Hvordan

skifte voksfilter

Om voksfilter

Øregangen produserer ørevoks, som kan tette øreproppene. Ørevoks er et at de største problemene når det gjelder høreapparater. De fleste høreapparater leveres med et filter eller en annen enhet som forhindrer voks i å komme inn i høreapparatet.

Bruk beskyttelsessystemet mot voks og verktøy for å rense bort oppbygget voks hver dag. Ta kontakt med audiografen du bruker om spesielt beskyttelsessystem mot ørevoks i høreapparatene dine, og hvordan det kan skiftes ut.


Viktig merknad!

Hvis høreapparatet ditt er utstyrt med MicroWaxBuster eller WaxBuster eller WaxTrap, må du aldri forsøke å fjerne eller skifte ut filteret selv. Hvis du er i tvil om bruken av, eller utskiftingen av voksfilteret, ta kontakt med audiografen du bruker.

Finn ditt nærmeste hørselssenter

Hvordan du skifter et ProWax-filter

 • 1. Verktøy

  Ta verktøyet ut fra beholderen. Verktøyet har to ender, én tom til fjerning, og én med det nye voksfilteret.

 • 2. Fjern

  Trykk den tomme tappen inn i voksfilteret i høyttaleren og trekk det ut.

 • 3. Sett inn

  Sett inn det nye voksfilteret ved å bruke den andre tappen, fjerne verktøyet og kaste det.

 • 4. Til slutt

  Høyttaleren skal se ut som ovenfor når du har skiftet voksfilteret.

Se instruksjonsvideoen om hvordan du skifter voksfilteret:

[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=9fdde6a7c95cb318d97a26ec56529b8c&source=embed&photo%5fid=13343920" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1" gesture="media"][/iframe]