Bruk høreapparat på kino

Et økende antall kirker, teatre og offentlige bygninger har installert teleslyngesystemer. Disse systemene sender ut trådløs lyd som mottas av telespolen i høreapparatet ditt.
Det vil vanligvis være et skilt som informerer om steder som har teleslyngesystem.cinema

Spør audiografen din om mer informasjon om telespole.

Finn ditt nærmeste hørselssenter her

Hvordan du får lett tilgang til teleslyngesystemer via ConnectLine

Lær å komme i gang med ConnectLine Streamer Pro og teleslynge

Med Streamer Pros innebygde telespole vil ett trykk på en knapp koble deg til slyngesystemer i teatre, auditorier og andre steder.

Start og avslutt lytting med Streamer Pro telespole

Telespolen skrus på via ett trykk på en knapp på Streamer Pro:

• For å motta lyd fra teleslyngesystemet, trykker du og holder Streamer Pros AUX-knappen i ca. 2 sekunder.

• For å skru av Streamer Pro-telespolen, trykker du ganske enkelt på AUX-knappen igjen.

Se hvordan her:
[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=92925c1fd9a8531b721c7fb38681935f&source=embed&photo%5fid=13003676" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Mer hjelp

Flere instruksjoner om hvordan du bruker teleslyngesystemer med Streamer Pro kan du finne her: