Oticon ON

Oticon ON-appen avsluttes.

Oticon ON-appen vil snart ikke lenger være tilgjengelig. Men Oticon Companion-appen er klar med de nyeste funksjonene og oppdateringene.

Oticon Companion – kompatibel med iOS 17
Oticon Companion-appen gir deg støtte, tilpasning, kontroll og fjerntilpasning, alt i én app. Og vi jobber kontinuerlig med å forbedre kompatibiliteten og appopplevelsen din.

For best ytelse, vennligst avinstaller Oticon ON etter at du har lastet ned Oticon Companion.

Last ned Oticon Companion-appen her.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40android

App Store er et tjenestemerke fra Apple Inc. Android, Google Play og Google Play-logoen er varemerker fra Google LLC.

Innstillinger og programmer er trygge og sikre
Du trenger ikke å bekymre deg. Oppgradering av appen påvirker ikke innstillingene og programmene dine, da de er lagret i høreapparatet ditt, ikke i appen.

Du kan lese mer om hvordan du bruker den nye appen her: https://www.oticon.no/hearing-aid-users/support/apps/companion

Høreapparatene dine kan trenge en fastvareoppdatering for å fungere med Oticon Companion-appen.
Høreapparater fra Oticon Opn med fastvareversjon lavere enn 6.0 må oppdateres med ny fastvare for å kunne koble seg til Oticon Companion-appen.

Ansvarsfraskrivelse: Noen funksjoner er spesifikke for høreapparatmodeller
Hvis du ikke kan se visse funksjoner i Oticon Companion-appen din, skyldes det at noen funksjonaliteter bare er tilgjengelige for spesifikke modeller og firmware-versjoner:

• Sound equalizer, HearingFitness og lagring av tidligere voluminnstillinger er bare tilgjengelig med Oticon Real høreapparater.
  •
  • For å bruke Sound Squalizer og huske voluminnstillinger med Oticon Real høreapparater, trenger du firmware-versjon 1.1.0 – vennligst kontakt din audiograf for å få den nyeste firmware-oppdateringen.