Oticon høreapparat-kompatibilitet

Her ser du hvilke tilkoblingsmuligheter høreapparatene dine støtter.

Oticon høreapparater.

Følgende Oticon høreapparater er laget for iPhone®,
iPad® og iPod touch®, og er kompatible med
Android™ enheter:

Oticon Opn Play
Oticon Opn S
Oticon Opn
Alle stiler unntatt CIC.

Se liste over kompatible Apple-enheter

Se liste over kompatible Android-enheter

Se liste over kompatible Oticon apper

Se liste over kompatible Oticon trådløst tilbehør

Kompatibilitet for Oticon Laget for iPhone, iPad, iPod touch høreapparater og Oticon apper.

• iPad-modeller

iPad Pro 11-tommer (2018)

iPad (6. generasjon)

iPad Pro 12,9” (2. generasjon)

iPad Pro 10,5”

iPad (5. generasjon)

iPad Pro 9,7”

iPad Pro 12,9”

iPad Air 2

iPad mini 4

iPad mini 3

iPad Air

iPad mini 2

iPad mini

iPad (4. generasjon)

• iPhone-modeller

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone XR

iPhone X

iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone 7

iPhone 7 Plus

iPhone SE

iPhone 6s

iPhone 6s Plus

iPhone 6

iPhone 6 Plus

iPhone 5s

iPhone 5c

iPhone 5

• iPod-modeller

iPod touch (6. generasjon)

iPod touch (5. generasjon)

• Apple Watch*

Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 2

Apple Watch Series 1

Apple Watch (1. generasjon)

*Apple watch er bare kompatibel med Oticon ON App installert på en smarttelefon.

Høreapparatene kan kobles direkte til iPhone, iPad og iPod touch, streame lyd som telefonsamtaler, stereomusikk, videolyd og lydbøker direkte til dine høreapparater.

Høreapparatene er kompatible med enheter som kjører iOS 10.3 eller nyere.
• Oticon ON Appen er kompatibel med enheter som kjører på iOS 10.3 eller nyere. Oticon Opn høreapparater krever maskinvare 6.0 eller senere for å kjøre HearingFitness. Oticon Siya høreapparater krever maskinvare 1.0 eller senere.
Oticon RemoteCare App er kompatibel med iPhone 5s eller senere. iOS 11.0 eller senere er påkrevet. Oticon Opn høreapparater krever maskinvare 6.0 eller senere. Oticon Siya høreapparater krever maskinvare 1.0 eller senere.

Kompabilitet for Oticon høreapparater og Oticon apper

• Samsung

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung Galaxy Note 4

• Google

Google Pixel

Google Pixel XL

Google Pixel 2

• Sony

Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ

Sony Xperia Z5 Premium

• Annet

Motorola Nexus 6

HTC M9

HTC 10

Huawei P10

LG G5

LG Nexus 5x

Høreapparater og Oticon ON App er kompatible med enhetene over. Vi anbefaler at din Android mobilenhet kjører Android OS versjon 8.0 (Oreo) eller nyere. Oticon Opn høreapparater krever maskinvare 6.0 eller senere for å kjøre HearingFitness.

Kompatible Oticon apper

Oticon ON Appen:

Funksjoner i Oticon ON-appen

•Fjernkontroll
• HearingFitness
•Tinnitus SoundSupport
• IFTTT

System- og programvarekrav:

Apple enheter: iOS 10.3 eller senere.
Android enheter: Android OS Versjon 8.0 (Oreo) eller senere.
Oticon Opn S høreapparater: Firmware 7.0 eller senere for å kjøre HearingFitness.
Oticon Opn Play høreapparater: Firmware 7.0 eller senere for å kjøre HearingFitness.
Oticon Opn-høreapparater: Firmware 6.0 eller senere for å kjøre HearingFitness.

Tips for iPad brukere:

For å laste ned Oticon ON Appen på iPad, søk etter Oticon og bruk filteret: kun iPhone.

Info for Apple Watch brukere:

Apple Watch støtter volum og programendringer.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 android

Oticon RemoteCare Appen:

System- og programvarekrav:

Apple enheter: iOS 11.0 eller senere. Bare iPhone 5s eller senere.
Oticon Opn-høreapparater: Maskinvare 6.0 eller senere.

Download Oticon ConnectLine app in iTunes

Kompatible Oticon trådløst tilbehør

ConnectClip

ConnectClip virker direkte med dine Oticon høreapparater og kan også brukes med Oticon ON Appen

Krav til mobilenhet og tilbehør:

Bluetooth 2.1 +EDR eller senere.

Annet Oticon tilbehør:

• Remote Control 3.0
• TV boks 3.0
• Telefon Adapter 2.0 (krever ConnectClip)
• BTD 800 USB-dongle (krever ConnectClip)

Apple, Apples logo, iPhone, iPad og iPod touch er varemerker til Apple Inc., registrert i USA og andre land. App Store er et tjenestemerke for Apple Inc. Android, Google Play og Google Play-logoen er varemerker tilhørende Google LLC.