En app.
Mange fordeler.

Last ned Oticon Companion fra smarttelefonen eller nettbrettet nå

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40android

Last ned Oticon Companion nå

Få det bedre i enhver situasjon

Få mest mulig ut av høreapparatene dine med muligheten til å diskret kontrollere, tilpasse og ta vare på hørselen din – alt sammen fra én brukervennlig app på telefonen eller Apple Watch.

false
false

Mer støtte – mer uavhengighet

Få det bedre med Oticon Companion ved din side for å optimere hørselsopplevelsen din.

Juster høreapparatene dine diskret

Bare skyv eller trykk på telefonen for å justere volumet, endre programmer, koble til tilbehør og mer – enkelt og diskret uten å berøre høreapparatene. Og føl den umiddelbare tilfredsstillelsen av en opphøyet Apple Watch-opplevelse for enda mer diskresjon.

Tilpass opplevelsen din

Hjemme, på en konsert eller på restaurant kan du bevege deg gjennom dagen med tilpassede programmer som gir deg akkurat den lydopplevelsen du foretrekker i ulike lyttemiljøer. Finjuster enkelte innstillinger som mikrofonlyden – og appen vil huske dem til neste gang.

Koble deg til det du elsker

Å få lyd fra telefonen rett til høreapparatene gjør alt enklere. Nyt godt av klare, håndfrie telefonsamtaler. Videochat med venner og familie. Strøm musikk og lyd fra andre apper. Og koble til favorittenhetene dine.

Gode hørselsvaner

HearingFitness™-funksjonen hjelper deg med å sette mål – som for eksempel antall timer du bruker høreapparatene dine per dag – som du og audiografen din kan bruke for å hjelpe deg med å få den beste opplevelsen.

Få enkel hjelp i appen

Ved behov får du trinnvise instruksjoner rett i appen. Nyheter, varsler og automatiske oppdateringer bidrar til at ting går knirkefritt. Du kan til og med se hvor mye tid som er igjen på batteriene dine og finne høreapparatene dine hvis du mister dem.

Få tilgang til hørselsomsorg overalt

Trenger du å få høreapparatet justert eller annen hjelp? RemoteCare-funksjonen kobler deg til audiografen din for oppfølgingsavtaler og finjustering på avstand. Alt fra hjemmet ditt eller i andre virkelige lyttesituasjoner.

Få appen GRATIS nå

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40android

App Store er et tjenestemerke fra Apple Inc. Android, Google Play og Google Play-logoen er varemerker fra Google LLC.

Lær deg å bruke appen

Trenger du hjelp til å komme i gang eller veiledninger om spesifikke funksjoner?

Besøk supportsiden til Oticon Companion