ConnectClip

Trådløs mikrofon og headset i samme

Gjør om ditt Oticon høreapparat til et trådløst headset med ConnectClip. Da kan du foreta handsfree-telefonsamtaler og streame musikk fra smarttelefonen din. Eller lytte til noen som snakker på avstand ved å benytte funksjonen for ekstern mikrofon. Du kan også benytte ConnectClip som en diskré fjernkontroll av høreapparatene dine.

ConnectClip gjør om høreapparatet ditt til et trådløst headset

Få lyd fra alle moderne smarttelefoner, nettbrett eller PCer direkte til begge ørene dine med ConnectClip. Det benytter Bluetooth® til å koble høreapparatet ditt til din elektroniske enhet, og er også en mikrofon som får med stemmen din. Dette gjør om høreapparatet ditt til et trådløst headset, med alle fordelene som følger med handsfree-opplevelsen.

Høykvalitets lydkapasitet lar deg streame musikk fra enhetene dine direkte til ørene dine. Lyden er i stereo, som gir en fyldigere lyd når du kan høre den mer detaljert. Det gir en kvalitetsopplevelse som er mindre anstrengende å lytte til.

ConnectClip fungerer også som en ekstern mikrofon. Det betyr at du kan gi den til noen som snakker, og så kunne høre stemmen deres tydelig og direkte i høreapparatet ditt.

Opplev gleden med handsfree-samtaler

Høreapparater kan være komplisert å benytte sammen med telefonhodesett. Det er et problem når du ønsker å bruke hendene på andre ting, slik som å kjøre bil, lage mat eller holde deg fast når du har ståplass på bussen.

ConnectClip overfører samtalen direkte til både høreapparater, samtidig som den innebygde mikrofonen tydelig får med seg det du sier til anroperen. En stemmereduksjonsfunksjon sørger for at stemmen din kommer gjennom tydelig, selv når du er på et støyende sted.

Vil du prøve ConnectClip?

Kontakt din lokale audiograf

Ekstern mikrofon hjelper deg med å høre det som er viktig

Kanskje sliter du med å høre foreleserens ord, eller kanskje får du ikke med deg alt du hører en venn sier i en restaurant. En ekstern mikrofon kan være det du trenger. De er spesielt nyttige i støyende situasjoner, eller når taleren befinner seg et stykke unna.

Med ConnectClip gir du ganske enkelt den diskré mikrofonen til personen som snakker, og så høre stemmen deres direkte i ditt Oticon høreapparat. Dette kan være spesielt viktig i situasjoner som:

 • Forelesninger og i klasserom
 • Taler i bryllup, fødselsdager og jubileer
 • Inne i en bil
 • I en bar eller svært støyende restaurant
 • Forretningspresentasjoner

Gjøre videosamtaler med en Bluetooth-mikrofon

ConnectClip benytter Bluetooth til å koble deg til telefonen, PCen eller nettbrettet ditt. Slik kan du holde deg tilkoblet med familie og kollegaer gjennom videochat-tjenester, slik som Skype og Facetime. Du har allerede høykvalitets stereoøretelefoner med ditt Oticon høreapparat, og ConnectClip blir til mikrofonen din.

Gi barnet ditt tilgang til mer lyd

Hvis barnet ditt har kompatible Oticon høreapparater kan du bruke ConnectClip som en ekstern mikrofon for å sende lyd direkte til ørene.

Oticon ConnectClip er ideell for barn i en utfordrende situasjon der de trenger mer hjelp til å høre, for eksempel når de ikke kan se personen som snakker eller som er et stykke unna.

 • På lekeplassen

 • Bak i bilen

 • I klasserommet

 • I en sportsvogn

Chatte på PC

 • Benytt ConnectClip til å streame lyden direkte til høreapparatene dine når du chatter over Skype, Lync osv.

 • Hør anroperens stemme direkte i høreapparatet ditt samtidig som du hører lydene rundt deg

Dersom enheten din ikke har Bluetooth tilbyr vi en liten og solid USB dongle.

Fjernkontroll dine høreapparater

Du kan benytte din ConnectClip som et høreapparat. Det betyr at du kan kontrollere volumet på ditt Oticon høreapparat, bytte programmer og slå dem av og på fra avstand.

Se alt vårt tilkoblingstilbehør

Tekniske spesifikasjoner

Mikrofonens rekkevidde:

Ved bruk som ekstern mikrofon kan ConnectClip nå Oticon høreapparater fra opptil 20 meters avstand.

Bluetooth USB dongle:

For tilkobling til PC og andre enheter uten en stabil Bluetooth-tilkobling, fungerer ConnectClip med Oticons USB dongle. Det gir en rekkevidde på opptil 10 meter fra enheten din.

Størrelse:

53 x 27 x 18 mm

Vekt:

27 gram

 

 

Vil du ha mer informasjon om ConnectClip?

På ConnectClip kundesenter, kan du se (FAQ) ofte stilte spørsmål med ulike videoinstruksjoner.

Go to the ConnectClip support centre

 • ConnectClip for teens

  Hør lærerens stemme direkte i ditt Oticon Opn-høreapparat – uten at du må sitte på første rad.

 • The hearing aid app

  Kontroller ditt Oticon høreapparat gjennom en telefonapp: justere volumet, endre programmer og mer.

 • Find your nearest hearing care professional

  En audiograf kan teste hørselen din og skreddersy en behandling som passer livsstilen din.

 • Your first days wearing hearing aids

  Det kan være du gjenoppdager lyder som du ikke har hørt på en stud, og det kan være du oppdager at du plutselig blir mer oppmerksom på omgivelsene dine.