Bruk mobiltelefonen din

Håndtering av en innkommende og å avslutte samtalen
Når mobiltelefonen din ringer, vil du høre et varsel for innkommende samtale i høreapparatene dine, og telefonknappen på Streamer Pro og statuslampen øverst på streameren vil blinke grønt. Trykk kort på telefonknappen (A) for å svare på samtalen.

Lær det grunnleggende for Streamer Pro
med en mobiltelefon

Instruksjonsvideoer:

Hvordan pare en mobiltelefon med Streamer Pro:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=7afdffb923902e66d90528d20907b1f7&source=embed&photo%5fid=13003667" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Avvise en samtale:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=1fe9087d5afe55a7dd48acc36452c68f&source=embed&photo%5fid=13003674" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Foreta et utgående anrop:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=b422c2c7957fee987a2e3b60cccab66d&source=embed&photo%5fid=13003658" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]
  • Anbefalte mobiltelfoner

Oticon gjør kontinuerlig testing av hvilke mobiltelefoner som går opp mot Connectline systemet. Se utvalget av mobiltelefoner her.

• Kjente problemer

Vi tester kontinuerlig de siste og mest populære mobiltelefonene på markedet. Noen mobiltelefoner vil dessverre ikke være kompatibel med Connectline systemet.

Mer hjelp

For flere instruksjoner om hvordan du bruker mobiltelefonen med Streamer Pro og eldre versjoner av Streamer, kan du finne hjelp  her.

Kompatibilitet

ConnectLine App er kombatibel med iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Pro 9.7", iPad Pro 12.9" , iPad Air 2, iPad Air, iPad (4. generasjon), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, og iPod touch (5. og 6. generasjon) og krever Streamer Pro 1.2 App eller nyere. Søk etter iPhone apps i App Store, når du skal installere appen ConnectLine App på en iPad. ConnectLine App til Android smarttelefoner og nettbrett krever en Streamer Pro med fastvare 1.3 eller nyere. Les mere om kompatibilitet på www.oticon.no/support.