Slik bruker du høreapparatene med en PC eller nettbrett

Stream lyd trådløst fra PC eller nettbrett og få en lydopplevelse av høy kvalitet.

Uansett om det er musikk, lyd eller samtaler – Oticon-høreapparater kobles til PC eller nettbrett og gir en altoppslukende lydopplevelse i høy stereokvalitet.

Koble Oticon høreapparatene dine til datamaskinen eller nettbrettet, og nyt lyd av høy kvalitet direkte inn i ørene.

Er du klar til å komme i gang?

Velg hvilket utsagn som gjelder for deg:

Trenger du hjelp for å finne det ut? Sjekk bruksanvisningen som medfulgte høreapparatene dine, kontakt hørselsspesialisten din eller les våre tips for å finne det ut

Vil du koble til en MAC istedet?
Se hvordan du kobler din MAC til høreapparatene dine

Høreapparater med Bluetooth

Bruk Oticon ConnectClip for å gjøre høreapparatene dine om til trådløse hodetelefoner og streame lyd fra datamaskinen eller nettbrettet inn i ørene dine

Med ConnectClip blir høreapparatene til stereo-høretelefoner av høy kvalitet og ConnectClip blir din mikrofon.

Hvis datamaskinen eller nettbrettet ikke har Bluetooth-teknologi, kan du bruke en USB-dongle til å koble datamaskinen til ConnectClip.

Se de praktiske “hvordan-guidene” nedenfor for instruksjoner om hvordan du kan gjøre høreapparatene dine til hodetelefoner og overføre stemmen din tydelig tilbake gjennom datamaskinen eller nettbrettet ved hjelp av ConnectClip.

Har du et spørsmål om ConnectClip?

Finn ut alt du trenger å vite her

Høreapparater uten Bluetooth

Stream lyd fra datamaskinen eller nettbrettet til høreapparatene uten Bluetooth

Hvis høreapparatene dine kommer uten Bluetooth-teknologi, kan du koble dem til din datamaskin, bærbar datamaskin eller nettbrett ved hjelp av Oticon Streamer Pro.

Streamer Pro må utstedes til deg og pares med høreapparatene av audiografen din.

Deretter kan du koble Streamer Pro til datamaskinen eller nettbrettet på to måter:

1. Trådløst - hvis PC-en eller nettbrettet har Bluetooth-teknologi

2. Via en mini-jack kabel - hvis ikke

Finn ut mer om streaming av lyd til høreapparatene dine med Oticon Streamer Proher.

Hvordan koble Streamer Pro trådløst til datamaskinen din med Bluetooth

Mange datamaskiner og nettbrett har innebygd Bluetooth-teknologi, som muliggjør trådløse forbindelse mellom enheten og Streamer Pro. Du må parre enhetene du vil bruke med Streamer Pro for å streame lyd trådløst.

Se denne hurtigveiledningen for å finne ut hvordan:

[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=98efcf7d322e57935e37d69f41640c6f&source=embed&photo%5fid=13003685" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Slik parer du datamaskinen eller nettbrettet med Streamer Pro ved hjelp av Bluetooth-teknologi

Har du problemer med Bluetooth-parring? Du kan også koble datamaskinen eller nettbrettet til Streamer Pro via en mini-jack kabel eller ved hjelp av en Bluetooth-dongle.

Se nedenfor for detaljer.

Vil du koble Streamer Pro til PC-en eller nettbrettet uten Bluetooth?

Mange datamaskiner har innebygd Bluetooth-teknologi; men noen er fortsatt avhengig av alternative metoder for å overføre lyd til hodetelefoner.

Hvis du ønsker å koble Streamer Pro til datamaskinen eller nettbrettet uten Bluetooth-teknologi, er det to måter å gjøre det på:

1. ved å koble Streamer Pro til enheten din ved hjelp av en mini-jack kabel

2. ved å installere en Bluetooth-dongle (for eksempel Sennheiser BTD800 USB-dongle) på enheten din, og deretter pare den med Streamer Pro

Se disse raske visuelle guidene for mer informasjon.

* Sørg for at du leser bruksanvisningen for dongelen nøye før installasjon: den vil sannsynligvis gå i paringsmodus så snart den er satt inn i USB-porten.  Sørg også for at Streamer Pro er i paringsmodus før du setter inn donglen.

Har du spørsmål om Streamer Pro? Trenger du mer støtte?

Finn ut mer om streaming til høreapparatene dine med Oticon Streamer Pro her.

Bruk smarttelefonen din som fjernkontroll

Streamer du lyd til høreapparatene dine med Streamer Pro? I så fall kan du nå bruke telefonen din som fjernkontroll med Oticon ConnectLine-appen.

Oticon ConnectLine gjør livet enklere
Sveip, se, velg og kontroller flere lydenheter og administrer innstillingene for høreapparatene dine fra samme sted.

Last ned Oticon ConnectLine og kontroller hva du hører og når du hører det, fra et enkelt og brukervennlig dashbord på telefonens skjerm.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, Apple-logoen, iPhone, iPad, Mac og Mac-logoen er varemerker som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land. App Store er et servicemerke som tilhører Apple Inc. Android™, Google Play, og Google Play logoen er varemerker som tilhører Google LLC.