Slik kobler du Oticon høreapparater til smarttelefonen din

Kontroller Oticon-høreapparatene dine fra mobilskjermen

Velg hvilket utsagn som gjelder for deg.

Trenger du hjelp til å finne ut av ting? Sjekk bruksanvisningen som fulgte med høreapparatene, kontakt audiografen din eller les våre tips for å finne ut om du har Bluetooth-høreapparater

Høreapparater med Bluetooth

Velg hvilket utsagn som gjelder for deg.

Pare høreapparatene til iPhone

Oticon Bluetooth-høreapparater er «Made For iPhone» (MFi) høreapparater, noe som betyr at de enkelt kan kobles til din iPhone, iPad® eller iPod touch®. Du kan deretter streame lyd direkte fra telefonen til høreapparatene, og bruke Oticon Companion til å kontrollere høreapparatene fra skjermen.

*Trinnene kan variere avhengig av iOS-versjonen som er installert på enheten din.

• 1. Trykk på Innstillinger-appen på din iPhone.

• 2. Rull litt ned og velg deretter Tilgjengelighet.

• 3. Fra alternativene på Tilgjengelighet-menyen, velg Hørselshjelpemidler.

• 4. På dette tidspunktet starter du høreapparatene på nytt og plasserer dem nær enheten. De vil forbli i sammenkoblingsmodus i rundt tre minutter.

• 5. Når de oppdages av telefonen, trykker du på navnet på Oticon-høreapparatene du vil koble til og bekrefter sammenkoblingen i popup-vinduet.

• 6. Til slutt, når enhetene er koblet til, last ned Oticon Companion fra App Store. Når den er installert og åpnet, vil den automatisk oppdage de sammenkoblede høreapparatene dine, og du vil ha full kontroll.

Gratulerer!

Høreapparatene dine er nå koblet til telefonen, og du kan begynne å kontrollere dem fra skjermen til telefonen.

Trenger du hjelp med Oticon Companion?

Besøk Oticon Companion-støttesiden

Pare høreapparatene til Android-enheten din

Du kan pare Oticon Bluetooth-høreapparatene dine med Android-enheten din gjennom Oticon Companion. Etter det vil du kunne kontrollere høreapparatene dine fra telefonens skjerm. Hvis du har høreapparater og en telefon som støtter Audio Streaming for Hearing Aids (ASHA), kan du streame lyd direkte fra enheten til høreapparatene dine. I andre tilfeller kan du fortsatt gjøre det ved å bruke ConnectClip.

• 1. Last ned Oticon Companion fra Google Play™ Store, og åpne den på enheten din.

• 2. Følg instruksjonene i appen for å sammenkoble høreapparatene dine.

• 3. Sørg for at telefonen er satt til å tillate Bluetooth.

• 4. Gi Oticon Companion posisjonstillatelse (kreves for at Bluetooth skal fungere).

• 5. Start høreapparatene på nytt og plasser dem nær telefonen. De forblir i sammenkoblingsmodus i ca. tre minutter.

• 6. Appen vil da begynne å oppdage høreapparatene dine.

• 7. Når de oppdages vil navnet på høreapparatene dine vises på skjermen; velg JA.

• 8. Vent til Oticon Companion kobler seg til høreapparatene dine. Hvis du blir bedt om det, gi tillatelser for enheten din til å pare med høreapparatene dine.

• 9. Når høreapparatene er koblet til, trykk på FORTSETT.

Gratulerer!

Høreapparatene dine er nå koblet til telefonen, og du kan begynne å kontrollere dem fra skjermen til telefonen.