Justèr volumet, bytt programmer og mute høreapparatene dine diskrèt og praktisk med Oticon Remote Control

Velg hvilket utsagn som gjelder for deg.

Trenger du hjelp med å finne ut av ting? Sjekk bruksanvisningen som fulgte med høreapparatene, kontakt audiografen din eller les våre tips for å finne ut om du har Bluetooth-høreapparater

Hvorfor justere volumet eller bytte program ved hjelp av knappene på høreapparatene når du kan bruke en fjernkontroll i stedet?

Med Oticon Remote Control 2.0 har du en intuitiv og diskret måte å betjene høreapparatene på.

Finn ut hvordan du kommer i gang i disse praktiske videoguidene:

Hvorfor justere volumet eller bytte program ved hjelp av knappene på høreapparatene når du kan bruke en fjernkontroll i stedet? Med Oticon Remote Control 2.0 har du en intuitiv og diskret måte å betjene høreapparatene på.

Finn ut hvordan du kommer i gang i denne praktiske videoguiden: