, hører på Spotify eller ser på YouTube, er dette kjempeenkelt med Oticon Opn. Fordi det er et Bluetooth® apparat, kan du strømme høykvalitets stereo audio fra mobilen, nettbrettet ditt eller andre enheter. Opn blir til et par trådløse høretelefoner*.

Oppdag tilkoblingsmulighetene

Handsfree samtaler OG en ekstern mikrofon

Opn høreapparat blir et handsfree headset med ConnectClip

ConnectClip er en strømlinjeformet enhet som strømmer telefonsamtaler direkte inn i begge høreapparatene fra en hvilken som helst moderne smarttelefon – ved å bruke Bluetooth® lav energi teknologi.

I ekstern mikrofonmodus, strømmer ConnectClip tale direkte trådløst på opp til 20 meters avstand. Du fester den bare på skjorten til den personen du skal høre på. Nå er det ikke lenger behov for å sitte helt foran i klasserommet eller å misforstå treneren din på idrettsbanen.

Oppdag hva ConnectClip kan gjøre


Høreapparat appen

Du kan kontrollere Oticon Opn høreapparat ved å bruke telefonappen – slik at du kan justere volumet og skifte programmer på en diskret måte. Oticon ON Appen er også en måte å strømme audio fra mobilen eller nettbrettet ditt, enten du hører på musikk, ser på film eller snakker i telefonen. Du kan også bruke appen til å koble til andre enheter, feks TV, ved å bruke en Bluetooth senderboks.

Oticon ON Appen er et høreapparat for både iPhone og Android enheter.*

Få mer informasjon om Oticon ON Appen

Høreapparatet ditt kan i hemmelighet fortelle deg når laget ditt scorer mål!

Oticon Opn er verdens første internett-tilkoblede høreapparat. Via appen på smarttelefonen, kan du opprette dine egne tilkoblinger til andre internett-tilkoblede enheter. Det bruker IFTTT (IF This Then That) tjenesten, der du lett kan opprette alle slags tilkoblinger som du måtte ønske. Ønsker du å motta en tekstmelding når batterinivået ditt er lavt? Eller vil du få et hemmelig ping når du får en melding? Mulighetene er endeløse.

Oppdag mulighetene med et internett-tilkoblet høreapparat

Kan lades om natten, klare for en ny dag

Med det oppladbare valget Oticon Opn miniRITE høreapparat, kan du rett og slett sette høreapparatet i laderen hver natt og våkne opp til et fulladet høreapparat hver morgen – det er ikke nødvendig å bytte batterier etter et par dager. Det er bekvemt, praktisk og enkelt å bruke. Og du sparer miljøet for hundrevis av engangsbatterier hvert år.

Kanskje du tenker: Hva om jeg glemmer å lade det, eller at strømmen går, eller om jeg bestemmer meg for å overnatte hos en venn? Da trenger du ikke å bekymre deg, du kan bruke vanlige batterier som back-up løsning.

Se mer om oppladbare batterier for Oticon Opn

Vi hører med hjernen vår, ikke med ørene, derfor er det viktig å gi hjernen så god lydkvalitet som mulig. Hjernen vår forbinder lyd med mening. Når nedsatt hørsel er et problem går vi glipp av viktige lyder som hjelper hjernen vår å lære og utvikle seg - som igjen betyr at hjernen vår må arbeide hardere. Så, desto mer alvorlig hørselstapet er, desto mer innsats kreves for å forstå lyden. Det er akkurat som å løpe et løp, desto mer ytelse man legger i det, desto mer sliten blir man. Så jo hardere hjernen vår jobber (på grunn av et hørselstap), desto mer energi vier vi til det formålet. Som forklart så er høring faktisk tenking, og det å forstå tale krever mye.

Under læring og kognitiv utvikling, må du gi hjernen din så mye god informasjon som mulig. Dersom du har nedsatt hørsel, må vi gjenskape et så naturlig lydmiljø som mulig, og legge til rette for å gi hjernen din de beste lytteforholdene. Det er det Opn kan gjøre.

Lær mer om hvor viktig hjernen vår er for hørselen

*Kompatibilitet

Oticon Opn og Oticon ON App er kompatibel med iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9.7-inch iPad Pro, 12.9-inch iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4. generasjon), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, and iPod touch (5. og 6. generasjon). Enheter må ha installert iOS 9.3 eller nyere oppdateringer. Appen støtter også Apple Watch. For å laste ned Oticon ON Appen på iPad, gå til App Store, søk etter Oticon, og bruk filteret: kun iPhone. Oticon ON App er kompatibel med enheter drevet av Android™ 6.0, Marshmallow og nyere. Se de anbefalte enhetene her. ConnectClip er kompatibel med Bluetooth 2.1 +EDR eller nyere.

For Android enheter, krever enkelte funksjoner ConnectClip, som er tilgjengelig fra siste halvdel av 2017.