Oticon Opn Play™

Åpne opp barnets verden med Oticon Opn Play

Den nye Oticon Opn Play hjelper
barnet å være akkurat det - et barn

Som forelder har du sikkert mange spørsmål: Hvordan vil barnet ditt klare seg i barnehagen eller på skolen? Vil han eller hun få venner? Hva med fremtiden? Med Oticon Opn Play finnes det endelig et banebrytende høreapparat som gjør at barnet ditt kan lære, vokse, leke og blomstre.

Åpne opp deres verden, la dem leke, le sammen med venner, la dem drømme om fremtiden. Akkurat som andre barn.

Gi barnet ditt bedre muligheter til å lære

Barn er nysgjerrige på å oppdage verden rundt dem. En del av denne oppdagelsen skjer gjennom ørene deres. Imidlertid trenger barn med hørselstap mer hjelp til å lære og utvikle sosiale kunnskaper og språkkunnskaper. Jo tidligere de får hjelp, jo bedre.

Såkalt tilfeldig læring oppstår når barn overhører det som blir sagt rundt dem snarere enn gjennom direkte undervisning. Det er derfor viktig at barn er i stand til å trekke ut tale fra bakgrunnsstøy. Oticon Opn Play gir barnet ditt med hørselstap de rette forholdene for å få mening ut av lyd.

Les mer om læring

Åpner opp for et gjennombrudd innen pediatrisk
hørselsomsorg

Oticon Opn Play gir barnet ditt 360° tilgang til verden og hjelper barnet ditt å skille mellom meningsfull lyd og irrelevante forstyrrende lyder.

Ny teknologi forbedrer taleforståelsen i støyende omgivelser og støtter tilfeldig læring ved å gi barnet ditt tilgang til flere talere i miljøet.

Fra tradisjonell teknologi til revolusjonær åpen lyd

Før Oticon Opn Play kunne barnet ditt enten være overbelastet med tilgang til alle lyder og støy, uansett om det er relevant, hvis det er utstyrt med tradisjonell omni-direksjonalitetsteknologi. Eller de ville være utstyrt med tradisjonell direksjonalitetsteknologi som lukker ned lyder og begrenser muligheten til å lære.


Oticon Opn Play markerer skiftet fra å lytte til verden, til virkelig å få mening ut av verden. Denne banebrytende innovasjonen lar barn oppleve et fullt balansert lydlandskap

Den teknologiske revolusjonen

Hvordan barnet ditt kan få 360º tilgang til lyd

OpenSound Navigator™-funksjonen åpner barnets verden. Det gir barnet ditt 360° tilgang til verden og hjelper barnet ditt med å skille mellom meningsfull lyd og irrelevante forstyrrende lyder uten å redusere miljølyder som er viktige for tilfeldig læring og sikkerhet.

Dette er hvordan OpenSound Navigator S gjør det lettere for hjernen å avgjøre hvem og hva den skal lytte til, og være oppmerksom når det er nødvendig. Dette er til stor hjelp når barnet ditt er på skolen, på lekeplassen eller ute i trafikken.

Opp til 30 % forbedret taleforståelse*

Testresultater viser at den banebrytende teknologien i Oticon Opn Play tilbyr opptil 30 % forbedring i talegjenkjennelse – selv når man står med ansiktet vendt fra personen som snakker.

Siden barn er livlige og ikke alltid står overfor personen som snakker, er dette en stor fordel. Vel så viktig reduserer Oticon Opn Play også innsatsen som barn trenger å gjøre for å lytte, slik at de kan bruke mer energi på andre aktiviteter som læring.

Lær mer om våre testresultater

*Ng 2017, Oticon Whitepaper

Til slutt, den optimale tilpasningen uten risiko for plystrelyder*

Et godt tilpasset høreapparat er nøkkelen til optimal språkutvikling og læring. Hittil har håndtering av feedback krevd et kompromiss mellom å gi barnet ditt optimal forsterkning eller unngå feedback (høy plystrelyd). OpenSound Optimizer™ endrer alt dette**.

Med den banebrytende OpenSound Optimizer kan audiologer nå tilpasse høreapparatet til barnet ditt med optimal gevinst uten risiko for plystrelyd. Dette gir barnet økt komfort.

Oticon Opn Play forhindrer irriterende feedback før det oppstår

Å gi barn den forsterkningen de trenger, kan forårsake irriterende plystrelyder når noe kommer for nær et høreapparat. Dette kalles feedback. Voksende ører og situasjoner hvor barn leker, klemmer eller dekker ørene med ting som hatter, kan skape denne irriterende lyden. Det pleide å være utfordrende for mange – helt til Oticon Opn Play kom.

