Koble høreapparatet til en datamaskin eller et nettbrett

Overfører lyd fra datamaskiner og nettbrett trådløst via Blåtann eller via minijack-kabel inn til Streamer Pro
ConnectLine lar deg enkelt overføre lyd fra en rekke datamaskiner og nettbrett direkte inn i høreapparatene dine -
for å holde deg informert eller bli underholdt. Du kan koble Streamer Pro til datamaskinen din eller nettbrettet ditt på to måter:

• Trådløst, via Blåtann.

• Tilkoblet til datamaskinen via minijack-kabelen satt inn i Streamer Pro.

Å pare Streamer Pro trådløst via Blåtann

Noen datamaskiner og nettbrett har innebygd Blåtann, som muliggjør en trådløs forbindelse mellom enheten og streameren. Før Streamer kan brukes med andre enheter, må de to enhetene pares.

Se hvordan du parer en datamaskin med Streamer Pro her:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=98efcf7d322e57935e37d69f41640c6f&source=embed&photo%5fid=13003685" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Hvis du har problemer med å pare Streamer Pro via en Blåtann-forbindelse, kan du eventuelt koble streameren via en minijack-kabel eller vurdere å bruke en Sennheiser BTD800 USB-dongle som er enkel å pare med Streamer Pro. (se lenger nede)

Koble til Streamer Pro
via minijack-kabel

Via en minjack-kabel kan du koble streameren til datamaskinen din eller nettbrettet ditt. Du setter ganske enkelt kabelen inn i enhetens minijack-utgang (audio out), og du er klar.

Se hvordan her

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=8a8da28e487dd7a0680d0d736e89d2f3&source=embed&photo%5fid=13003677" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Mer hjelp

For flere instruksjoner om hvordan du bruker datamaskiner og nettbrett med Streamer Pro og eldre versjoner av streameren, kan du finne hjelp her:

Hvordan koble til via en Blåtann-dongle

Komme i gang med ConnectLine og Sennheiser BTD800 Blåtann-dongle

Mange datamaskiner i dag har innebygd Blåtann for hodetelefonbruk – til bruk for internettelefoni og video – eller øretelefoner til lyd. Men siden det er mange ulike måter å implementere både programvare og Blåtann-maskinvare, kan det være vanskelig å etablere en brukbar forbindelse til streameren.
Derfor anbefaler vi bruk av Sennheiser BTD800 dongle med Streamer Pro fordi det forenkler installasjonen og bruken av Blåtann med datamaskiner og ConnectLine.

Installere Sennheiser BTD800 Blåtann-dongle

Les håndboken til BTD800 nøye før du installerer fordi USB-donglen vil automatisk være i paringsmodus når den settes inn i datamaskinen første gang.

Se hvordan du installerer donglen i maskinen:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=cd6943ec4b4d5ace72cc3f80c22f7871&source=embed&photo%5fid=13003649" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Å pare Streamer Pro med Sennheiser BTD800

Når du er klar, kontroller at Streamer er i paringsmodus, eller vær klar til å sette Streamer i paringsmodus så snart BTD800 er satt inn.

Se hvordan du parer enhetene her:
[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=0a4f5fd567818f709d77a784e4ab8530&source=embed&photo%5fid=13003663" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Mer hjelp

Flere instruksjoner om hvordan du bruker Sennheiser BTD800 med Streamer Pro kan du finne her: