Bruk telefonen din

Komme i gang med ConnectLine og fasttelefonen din
ConnectLine telefonadapter gjør det mulig å bruke Streamer Pro med en vanlig, analog fasttelefon. Løsningen støtter både innkommende og utgående samtaler. Under en telefonsamtale blir høreapparatet ditt brukt som hodetelefoner. Streamer Pro, som du har rundt halsen, brukes som mikrofon. Sammen skaper de handsfree-bruk.

Installasjon av telefonadapteren
For å koble til ConnectLine telefonadapter til en telefonlinje og fasttelefonen, plasserer du telefonadapteren på et passende sted nær fasttelefonen eller basestasjonen din.

• Koble telefonadapteren til et strømuttak.

• Koble telefonlinjen fra fasttelefonen (eller basestasjonen) og plugg den i telefonadapterens "INN"-konnektor

• Ta telefonledningen som fulgte med telefonadapteren og plugg den i telefonadapterens "UT"-kontakt og inn i fasttelefonen (eller basestasjon).

• Løft av røret på fasttelefonen. Du skal nå være i stand til å høre summetonen fra telefonrøret.

• Etterpå parer du streameren med telefonadapteren.

Se her hvordan:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=7e32573bf0f538175845a5e32877ee32&source=embed&photo%5fid=13003650" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Hvordan svare og avslutte
en innkommende samtale

Kontroller at du vil kunne snakke inn i Streamer Pros mikrofoninngang. Når fasttelefonen din ringer, vil du høre et varsel for innkommende samtale i høreapparatene dine. Telefonindikatoren på telefonadapteren vil blinke grønt og samtidig vil telefonknappen på Streamer og statusindikatoren også blinke grønt.

Trykk kort på telefonknappen på streameren (A) for å svare på samtalen. Du vil høre en lite bekreftelsespip i høreapparatene dine. Telefonknappen og statusindikatoren på streameren og telefonindikatoren på telefonadapteren vil lyse med fast, grønt lys. For å avslutte samtalen, trykker du ganske enkelt kort på telefonknappen på streameren, og det grønne lyset på streameren slukkes.

Se hvordan her:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=bf181e532d17afdb444c1786cd2d8cb0&source=embed&photo%5fid=13003646" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Merk: Hvis hovedtelefonen eller basestasjonen din ikke har en kontakt som kan tilkobles for fasttelefonen, bør du forsøke å bruke en annen telefon, eller kontakte en tekniker for å fullføre installasjonen.

Hvordan ringe ut

Kontroller at du vil kunne snakke inn i Streamers mikrofoninngang.

For å ringe noen, trykker du kort på Streamers telefonknapp (A). Nå er røret tatt av og du kan høre en summetone i høreapparatene. Telefonknappen på Streamer og telefonindikatoren på telefonadapteren vil lyse med fast, grønt lys.

Ta opp telefonrøret til fasttelefonen (eller trykk på Ring på den portable telefonen) og slå telefonnummeret (B) som du vanligvis gjør når du ringer noen.

Etter en liten stund vil du høre ringetonen i høreapparatene, som angir at samtalen nå er koblet via Streamer og høreapparatene. Du kan nå legge telefonrøret på (eller trykke på "Avslutt samtale" på den portable telefonen).

For å avslutte samtalen, behøver du bare å trykke kort på telefonknappen på Streamer.

Se hvordan her:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=30a5249cd07f29a973e90a2ee73c3e4b&source=embed&photo%5fid=13003656" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Merk: Legg telefonrøret riktig tilbake på telefonen – hvis det ikke gjøres vil telefonlinjen blokkere innkommende samtaler.

Mer hjelp

For flere instruksjoner om hvordan du bruker ConnectLine-telefonadapteren med Streamer Pro og eldre versjoner av Streamer, kan du finne hjelp her:

Flere nedlastninger, FAQ og videoer

Hvordan bruke kontortelefoner

Bruken av kontortelefoner med høreapparater kan være utfordrende, på grunn av de ulike typene kontortelefoner som brukes.

Se våre instruksjonsvideoer og last ned manualer her.