For et rikere, mer meningsfullt lydbilde.

Oticon Opn™ er drevet av den nye Velox™-plattformen. Den lille, men kraftige chipen gir deg den lynraske og presise lydanalysen og prosesseringen som trengs for å hjelpe hjernens evne til å forstå lyd.

Markedsledende frekvensoppløsning på 64 kanaler sørger for at lyder prosesseres tydelig og nøyaktig for å hjelpe deg med å skille tale fra støy.

Velox analyserer omgivelsene mer enn 100 ganger per sekund, og håndterer mer enn 1 200 millioner operasjoner i sekundet. Det er raskt nok til å kunne følge med i stadig skiftende samtaler med flere talere i støyende omgivelser slik at du kan lokalisere, følge og skifte fokus til lydene du ønsker å høre.

To kommunikasjonssystem i ett høreapparat

Ha glede av enkel, direkte trådløs tilkobling til eksterne enheter uten å måtte kompromisse på lydkvalitet.

Med TwinLink™, opererer to dedikerte kommunikasjonssystemer i ett høreapparat for første gang. Ett system lar høreapparatene dine snakke med hverandre for nøyaktig romlig bevissthet slik at du kan identifisere hvor lydene kommer fra. Et annet system kommuniserer trådløst med eksterne enheter som iPhone®, smarttelefoner, TV, datamaskiner og mer.

Du får fordelene fra begge systemene - bedre hørsel og problemfri tilkoblingsmulighet med lavt batteriforbruk.

Se hvordan det virker

Hør bedre, husk mer med mindre anstrengelser

OpenSound Navigator™ håndterer kyndig flere tale- og støykilder slik at du kan fokusere på samtalen og holde oppmerksomheten på personene og tingene rundt deg, og skifte fokuset til det du ønsker å høre.

Tradisjonell hørselsteknologi isolerer den ene taleren i front og stenger all annen lyd ute. OpenSound Navigator analyserer omgivelsene dine 100 ganger per sekund for å analysere og balansere hver lyd individuelt, og gjør dem tilgjengelige uten å være forstyrrende slik at du kan ha glede av et rikere og mer naturlig lydbilde.

Se hvordan det virker

Tinnitus SoundSupport™

Alle Oticon Opn høreapparater kan spille av lyder som lindrer symptomer på tinnitus

Denne anerkjente lydgeneratorteknologien er nå integrert i Oticon Opn høreapparater. Med disse banebrytende høreapparatene, får du et bredt utvalg av tilpassede lindringslyder for tinnitus som er dynamiske og samtidig beroligende – inkludert bredbåndslyder (hvit, rosa og rød støy) og naturlige, havliknende lyder. I tillegg kan du justere lydene diskret med bruk av iPhone eller Android-enheter.

Finn ut mer om Tinnitus SoundSupport™


Oppfatt mer av samtalene med Speech RescueTM

Mangel på høyfrekvente lyder som «s» eller «th» kan påvirke forståelsen din.

Siden mange med hørselstap ikke kan høre høye frekvenser, senker Speech Rescue LX de høye frekvensdelene i tale. Dette sørger for fri tilgang til alle lydene som ellers ikke ville være hørbare, og øker forståelsen din av samtalen.

Se alle løsningen til Oticon

Ta kontroll over samtalene dine

Føl deg komfortable selv i utfordrende omgivelser. Lokaliser, følg og skift fokus til lydene du ønsker å høre.

Spatial Sound™ LX beholder de naturlige nivåforskjellene som forekommer i hvert øre slik at du kan orientere deg bedre i forhold til plasseringen og retningen av lydene i omgivelsene dine. Mer presis romlig bevissthet hjelper deg å identifisere hvor lyden kommer fra slik at du kan respondere naturlig i samtaler og i forhold til lydene rundt deg.

Se hvordan det virker

Tilpasset til deg

Lyd slik du ønsker å høre den.

YouMatic™ LX skreddersyr den åpne lydopplevelsen til dine personlige lyttepreferanser og behov. Ha glede av flere detaljer i miljøet ditt og et høyt lydkvalitetsnivå, tilpasset til hvordan du ønsker å høre.

Se hvordan det virker

Bedre forståelse selv i støyende situasjoner

Følg med i samtaler i utfordrende omgivelser.

Speech Guard™ LX beholder tydelig, transparent lydkvalitet og taledetaljer for å forbedre din evne til å forstå tale i støy. Følg med i samtaler – fra stille til høye – med mindre anstrengelse, selv når flere talere kjemper om oppmerksomheten din.

Se hvordan det virker

Forbedret forståelse av svake stemmer

Forbedre taleforståelse av svake lyder med opptil 20 % uten å skru opp volumet.

De svake lydene som forekommer i 70 % av situasjoner og samtaler er ofte ikke hørbare for mennesker med hørselstap. Soft Speech Booster LX gjør svake lyder hørbare og gjør at du forstår svak tale opp til 20 % bedre.

Se hvordan det virker

Bedre lyd, mindre forvrenging

En rikere lydopplevelse, særlig når du lytter til musikk eller deltar i samtaler i støyende omgivelser.

Når du hører på musikk eller snakker med venner i travle, dynamiske omgivelser (som i et middagsselskap eller sportsarrangement), er toppverdiene ofte høyere enn hva de fleste høreapparater klarer å takle. Clear Dynamics utvider det input-dynamiske området slik at du kan ha glede av bedre lydkvalitet uten forvrenging, selv i støyende omgivelser.

Se hvordan det virker

Lyttekomfort utendørs

Demper effektivt plagsom vindstøy, selv mellom ord i en samtale.

Ha glede av den flotte naturen og den gode samtalen også! Vindstøykontroll beskytter mot ubehagelig vindstøy. Analyserer omgivelsene 500 ganger per sekund for å øyeblikkelig kunne oppdage og dempe vindstøy. Forbedrer din lyttekomfort selv på dager med mye vind.

Se hvordan det virker

Klar lyd uten bekymring

Nyt klarere lyd uten å bekymre deg over plagsomme pipelyder, selv i utfordrende hverdagslige situasjoner, som å gi noen en klem når du møter dem.

Feedback shield LX overvåker konstant omgivelsene og responderer umiddelbart for å dempe plagsomme pipelyder. Du opplever klarere lyd uten å bekymre deg for pinlig feedback – så det er bare å klemme!

Se hvordan det virker

 • Forbedrede tilkoblingsmuligheter

  Bruk høreapparatet ditt som et stereoheadset for å snakke på telefonen eller streame musikk direkte til høreapparatet ditt.

 • BrainHearing

  Hjernen din er den viktigste delen av hørselsløsningen. Se hvorfor.

 • Nedlastninger og hjelp

  Les om hvordan du vedlikeholder og renser høreapparatet ditt, setter opp trådløst tilbehør og mer.

 • Finn et hørselssenter

  En audiograf kan teste hørselen din og utarbeide en behandling som passer deg.