Tilkoblingsmuligheter for barn og tenåringer

Classroom

EduMic - Designet for å gjøre læring lettere

Støy, avstand og etterklang kan skape utfordringer for barn med hørselstap i det moderne klasserommet.

EduMic er Oticons nye trådløse eksterne mikrofonsystem som gir støtte til barn med hørselstap i klasserommet. EduMic gir enestående lydkvalitet, og stabil og tydelig tilgang til lærerens stemme.

Les brosjyren

Lett å bruke for lærere

EduMic er lett å bruke og behagelig å ha på. Den kan settes fast på lærerens skjorte eller henges rundt halsen ved hjelp av en snor. EduMic har et elegant, lett design, gir et stabilt signal og kobles til et ubegrenset antall høreapparater.

Via EduMic kan lærere strømme lyd fra en datamaskin, smartkort eller nettbrett direkte til barnets høreapparater. I tillegg fungerer EduMic også med eksisterende mikrofonsystemer i klasserommet.

Bruk høreapparatene dine som trådløse øretelefoner

Du kan nyte handsfree samtaler og lydstreaming ved hjelp av høreapparatene dine når høreapparatene kobles til telefonen eller enheten din med Bluetooth®.

Hvis du har en kompatibel iPhone® eller iPad® og kompatible høreapparater, kan du koble disse sammen direkte. Hvis ikke, bruker du bare ConnectClip for å aktivere handsfree samtaler med praktisk talt alle moderne smarttelefoner eller enheter, og alle Oticon Bluetooth-høreapparater.

Se høreapparatets kompatibilitetsveiledning

Gir tilgang til tale på avstand eller i støy

ConnectClip er også en ekstern mikrofon. Den kan festes til en skjorte og gir direkte tilgang til tale. Den gir ekstra støtte når du er på et sted med mye støy eller i situasjoner da du befinner deg i avstand fra den du snakker med, som for eksempel i en bil eller på en lekeplass.

Se på TV med høreapparater

Gjør høreapparatene til trådløse hodetelefoner med Oticons TV-boks 3.0 ved å streame lyden fra TV-en direkte til høreapparatene.

TV-boksen har en rekkevidde på opptil 15 meter og kan kobles til nesten hvilken som helst lydenhet ved hjelp av kablene som følger med.

Oticon Companion

Oticon Companion-appen gjør det mulig å overvåke og kontrollere høreapparatet direkte fra en smarttelefon. Dette betyr at du kan sjekke batteristatusen og kontrollere bluetooth-tilkoblingene til høreapparatet med mer.

Les mer om appen

Oticon Amigo klasseromssystem

Oticon Amigo FM-system jevner ut avstanden mellom lærer og barn og forbedrer signal-til-støynivået betydelig ved å sende signalet direkte til høreapparatene.

Les mer om Oticon Amigo FM

ConnectLine

Har du ikke høreapparater med 2,4 GHz trådløs teknologi?

Les mer om vår ConnectLine-løsning