Rekkevidde

• > Hva er det maksimale området mellom enhetene mine når jeg bruker ConnectClip til å streame fra en Bluetooth-enhet?

• Mellom ConnectClip og høreapparatet: Vi anbefaler at du alltid bruker ConnectClip festet til klærne eller hengende i en snor.

• Mellom ConnectClip og Bluetooth-enheten du streamer fra: opptil ti meter*.
  • > Når er ConnectClip som en ekstern mikrofon, hva er den maksimale rekkevidden mellom høreapparatet mitt og ConnectClip?

Når det brukes som en ekstern mikrofon, er rekkevidden mellom høreapparatet og ConnectClip opptil 20 meter*.

• > Hva er rekkevidden mellom ConnectClip og enheter som bruker BTD 800 USB-dongelen?

> Rekkevidden mellom ConnectClip og enheter som bruker BTD 800 USB-dongelen er opp til ti meter.

• > Er ConnectClip-rekkevidden forskjellig i innendørs og utendørs miljø?

Rekkevidden vil variere avhengig av omgivelsene. Maksimal rekkevidde vil være tilgjengelig innendørs uten hindringer, i et rom som reflekterer radiobølgene. I ekstern mikrofonmodus er rekkevidden opptil 20 meter i et ideelt miljø*.

• > Hva skjer hvis ConnectClip er utenfor rekkevidden til høreapparatet mitt?

• Hvis forbindelsen går tapt i ekstern mikrofonmodus, vil høreapparatet gå tilbake til P1 etter 90 sekunder.

• Hvis du var i et annet program (f.eks. P2) og utenfor rekkevidde, vil det forbli i det programmet (f.eks. P2) etter 90 sekunder.

• ConnectClip vil slå seg av hvis høreapparatet ditt er utenfor rekkevidde i mer enn 30 minutter. I dette tilfellet vil høreapparatet gå tilbake til programmet det var i før det byttet til streaming fra ConnectClip.
  • > Hva skjer når høreapparatet er innen rekkevidden til ConnectClip?

• Hvis du kommer tilbake innen rekkevidde innen 90 sekunder, vil høreapparatet ditt automatisk koble til igjen, og strømmingen vil fortsette. Høreapparatet ditt vil fortsatt være i samme program.

• Hvis du kommer tilbake etter 90 sekunder:

• Hvis du mistet tilkoblingen mens du er i ekstern mikrofonmodus, når du kobler til igjen, vil høreapparatet være i P1, og du må bytte tilbake til modus for ekstern mikrofon manuelt.

• Hvis du var i et annet program (f.eks. P2), vil høreapparatet fortsatt være i det programmet når du kobler til igjen, og streaming vil fortsette automatisk.

• Hvis du kommer tilbake etter mer enn 30 minutter, vil du finne ConnectClip slått av. Du må slå den på igjen og vente på tilkobling til høreapparatet ditt.

*Vær oppmerksom på at tilstedeværelsen av andre Bluetooth-enheter eller WiFi-rutere i ditt miljø kan forårsake signalforstyrrelser, redusert lydkvalitet eller redusere rekkevidden mellom ConnectClip og høreapparatet.