Oticon høreapparat

kompatibilitet

Her kan du lese om ulike tilkoblingsløsninger som er kompatible med dine høreapparat.

Oticon høreapparater

Følgende Oticon-høreapparater er laget for iPhone®,
iPad® og iPod touch® og de er kompatible med
Android™-enheter:

Oticon Xceed
Oticon Xceed Play
Oticon Opn Play
Oticon Opn S
Oticon Opn
Alle stiler unntatt CIC.

Se liste over kompatible Apple-enheter

Se liste over kompatible Android-enheter

Se liste over kompatible Oticon-enheter

Se liste over kompatible Oticon trådløst tilbehør

Kompatibilitet for Oticon Laget for iPhone, iPad, iPod touch høreapparater og Oticon apper.

• iPad-modell

iPad Pro 11-tommer (2018)

iPad (6. generasjon)

iPad Pro 12.9-tommer (2. Og 3. generasjon)

iPad Pro 10,5-tommer

iPad (5. generasjon)

iPad Pro 9,7-tommer

iPad Pro 12,9-tommer

iPad Air 2

iPad mini 4

iPad mini 3

iPad Air

iPad mini 2

iPad mini

iPad (4. generasjon)

• iPhone-modeller

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone XR

iPhone X

iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone 7

iPhone 7 Plus

iPhone SE

iPhone 6s

iPhone 6s Plus

iPhone 6

iPhone 6 Plus

iPhone 5s

• iPod-modeller

iPod touch (6. generasjon)

iPod touch (5. generasjon)

• Apple Watch*

Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 2

Apple Watch Series 1

Apple Watch (1. generasjon)

*Apple watch er bare kompatibel med Oticon ON App installert på en smarttelefon.

Høreapparatene kan kobles direkte til iPhone, iPad og iPod touch, streame lyd som telefonsamtaler, stereomusikk, videolyd og lydbøker direkte til dine høreapparater.

• Høreapparater er kompatible med enheter som kjører iOS 11 eller senere.
Oticon ON-app er kompatibel med enheter som kjører iOS 11 eller senere. Oticon Opn-høreapparater krever Firmware 6.0 eller senere, Oticon Opn S og Oticon Play-høreapparater krever Firmware 7.0 eller senere for å kjøre HearingFitness. Oticon Xceed-høreapparater krever Firmware 8.0 eller senere. Oticon Xceed Play-høreapparater krever Firmware 8.0 eller senere.
Oticon RemoteCare-app er kompatibel med iPhone 5s eller senere. iPad Pro 9.7 modell A1673 og iPod touch er ikke støttet. iOS 12.0 eller senere er nødvendig. Oticon Opn høreapparater krever Firmware 6.0 eller senere.

Kompabilitet for Oticon høreapparater og Oticon apper

• Samsung

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy J3 (2016) Model: SM-J320VPP

Samsung Galaxy J3 (2017)

Samsung Galaxy J5 (2017) Model: SM-J530F

• Google

Google Pixel

Google Pixel XL

Google Pixel 2

• Sony

Sony Xperia XA

Sony Xperia XZ

Sony Xperia Z5 Premium

Sony Experia XZ 3

• Annet

Motorola Nexus 6

HTC M9

HTC 10

Huawei P10

LG G5

LG Nexus 5x

LG G6

HTC U12 plus

Xiaomi MI Mix3

Høreapparater og Oticon ON-app er kompatible med enhetene over. Vi anbefaler at din Android mobilenhet kjører Android OS versjon 8.0 (Oreo) eller senere. Oticon Opn-høreapparater krever Firmware 6.0 eller senere, Oticon Opn S og Oticon Play-høreapparater krever Firmware 7.0 eller senere for å kjøre HearingFitness. Oticon Xceed høreapparater krever Firmware 8.0 eller senere. Oticon Xceed Play-høreapparater krever Firmware 8.0 eller senere.

Kompatible Android-enheter for Oticon RemoteCare-app: Vi anbefaler at din Android mobilenhet kjører Android OS versjon 8.0 (Oreo) eller senere. Kompatibel med Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S7, HTC U12 plus, Xiaomi MI Mix3

Kompatible Oticon apper

Oticon ON-app

Funksjoner i Oticon ON-appen:

• Fjernkontroll
• HearingFitness
• Tinnitus SoundSupport
• IFTTT

System- og programvarekrav:

Apple-enheter: iOS 11 eller senere.
Android-enheter: Android OS Version 8.0 (Oreo) eller senere.
Oticon Opn S høreapparater: Firmware 7.0 eller senere for å kjøre HearingFitness.
Oticon Opn Play-høreapparater: Firmware 7.0 eller senere for å kjøre HearingFitness.
Oticon Opn høreapparater: Firmware 6.0 eller senere for å kjøre HearingFitness.
Oticon Xceed høreapparater: Firmware 8.0 eller senere.
Oticon Xceed Play høreapparater: Firmware 8.0 eller senere.

Tips for iPad-brukere:

For å laste ned Oticon On-app på iPad, søk etter Oticon, og bruk filteret: iPhone only.

Info for Apple Watch-brukere:

Apple Watch støtter volum- og programendringer.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 android

Oticon RemoteCare-app

System- og programvarekrav:

Apple-enheter: iOS 12.0 eller senere.

Android-enheter: Android OS Version 8.0 (Oreo) eller senere.

Kompatible høreapparater:

Oticon Xceed, Oticon Xceed Play, Oticon Opn™*, Oticon Opn Play, Oticon Opn S™

* Oticon Opn-høreapparater: Firmware 6.0 eller senere

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Kompatibelt Oticon trådløst tilbehør

ConnectClip

ConnectClip virker direkte med dine Oticon høreapparater og kan også brukes med Oticon ON Appen

Krav til mobilenhet og tilbehør:

Bluetooth 2.1 + EDR eller senere.

Annet Oticon tilbehør:

• Remote Control 3.0
• TV boks 3.0
• Telefonboks 2.0 (krever ConnectClip)
• BTD 800 USB-dongle (krever ConnectClip)

Apple, Apples logo, iPhone, iPad og iPod touch er varemerker til Apple Inc., registrert i USA og andre land. App Store er et tjenestemerke for Apple Inc. Android, Google Play og Google Play-logoen er varemerker tilhørende Google LLC.

Oticon CROS

Kan sende til følgende Oticon-høreapparater:

• Oticon Opn S 1 miniRITE T

Oticon Opn S 2 miniRITE T

Oticon Opn S 1 miniRITE

Oticon Opn S 2 miniRITE

Oticon Opn S 1 miniRITE R

Oticon Opn S 2 miniRITE R

Oticon Opn S 1 BTE PP

Oticon Opn S 2 BTE PP

• Oticon Xceed 1 BTE SP

Oticon Xceed 2 BTE SP

Oticon Xceed 3 BTE SP

Oticon Xceed 1 BTE UP

Oticon Xceed 2 BTE UP

Oticon Xceed 3 BTE UP

• Oticon Opn Play 1 miniRITE T

Oticon Opn Play 1 miniRITE

Oticon Opn Play 1 miniRITE R

Oticon Opn Play 1 BTE PP

• Oticon Xceed Play 1 BTE SP

Oticon Xceed Play 2 BTE SP

Oticon Xceed Play 1 BTE UP

Oticon Xceed Play 2 BTE UP