For et rikere, mer
meningsfullt
lydbilde

Oticon Opn S høreapparater drives av Velox S™ -plattformen.

Foretrekker du å se vår nyeste Polaris™ høreapparatplattform?

Velox S forbedret vår forrige Velox™-plattform med

 

 • Økt minne, muliggjør banebrytende forbedringer av Velox-plattformen
 • Nye detektorer følger med endringer i det akustiske miljøet med over 56.000 målinger per sekund, hvilket gjør OpenSound Optimizer™ mulig.
 • Nye algoritmer for signalbehandling for proaktiv feedbackhåndtering
 • Ny automatikk som driver en oppdatert OpenSound Navigator™
 • Et design optimalisert for oppladbart batteriytelse

OpenSound Optimizer™

OpenSound Optimizer analyserer forsterket lyd 56.000 ganger per sekund, slik at den kan oppdage og hindre hørbar feedback proaktivt, selv før den oppstår.
Og ved å tilby muligheten til å forsterke tale med opptil seks ekstra dB i en åpen tilpasning, kan Oticon Opn S gi hjernen opptil 30 % flere talesignaler.*

Finn ut mer om OpenSound Optimizer

**For foreskrevne tilpasninger, i henhold til beste praksis

To kommunikasjonssystemer i ett høreapparat

Ha nytte av enkle, direkte trådløse tilkoblinger til eksterne enheter uten å svekke lydkvaliteten.

Med TwinLink™ fungerer to dedikerte kommunikasjonssystemer i ett høreapparat. Ett system lar høreapparatene snakke med hverandre for nøyaktig romslig bevissthet, slik at du kan identifisere hvor lyder kommer fra. Et annet system kommuniserer trådløst med eksterne enheter som iPhone®, smarttelefoner, TV, datamaskiner og mer.

Fordelene ved begge systemene kommer deg til gode i form av bedre hørsel og problemfri tilkobling med lavt batteriforbruk.

Se hvordan det virker

Hør bedre, husk mer, med mindre anstrengelser

OpenSound Navigator™ klarer å skille tale fra alle retninger på en eksepsjonell måte. Dette aktiveres av den revolusjonerende tilgangsteknologien for flere talere (MSAT) som sikrer tilgang til alle talere i et dynamisk miljø.

Tradisjonell hørselsteknologi forsterker én taler rett foran og lukker alle andre lyder ned. OpenSound Navigator skanner hele 360º lydmiljøet mer enn 100 ganger per sekund for å identifisere støy og separere det fra tale.

OpenSound Navigator sørger for et helt, mer balansert lydbilde, og lar brukere nyte godt av forbedret taleforståelse selv i komplekse og dynamiske miljøer, samtidig som den mentale energien blir bevart.

Tinnitus SoundSupport™

Flere ulike lindrende lyder som oppfyller de unike behovene til den enkelte personen med tinnitus

Du kan aktivere Tinnitus SoundSupport i Oticons Bluetooth®-høreapparater. Den integrerte lydgeneratoren tilbyr et bredt spekter av lydalternativer, deriblant bredbåndslyder (formet iht. audiogram, hvit, rosa og rød) og havlignende lyder.

Tinnitus SoundSupport tilstreber å gjøre tilpasningen så enkel og rask som mulig samtidig som at brukeren får en fullt ut personlig tilpasset behandling. Brukeren kan justere volumet på lindrende lyder direkte på høreapparatet eller via Oticon ON-appen.

Finn ut mer om Tinnitus SoundSupport™


Få med deg flere samtaler med Speech RescueTM

Å gå glipp av høyfrekvente lyder som 's' eller 'th' kan påvirke forståelsen din.

Fordi mange som lider av hørselstap ikke kan høre høye frekvenser, reduserer Voice Rescue LX høyfrekvente deler av tale. Dette sikrer klar tilgang til lyder som ellers ville være uhørbare, og øker forståelsen av samtaler.

Les trykksaken

Ta kontroll over samtalene dine

Føl deg rolig selv i utfordrende omgivelser. Lokaliser, følg og flytt fokus til de lydene du vil høre.

Spatial Sound™ LX bevarer de naturlige nivåforskjellene som oppstår i hvert øre, slik at du bedre finner plasseringen og retningen til lyder i omgivelsene dine. Mer presis romslig bevissthet hjelper deg med å identifisere hvor lydene kommer fra, slik at du kan reagere mer naturlig på samtalene og lydene rundt deg.

Se hvordan det virker

Tilpasset til deg

Lyd slik du ønsker å høre den.

YouMatic™ LX skreddersyr den åpne lydopplevelsen til dine personlige lyttepreferanser og behov. Ha glede av flere detaljer i miljøet ditt og et høyt lydkvalitetsnivå, tilpasset til hvordan du ønsker å høre.

Se hvordan det virker

Bedre forståelse, selv i støyende situasjoner

Følg samtaler i utfordrende omgivelser.

Speech Guard™ LX opprettholder klar, gjennomsiktig lydkvalitet og taledetaljer for å forbedre evnen til å forstå tale i støy. Følg samtaler – fra mykt til høyt med mindre innsats, selv om flere talere konkurrerer om oppmerksomheten din.

Se hvordan det virker

Forbedret forståelse av svake stemmer

Forbedre taleforståelse av svake lyder med opptil 20 % uten å skru opp volumet.

De svake lydene som forekommer i 70 % av situasjoner og samtaler er ofte ikke hørbare for mennesker med hørselstap. Soft Speech Booster LX gjør svake lyder hørbare og gjør at du forstår svak tale opp til 20 % bedre.

Se hvordan det virker

Bedre lyd, mindre forvrenging

En rikere lydopplevelse, særlig når du lytter til musikk eller deltar i samtaler i støyende omgivelser.

Når du hører på musikk eller snakker med venner i travle, dynamiske omgivelser (som i et middagsselskap eller sportsarrangement), er toppverdiene ofte høyere enn hva de fleste høreapparater klarer å takle. Clear Dynamics utvider det input-dynamiske området slik at du kan ha glede av bedre lydkvalitet uten forvrenging, selv i støyende omgivelser.

Se hvordan det virker

Lyttekomfort utendørs

Demper effektivt plagsom vindstøy, selv mellom ord i en samtale.

Ha glede av den flotte naturen og den gode samtalen også! Vindstøykontroll beskytter mot ubehagelig vindstøy. Analyserer omgivelsene 500 ganger per sekund for å øyeblikkelig kunne oppdage og dempe vindstøy. Forbedrer din lyttekomfort selv på dager med mye vind.

Se hvordan det virker

 • Forbedrede tilkoblingsmuligheter

  Bruk høreapparatet ditt som et stereoheadset for å snakke på telefonen eller streame musikk direkte til høreapparatet ditt.

 • BrainHearing

  Hjernen din er den viktigste delen av hørselsløsningen. Se hvorfor.

 • Nedlastninger og hjelp

  Les om hvordan du vedlikeholder og renser høreapparatet ditt, setter opp trådløst tilbehør og mer.

 • Finn et hørselssenter

  En audiograf kan teste hørselen din og utarbeide en behandling som passer deg.