get-the-free-app-now

Slik bruker du Oticon Companion-appen

Våre enkle instruksjoner hjelper deg med å bruke Oticon Companion-appen for telefoner og nettbrett, slik at du kan få mest mulig ut av høreapparatene dine.

Last ned Oticon Companion-appen her.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40android

App Store er et tjenestemerke fra Apple Inc. Android, Google Play og Google Play-logoen er varemerker fra Google LLC.

Det er på tide å bytte apper!
Oticon ON-appen vil snart ikke lenger være tilgjengelig. Men Oticon Companion-appen er klar med de nyeste funksjonene og oppdateringene.

For best ytelse, vennligst avinstaller Oticon ON etter å ha lastet ned Oticon Companion.

Dine innstillinger og programmer er trygge og sikre
Du trenger ikke å bekymre deg. Oppgradering av appen påvirker ikke innstillingene og programmene dine, da de er lagret i høreapparatet ditt, ikke i appen.

Høreapparatene dine kan trenge en fastvareoppdatering for å fungere med Oticon Companion-appen.
Høreapparater fra Oticon Opn med fastvareversjon lavere enn 6.0 må oppdateres med ny fastvare for å kunne koble seg til Oticon Companion-appen.

Ansvarsfraskrivelse: Noen funksjoner er spesifikke for høreapparatmodeller.
Hvis du ikke kan se visse funksjoner i Oticon Companion-appen din, skyldes det at noen funksjonaliteter kun er tilgjengelige for spesifikke modeller og fastvareversjoner:

• Sound Equalizer, HearingFitness og Husk voluminnstillinger er bare tilgjengelige med Oticon Real-høreapparater.
  •
  • For å bruke Sound Equalizer og Husk voluminnstillinger med Oticon Real-høreapparater, trenger du fastvareversjon 1.1.0. Vennligst ta kontakt med din audiograf for å få den nyeste fastvareoppdateringen.

Å begynne å bruke Oticon Companion-appen

Par høreapparatene dine med telefonen eller enheten

Når du har lastet ned Oticon Companion-appen, må du pare høreapparatene dine med telefonen eller enheten.

Lær å pare høreapparatene dine med telefonen og mer

Koble appen til høreapparatene dine

Åpne Oticon Companion-appen på telefonen eller nettbrettet, og trykk deretter på Koble til høreapparater.

Hvis appen ikke kan koble til høreapparatene dine, start høreapparatene på nytt.

Trykk så på Koble til på nytt.

Slik slår du høreapparatene av og på

Kontrollerer lyden til høreapparatene dine

Justering av høreapparatvolumet

Trykk på lydikonet nederst til venstre på skjermen (på fanelinjen) for å få tilgang til volum- og dempingkontrollene.

Du kan endre volumet i begge høreapparatene samtidig eller i hvert høreapparat uavhengig.

false
false

Endre lytteprogram for ulike situasjoner

Du kan bytte mellom programmer som er laget for ulike situasjoner.

Audiografen din kan opprette opptil fire forskjellige lytteprogrammer, inkludert Tinnitus SoundSupport™. Ytterligere programmer kan være tilgjengelige for TV-boks, EduMic og ConnectClip.

false
false

Tilpass lyden til høreapparatene dine

Juster omgivelseslydene med Sound equalizer

Sound equalizer balanserer tonehøyden til omgivelseslydene du hører gjennom høreapparatene.

*Sound Equalizer, HearingFitness og Husk voluminnstillinger er kun tilgjengelige med Oticon Real-høreapparater.
false
false

Reduser bakgrunnsstøy med SpeechBooster

For å hjelpe deg med å fokusere på tale når du er i støyende omgivelser, kan SpeechBooster undertrykke lydkilder som ikke er tale fra sidene og bak deg.

Trykk på lydikonet nederst til venstre på skjermen (på fanelinjen) for å få tilgang til lydkontrollene.
Trykk på SpeechBooster-ikonet nederst til høyre på skjermen for å få frem SpeechBooster-teksten.
Vri bryteren for å slå SpeechBooster på eller av.

Merk:
Funksjonen deaktiveres når du bytter program, åpner batteriluken/plasserer høreapparatene i laderen.

