Smiling boys

Audiologisk mål

Pediatriske hørselsløsninger som passer ethvert behov

Oticons pediatriske filosofi gjenspeiler en forpliktelse til å gjøre det enklere for deg å hjelpe barn med hørselstap å nå sitt fulle potensiale.

Mange års erfaring med å jobbe med pediatriske audiografer og familier har lært oss at de beste løsningene ikke skapes ut i fra hva teknologien kan gjøre – men heller hva den kan gjøre for å møte behovene til den individuelle brukeren. Det er ikke kun barna vi ønsker å hjelpe; men også omsorgspersonene som er ansvarlige for utviklingen deres.

Basert på innsikter fra audiografer, barn, foreldre og lærere har vi formet vår holistiske tilnærming til pediatrisk hørselsbehandling – fra audiologi og teknologi, til konsultasjoner, tilpasning og service. Slik ønsker vi å tilby den mest barnevennlige hørselsomsorgen tilgjengelig.


Gi selvtillit til barn i alle aldre

Ved å opptre som din "veileder" for Oticon-høreapparater, vil Genies pediatriske tilpasningsflyt hjelpe deg med å oppnå mer i løpet av den tiden som er tilgjengelig. Justerbare innstillinger for hver aldersgruppe hjelper deg med å finne tilpasningen uten å måtte huske alle detaljene. Med hensyn til funksjonalitet, kan funksjoner som støyreduksjon og direksjonalitet bli aktivert når tiden er inne.


Pediatrisk tilpasning i Genie

Et tilpasningssystem for ALLE Oticon-høreapparater

Audiologisk konsept basert på barns behov som stadig er i utvikling

Effektiv DSL-implementering for større nøyaktighet og mindre finjustering

Teacher standing by the blackboard

Produkter og løsninger

Oticon tilbyr pediatriske løsninger som er spesiallagd for barns aktive livsstil, klasseromsundervisning og mange andre situasjoner:

 • Barnevennlige høreapparater
 • Høytytende FM-systemer
 • Trådløst tilbehør

Den pediatriske misjon

Hos Oticon jobber vi hardt hver dag for å hjelpe deg som audiograf med å skape en bedre fremtid for alle barn med hørselstap.

Individuell omsorg

Vi bistår barn med hørselstap i å realisere sitt fulle potensial med høreapparater som er i stand til å møte deres individuelle behov på reisen mot voksenlivet.

…vil hjelpe deg

Vi vil hjelpe fagfolk innen hørselsomsorg med å tilpasse løsninger slik at de møter barnas behov i alle utviklingsstadier - ved å optimalisere auditiv og kognitiv habilitering, og ved å omfatte utfordringene forbundet med å vokse opp med hørselstap.

…med å skape en bedre fremtid

Vi leverer løsninger, verktøy og teknikker som tilbyr alt du trenger for å gi alle barn med hørselstap en bedre fremtid.

Det er vårt mål.

Det er dit vi ønsker å gå - sammen med deg.

Tre definerende dimensjoner i vårt mål

Vårt mål er "en bedre fremtid for alle barn med hørselstap" og er basert på tre definerende dimensjoner: Individualisering - Ytelse - Leve livet.

Individualisering

Kjernen i vår formålsparagraf "en bedre fremtid for alle barn med hørselstap" er å utvikle hørselsomsorg for individet, ved å tilpasse teknologien til barnet, ikke motsatt. Vi ønsker å hjelpe deg som audiograf med å tilpasse løsninger som møter alle utviklingsstadier hos ethvert barn med hørselstap i henhold til deres behov for individuell opplæring og livsstil.

Ytelse

I Oticon strekker vi oss etter å kunne levere høy ytelse i alle situasjoner i et barns liv, med en god allianse mellom taleforståelse og kognitiv belastning. Vi strekker oss etter å levere teknologi som vil optimalisere auditiv og kognitiv habilitering, for å gi barna en best mulig taleforståelse i alle situasjoner samtidig som den kognitive belastningen deres minimeres.

Leve livet

Vår produktutvikling er basert på en dyp respekt for barn med hørselstap. Ved å gi hjelp ut i fra livsstilsutfordringer, konsultasjoner og lyttestrategier, er målet vårt å anerkjenne de svært reelle og komplekse utfordringene ved å vokse opp med hørselstap, og å utvikle enkle løsninger for å hjelpe barna, foreldrene og audiografene i å overvinne de mange praktiske utfordringene som er involvert.

Hørsel er en stor del av ditt barns utvikling

Vi hører med hjernen vår, ikke med ørene våre. Ørene mottar lydene og sender de til hjernen, hvor de prosesseres for å gi oss mening. Så selv om barnet ditt har hørselstap, er hjernen hans eller hennes klar og villig til å simuleres med lyd den kan tolke som ord, en prosess som støtter en sunn utvikling. Det er her Oticons BrainHearing™ for barn kommer inn.

Det er aldri for tidlig

Ikke bare foregår det meste av hørselen i hjernen. Det viser seg at selv om hjernen forblir plastisk gjennom en persons liv, er de nevrale nettverkene i hjernen spesielt sensitive for stimulering under de første tre og et halvt årene i barndommen. Desto mer lyd barnet ditt hører under disse første årene, desto bedre vil hans eller hennes tale, språk, læring og sosiale evner utvikle seg.

Hvordan BrainHearing for barn kan hjelpe

For å utvikle muntlige språkferdigheter, må barnet ditt ha tilgang på størst mulig spekter av talelyder og det mest fullstendige og tydelige lydsignalet som mulig. Oticons kraftige BrainHearing-teknologi er inkludert i våre Sensei og Sensei Super Power høreapparater, og støtter utviklingen av et bredt spekter av kognitive ferdigheter for barn med hørselstap. Oticons BrainHearing-teknologi leverer konsistent lydbehandling som passer overens med ditt barns behov på hvert nivå i utviklingen. Ettersom ditt barns kommunikasjonsferdigheter forbedrer seg, kan forbedringene ha positiv innvirkning på mange områder i hans eller hennes liv, inkludert ytelse på skolen, i sosiale relasjoner og til og med for ditt barns selvtillit.

To viktige teknologier

BrainHearing for barn består av en rekke teknologier, med Speech Rescue™ og Speech Guard E som de aller viktigste.

Speech Rescue™ er en banebrytende Oticon-teknologi som “redder” høyfrekvente talelyder som vanligvis er ute av rekkevidde for barn med alvorlig hørselstap. Den fungerer ved å lage kopier av høyfrekvente lyder som ‘s’ og ‘th’, og deretter “lime” dem inn i et lavere frekvensområde, der barnet kan høre dem. Speech Rescue er inkludert i vår Sensei Super Power-modell.

Speech Guard E er vår anerkjente kompressorteknologi som forsterker og beskytter subtile taledetaljer for å gjøre lyden hørbar, komfortabel og tydelig, noe som gjør det mye enklere for barnets hjerne å gjenkjenne signalet.

 • Audiologisk hensikt

  Utforsk Oticons audiologiske hensikt.

 • Markedsføring og kundeservice

  Utforsk våre personlig tilpassede markedsføringsverktøy som er spesielt utviklet for å tiltrekke enda flere mennesker til klinikken din.

 • Bli en Oticon-audiograf

  Vil du selge Oticon-produkter? Ta kontakt med din lokale representant fra Oticon.

 • Produktnyheter

  Hold deg oppdatert med de siste produktnyhetene.