Hovedfunksjoner

Tilpasning med høy presisjon

Live demonstrasjonsverktøy og lyder fra virkeligheten hjelper til med å demonstrere nye produkter og funksjoner. Og innebygde videoer hjelper deg å lære bort hvordan man bruker og tar vare på høreapparatene.

Tydelig kommunikasjon med instruksjonsvideoer 

Genie tilbyr direkte tilgang til et stort antall instruksjonsvideoer om stell og vedlikehold av høreapparater. Disse er perfekte både for førstegangsbrukere – og for brukere som har oppgradert høreapparatene sine. I tillegg kan du finne videoer om hvordan du setter opp ConnectLine med TV-er, telefoner og MP3-spillere. 

Gjør det ekte med Sound Studio 

Med Genie kan du simulere lyder og situasjoner fra virkeligheten i klinikkens trygge omgivelser. Sound Studio er ideelt for å demonstrere taleforståelse, teste lydstyrke og kontrollere myke lyder. Den gir deg også innblikk i hvor godt brukeren oppfatter at høreapparatene takler virkelige lyder.

Få Genie-oppdateringsprogram

 • Enkel tilgang på nye versjoner av Genie eller oppdateringer så snart de er lansert.

 • Oppdateringsprogrammet kjører stille i bakgrunnen og ser automatisk etter oppdateringer – du varsles kun når du må gjøre noe.

Enkle forandringer med tilpasningsassistenten

Når brukere har problemer med å forstå tale i støy, eller når lydkvaliteten er for skarp, kan tilpasningsassistenten gjøre det mulig for deg å endre lydkvaliteten med ett enkelt klikk på musen.

Lenker til Oticon Counselling

Det finnes en snarvei til Oticon Counselling direkte tilgjengelig fra oppgavevinduet i Genie. Med denne kan du hoppe inn og ut av spesifikke områder i Oticon Counselling. Oticon Counselling tilbyr informative lyd- og visuelle moduler for å hjelpe deg med å formidle potensiell kompleks informasjon på en måte som både brukeren og pårørende kan forstå.

Bedre målinger med In-situ-audiometri

Med In-situ-audiometri kan du:

Mål hørselsterskler direkte i brukerens øre ved å bruke det faktiske høreapparatet deres, for en autentisk akustisk opplevelse.

Du kan enkelt utføre i målinger i ulike stille omgivelser, som i brukerens hjem eller i andre rom utenfor klinikken.

Forbedre kvaliteten på demonstrasjonstilpasninger.

Enklere oppgraderinger gjennom Genie-oppdateringsprogram 

Med Genie-oppdateringsprogram trenger du ikke lenger å vente på DVD-er for å få tilgang til nye enheter og funksjoner. Du kan få nye versjoner av Genie eller de siste oppdateringene så snart de er lansert.

 • Audiologisk hensikt

  Utforsk Oticons audiologiske hensikt.

 • Markedsføring og kundeservice

  Utforsk våre personlig tilpassede markedsføringsverktøy som er spesielt utviklet for å tiltrekke enda flere mennesker til klinikken din.

 • Produktnyheter

  Hold deg oppdatert med de siste produktnyhetene.

 • Bli en Oticon-audiograf

  Vil du selge Oticon-produkter? Ta kontakt med din lokale representant fra Oticon.