Den gjennombruddsproaktive teknologien i Oticon Opn Play forhindrer denne feedbacken før den oppstår, uten å svekke lydkvalitet og klarhet**. Dette gjør at barnet ditt enkelt kan følge samtaler, noe som er viktig for språkutviklingen, men samtidig ikke trenger å bekymre seg for irriterende «hvin».

 

*For anbefalt tilpasning, i tråd med beste praksis

** Callaway 2019, Oticon Whitepaper

Kobler barnet ditt til verden

Oticon Opn Play kobler seg sømløst til moderne smartelefoner og nettbrett. Med den valgfrie ConnectClip blir barnets høreapparat gjort om til et høykvalitets headset. Dette gir barnet ditt tilgang til trådløs streaming av musikk, filmer, telefonsamtaler og annet fra smarttelefoner, nettbrett og bærbare PC-er.

 • ConnectClip

  Oticons ConnectClip-fjernmikrofon gjør det lettere for barnet ditt å kommunisere med venner og familie hvor det er avstand eller støy. Dette inkluderer i klasserommet, i bilen, på lekeplassen, eller hvis du går med barnet ditt i en barnevogn.

  Finn ut mer

 • Amigo FM

  Det kan være en utfordring for barnet eller tenåringen din å høre stemmen til læreren i støyende klasserom og forelesningssaler. Amigo FM er konstruert for å overkomme effektene av avstand og støy, og oppfatte så mye som mulig av språket.

  Finn ut mer

 • Oticon ON-app


  Appen tilbyr en rekke funksjoner i tillegg til den enestående audiologien hos Oticon Opn Play.

  Det gjør det lettere å sjekke batterinivået og lar barnet justere volumnivåer og skifte mellom programmer, innstillinger og mer. Appen inkluderer også en «finn mitt høreapparat»-funksjon hvis de blir borte.

En høytytende produktserie

Du og barnet ditt kan velge mellom fire ulike stiler og en rekke farger. Alle er utformet for å åpne opp barnets verden og gi barnet ditt enestående støtte.

Se mer om de ulike Oticon Opn Play-stilene

En hel dag med energi – hver dag

Oticon Opn Play miniRITE R høreapparater er tilgjengelig med en stilig toppmoderne lader og langvarige oppladbare batterier. Alt ditt barn trenger å gjøre er å plassere høreapparatet i laderen i tre timer, for en hel dag med hørsel, inkludert streaming.*

*Litium-ion batteriytelse varierer avhengig av hørselstap, livsstil og streaming.

Finn ut mer om Oticons oppladbare løsning

Designet for å kunne tåle
barndommens prøve

Oticon Opn Play tilbyr enestående hørselsomsorg uten å påvirke sikkerheten og velværet til barnet ditt.

Robusthet

Oticon Opn Play-høreapparater har blitt utformet med tanke på barns aktive liv og sikkerhet.


Barnesikret batteriluke

Vi har utviklet en grunnleggende beskyttelse for å holde batteriet utenfor rekkevidden av nysgjerrige fingre.


Uten allergener

For å minimalisere allergi, har vi utelukket mer enn 200 potensielt skadelige materialer, inkludert ftalater. Vårt høreapparat er malt med biokompatibel maling og er fullstendig allergivennlig.

IP68-sertifisert

Oticon høreapparater er IP68-sertifiserte for å sikre støv- og vannmotstand. De er i stand til å tåle fuktighet og ulike temperaturer.


LED-lys for komplett fred i sinnet

LED-indikatoren gir de personene som har omsorg for og som underviser barnet visuell bekreftelse på at batteriet fungerer ordentlig.

Finn en audiograf i nærheten

Snakk med en autorisert  audiograf nær deg for at barnet ditt får en hørselstest, motta råd om Oticon Opn Play og mye mer.

Finn et hørselssenter

 • Hvorfor barns hørsel er så viktig

  Barnet ditt bruker hørselen for å lære å snakke, lese, skrive og sist men ikke minst for å utvikle sosiale ferdigheter.

 • Oppdra et barn med hørselstap

  Hvordan finne balansen mellom å beskytte og å gi styrke til barnet ditt så det kan ha glede av alt det livet har å tilby.

 • Støtte for foreldre

  Som forelder kan du gjøre mye for å gjøre livet til barnet ditt enklere.

 • Barnets miljø og sosiale liv

  Hjelp barnet ditt til å forstå viktigheten av å ha på seg høreapparatene og motivere dem til å ta ansvar