Parring og kompatibilitet

• > Fungerer ConnectClip med alle Oticon høreapparater?

Hvis høreapparatet ditt støtter Bluetooth® Low Energy-teknologi, vil det være kompatible med ConnectClip. Spør audiografen din hvis du trenger hjelp til å finne det ut.

• > Hvilken Firmware-versjon trenger høreapparatet mitt for å fungere med ConnectClip?

Oticon Opn høreapparater krever Firmware 5,0 eller nyere. Alle andre høreapparater som støtter Bluetooth Low Energy-teknologi, fungerer med ConnectClip uavhengig av Frimware-versjonen .

• > Hvor mange høreapparater kan ConnectClip parres med?

Ett høreapparat (i mono-montering) eller et sett høreapparater (i en binaural montering) kan parres med ConnectClip.

• > Hvor mange Bluetooth-enheter kan ConnectClip parres med?

ConnectClip kan parres med maksimalt åtte Bluetooth-enheter.

• > Er ConnectClip kompatibel med iPhone®/iPad® og Android™ -enheter?

Ja, ConnectClip er kompatibel med de fleste mobile enheter og nettbrett som bruker Bluetooth 2.1 eller nyere, uavhengig av merke eller operativsystem.

• > Kan jeg bruke ConnectClip sammen med datamaskinen min?

Ja, ConnectClip kan brukes med hvilken som helst datamaskin.

Hvis datamaskinen din støtter Bluetooth, kan du koble ConnectClip direkte med maskinen din, og du vil da kunne streame lyd i ørene fra datamaskinen via ConnectClip. Med ConnectClip kan du også streame stemmen din tilbake til datamaskinen når du foretar video- eller taleanrop.

Hvis datamaskinen din ikke støtter Bluetooth - eller hvis du har problemer med tilkoblingen - bør du bruke en Bluetooth-dongle (for eksempel BTD 800 USB) for å koble ConnectClip til datamaskinen.

• > Fungerer ConnectClip med Oticon TV-adapter?

Nei, ConnectClip fungerer ikke med Oticon TV-adapter, men Oticon TV-adapter kan parres direkte til høreapparatet og kobles til TV-en. Deretter kan du streame TV-lyden din til høreapparatet ditt uten å bruke ConnectClip.

• > Fungerer ConnectClip med Oticon Phone Adapter 2.0?

Ja, med Oticon Phone Adapter 2.0 gir ConnectClip deg muligheten til å strømme telefonsamtaler trådløst fra fasttelefonen din til høreapparatet.

• Fungerer ConnectClip med ConnectLine-produkter?

ConnectClip er ikke kompatibel med ConnectLine-produkter, bortsett fra Oticon Phone Adapter 2.0.

• I hvilken rekkefølge skal jeg koble enhetene mine til ConnectClip?

Vi anbefaler at du først parrer høreapparatet ditt med ConnectClip. Koble deretter ConnectClip med andre Bluetooth-enheter, for eksempel mobiltelefonen eller datamaskinen.

• Hvordan vet jeg at høreapparatet mitt er blitt parret med ConnectClip?

Når det opprettes en vellykket forbindelse mellom ConnectClip og et høreapparat, vises et lysende gult status-LED-lys på ConnectClip.

• Hvis ett sett med høreapparat allerede er parret med ConnectClip, hvordan kan jeg parre et nytt sett?

Du kan bare parre ett høreapparat samtidig (mono- eller binauralt par). For å parre et nytt høreapparat til ConnectClip, må du parre det nye settet på samme måte som du parret det eksisterende høreapparatet. Denne prosessen vil slette den forrige parringen.