Gled deg over musikk med
Streamer Pro

Streameren gir en problemfri forbindelse til en rekke populære underholdningsenheter, fra MP3-spillere til andre lydkilder, som f.eks. lydbøker. Du kan koble Streamer til lydkildene slik at lyden overføres direkte til høreapparatene dine på to enkle måter:

• Som en enkel "plug and play"-løsning med en minijack-kabel satt inn i Streamer (A)

• Trådløst med Streamers AUX-knapp(B).

Se hvordan du kobler en MP3-spiller til Streamer Pro med en minijack-kabel:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=7ca5c847e23c73acd4d4dfe09dc9c08e&source=embed&photo%5fid=13003661" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Mer hjelp
For flere instruksjoner om hvordan du bruker MP3-spillere og lydbøker med Streamer Pro og eldre versjoner av streameren,

finn hjelp her