Dra nytte av å høre tydelig i offentlige rom overalt hvor du ser det universelle teleslyngetegnet.

I dag har mange offentlige arenaer som kinoer, teatre, gudshus og musèer installert teleslynge. Det betyr at du kan streame lyd direkte til høreapparatene for å få en god lytteopplevelse - enten det er for underholdning eller pedagogiske formål.

Signalet som sendes fra teleslyngen blir plukket opp via en liten ledningskomponent kalt telespole.

Noen høreapparater er allerede utstyrt med telespole, men ikke alle. Du kan få tilgang til lyd fra en teleslynge på begge måter ved å følge veiledningen på denne siden.

Vil du vite om høreapparatene dine allerede er utstyrt med en telespole? Kontakt audiografen din, han/hun skal kunne gi deg videre veiledning.

For høreapparater med telespole

Hvis du har høreapparater med med telespole, så er det bare å slå på telespoleprogrammet for å begynne å motta lyd.

For høreapparater uten telespole

Hvis du har høreapparater uten telespole kan du fremdeles få tilgang til den trådløse lyden fra en teleslynge.

Du trenger bare hjelp fra en ekstra enhet - enten EduMic eller Streamer Pro - avhengig av om høreapparatene dine har Bluetooth®-teknologi eller ikke.

Trenger du hjelp med å finne ut av ting? Sjekk bruksanvisningen som fulgte med høreapparatene, kontakt audiografen din eller les våre tips for å finne ut om du har Bluetooth-høreapparater

Hvis høreapparatene dine har Bluetooth-teknologi, kan du få tilgang til lyd fra en teleslynge ved hjelp av EduMic.

EduMic er utstyrt med en telespole som mottar lyden fra teleslyngen og deretter streamer kvalitetslyd direkte inn i ørene gjennom høreapparatene.

Når EduMic er parret med høreapparatene dine:

1. For å få tilgang til teleslynge, slå av EduMic og trykk og hold nede knappen på enheten i ti sekunder til statusindikatoren blir magenta.

2. For å dempe lydstrømmen, trykk kort på knappen. Trykk igjen for å slå på lyden.

3. For å slutte å lytte til lyden fra teleslyngen, trykk på knappen i to sekunder til statusindikatoren slås av.

Lær mer om Oticon EduMic her.

Finn ut hva du trenger å vite her

Med Streamer Pros innebygde telespole vil ett enkelt trykk på en knapp koble deg til steder som har teleslynge, som teatre, auditorier og flere. Les mer om Streamer Pro.

Her forklarer vi hvordan du starter og avslutter lytting ved hjelp av teleslynge:

1. Slik aktiverer du telespolen og begynner å motta lyd:

Bare trykk og hold inne AUX-valgknappen på Streamer Pro i omtrent to sekunder for å få tilgang til lyden fra teleslyngen.

2. Slik slutter du å lytte til teleslyngen:

Trykk på AUX-velgeren på Streamer Pro en gang til for å slå av Streamer Pro-telespolen og slutte å motta lyd.

Vil du se en demo? Vår praktiske visuelle guide vil hjelpe:

[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=92925c1fd9a8531b721c7fb38681935f&source=embed&photo%5fid=13003676" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Hvordan aktivere og deaktivere telespolen på Streamer Pro

Streamer du lyd til høreapparatene dine med Streamer Pro? I så fall kan du nå bruke telefonen som en fjernkontroll med Oticon ConnectLine-appen.

Oticon ConnectLine gjør livet enklere

Sveip, se, velg og kontrollèr flere lydenheter og administrèr høreapparatinnstillingene dine fra samme sted.

Last ned Oticon ConnectLine og kontrollèr hva du hører og når du hører det fra et enkelt, brukervennlig dashbord på telefonens skjerm.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, Apple-logoen, iPhone, iPad og iPod touch er varemerker som tilhører Apple Inc., registrert i U.S. og andre land . App Store er et servicemerke som tilhører Apple Inc. Android, Google Play, og Google Play logoen er varemerker som tilhører Google LLC.