Streaming av musikk og lyd

Slik streamer du lyd til høreapparatene dine

Når den er sammenkoblet, spilles musikken eller lyden du spiller på mobilenheten automatisk i høreapparatene dine. For å stoppe musikken eller lyden som spilles av i høreapparatene dine, stopper du den på enheten.

Mer om å lytte til musikk og lyd med høreapparater

Finjuster musikk og lyd mens du streamer

Når du streamer musikk eller lyd til høreapparatene dine fra en enhet som telefonen, TV-boksen eller ConnectClip, kan du bruke Streaming-equalizeren til å justere lyden som streames.

false
false

Slik aktiverer du håndfrie telefonsamtaler

Våre nyeste høreapparater kan ringe og motta håndfrie samtaler når de er paret direkte med en iPhone eller iPad. For å ha håndfrie samtaler via andre enheter, eller med eldre Oticon-høreapparater, må du bruke et Oticon ConnectClip-tilbehør, som midlertidig gjør høreapparatene om til et trådløst stereo-hodesett.

Se kompatibilitetsveiledningen vår for mer informasjon

Foreta og besvar håndfrie telefonsamtaler

Når du er sammenkoblet med telefonen eller ConnectClip, bruker du ganske enkelt enheten på vanlig måte for å ringe eller motta et anrop. Samtalen blir automatisk rutet til høreapparatene dine. For å svare på innkommende anrop til din iPhone eller iPad kan du også trykke kort på knappen på høreapparatene dine.

Se vår veiledning for å ha håndfrie samtaler

Slik bruker du iPhone eller iPad som en ekstern mikrofon

Denne funksjonaliteten lar deg bruke en iOS-enhet som en ekstern mikrofon, slik at du kan plassere enheten i nærheten av en person som snakker på tvers av et rom og lyden streames til høreapparatene dine.

Trykk på lydikonet nederst til venstre på skjermen (på fanelinjen) for å få tilgang til lydkontrollene.

Trykk på de tre prikkene for å få opp flere alternativer.

Trykk på mikrofonikonet for å få frem den eksterne mikrofonteksten og slå deretter den eksterne mikrofonfunksjonen på eller av.

Slik kobler du til Apple Watch

Med Apple Watch kan du kontrollere volumet, endre program, dempe eller slå på lyden for høreapparatene, slå Speech Booster på eller av, slå av fjernmikrofonen og kontrollere batterinivåene.

Hurtigveiledning for Oticon Companion-appen på Apple Watch

Innstillinger og nyttige funksjoner

Bygg gode hørselsvaner med HearingFitness™

HearingFitness-funksjonen hjelper deg med å sette mål som hvor mange timer du bruker høreapparatene dine hver dag. Dette er spesielt nyttig hvis du er ny på høreapparater, fordi det hjelper deg å komme godt i gang.

*Sound Equalizer, HearingFitness og Husk voluminnstillinger er kun tilgjengelige med Oticon Real-høreapparater.
false
false

Bruk Oticon RemoteCare for å møte audiografen din

Innebygd i Oticon Companion-appen er en funksjon som lar deg møte audiografen din på nett, gjennom appen. Dette kalles Oticon RemoteCare. Den lar deg møte og få tilpasset høreapparatene dine over Internett, uten å alltid måtte reise til hørselsenteret deres.

Hvordan bruke Oticon RemoteCare

Slik finner du batterinivået ditt

For å se hvor mye lading høreapparatbatteriene dine har igjen, trykk på høreapparatikonet nederst på skjermen. Batterinivået ditt vises øverst på skjermen.

Hvis du vil motta varsler om gjenværende batterinivå, trykker du på Høreapparatinnstillinger og deretter på Batterivarslingsinnstillinger for å velge hvilke varsler du vil ha.

Slik ser du etter oppdateringer til høreapparatets fastvare

Først må du sørge for at høreapparatene dine er paret med mobilenheten din. Deretter trykker du på høreapparatikonet nederst på skjermen, etterfulgt av Høreapparatoppdateringer.

Hvis en oppdatering er tilgjengelig, følger du bare instruksjonene i appen. Den vil lede deg gjennom hvert trinn.

Slik bruker du Finn mine høreapparater

Funksjonen Finn mine høreapparater viser deg hvor høreapparatene dine er hvis du skulle miste dem. For å bruke det, trykk på høreapparatikonet nederst på skjermen og trykk deretter på Finn mine høreapparater.

false
false

Se kompatibilitetsveiledningen vår