Open up to the world

Opplev fordelene av et paradigmeskifte innen hørselsomsorg

Tradisjonell direksjonalitet stenger lyder ute – og livet

Gammel verden

I støyende situasjoner har høreapparatteknologiens begrensinger ført til bruken av smal direksjonalitet for å gjøre tale som kommer forfra tydelig, noe som gir brukeren en begrenset og kunstig lytteopplevelse.

Ny verden

Banebrytende teknologi i Oticon Opn™ åpner opp verden rundt brukerne, gir dem kraft til å glede seg over sitasjoner de før pleide å unngå, og gir dem en virkelig livsforvandlende opplevelse.

Åpne opp med Oticon Opn

Oticon Opn med BrainHearing™-teknologi skaper et paradigmeskifte innen hørselsomsorg ved å åpne opp et rikt og balansert lydbilde til personer med hørselstap, gir forbedret taleforståelse og reduserer lytteanstrengelsen.

Oppdag mer om Oticon Opn

Ny data viser den enestående ytelsen til Oticon Opn

Forbedret taleforståelse og bedre samspill med flere talere

Vi har satt Oticon Opn på prøve. I den første testen måles taleforståelse og lytteanstrengelse mot forstyrende tale og støy. Den andre sammenligner Oticon Opn som inneholder OpenSound Navigator™ med tradisjonell og smal direksjonalitet. Resultatene var forbløffende.

Se resultatene

OpenSound Navigator

Nøkkelen til en åpen lydopplevelse

OpenSound Navigator er den kraftigste prosesseringsteknologien i Oticon Opn. Den arbeider så raskt og presist at den kan dempe uønsket støy – selv mellom ord i et åpent lydbilde. I lynrask hastighet rebalanserer den lydbildet kontinuerlig og gir samtidig konstant tilgang til alle relevante lyder og tale. På denne måten gjør Oticon Opn den lettere for hjernen å bestemme hvem og hva den skal lytte til, og å skifte oppmerksomhet når det er nødvendig.

Les mer om OpenSound Navigator

 

96 % brukertilfredshet*

Oticon Opn får mennesker tilbake til livet. Det er det både brukere og audiografer forteller oss. Tilbakemeldingen på den livsforvandlende opplevelsen som Oticon Opn tilbyr har vært enorm.

Se hva brukerne har å si

* Beck D.L., Porath M., Consumer Responses to the Oticon Opn Hearing Aid. Hearing Review. 2017;24(1):26.

  • Følg oss på Facebook

    Følg Oticon-audiografer på Facebook for å holde deg oppdatert på de siste nyhetene og produktene.

  • Følg bloggen vår

    Hold deg oppdatert med de siste utviklingene innen hørsel.

  • Gjør det beviselig enklere for hjernen

    Oticon Opn hjelper hjernen på den naturlige måten den forstår lyd på.