Tilkoblingsmulighet for barn og tenåringer

Classroom

EduMic - Designet for å gjøre læring lettere

Støy, avstand og etterklang kan skape utfordringer for barn med hørselstap i det moderne klasserommet.

EduMic er Oticons nye trådløse eksterne mikrofonsystem for å gi støtte til barn med hørselstap i klasserommet. EduMic gir enestående lydkvalitet og gir stabil og tydelig tilgang til lærerens stemme.

Les brosjyren

Lett å bruke for lærere

EduMic er lett å bruke og behagelig å ha på. Den kan settes fast på lærerens skjorte eller henges rundt halsen ved hjelp av en snor. EduMic har et elegant, lett design, gir et stabilt signal og kobles til et ubegrenset antall høreapparater.

Via EduMic kan lærere strømme lyd fra en datamaskin, smartkort eller nettbrett direkte til barnets høreapparater. I tillegg fungerer EduMic også med eksisterende mikrofonsystemer i klasserommet.

Bruk høreapparatene dine som trådløse øretelefoner

Med ConnectClip er det enkelt å ha handsfree samtaler med en iPhone®, Android™ eller en hvilken som helst annen smarttelefon.

ConnectClip overfører den som ringer direkte til høreapparatene mens den innebygde mikrofonen tydelig overfører det barnet sier til den som ringer.

Gir tilgang til tale på avstand eller i støy

ConnectClip er også en ekstern mikrofon. Den kan festes til en skjorte og gir direkte tilgang til tale. Den gir ekstra støtte når du er på et sted med mye støy eller i situasjoner da du befinner deg i avstand fra den du snakker med, som for eksempel i en bil eller på en lekeplass.

Se på TV med høreapparater

Gjør høreapparatene til trådløse hodetelefoner med Oticons TV-boks 3.0 ved å streame lyden fra TV-en direkte til høreapparatene.

TV-boksen har en rekkevidde på opptil 15 meter og kan kobles til nesten hvilken som helst lydenhet ved hjelp av kablene som følger med.

Oticon ON-app

Oticon ON App gjør det mulig å overvåke og kontrollere høreapparater direkte fra en smarttelefon. Dette betyr at du kan sjekke batteristatusen og kontrollere bluetooth-tilkoblingene til høreapparatene med mer.

Les mer om Oticon ON-app

Oticon Amigo klasseromssystem

Oticon Amigo FM-system jevner ut avstanden mellom lærer og barn og forbedrer signal-til-støynivået betydelig ved å sende signalet direkte til høreapparatene.

Les mer om Oticon Amigo FM

ConnectLine

Har du ikke høreapparater med 2,4 GHz trådløs teknologi?

Les mer om vår ConnectLine-løsning