Her kan du se hvilke telefoner, nettbrett og høreapparattilbehør som dine høreapparater er kompatible med.
Du velger bare høreapparatet ditt og enheten du vil vite mer om fra hurtigmenyene nedenfor.

Høreapparater

Velg høreapparater
Jeg vet ikke hvilket høreapparat jeg har

Jeg vet ikke hvilket høreapparat jeg har

Du kan vanligvis finne høreapparattypen din på disse stedene:

• På høreapparatene dine
  • På høreapparatets eske eller deksel
  • På kvitteringen fra der du kjøpte høreapparatet ditt

Hvis du ikke finner høreapparattypen din på en av disse, så kan du spørre din audiograf eller audiolog. Du finner ditt nærmeste hørselssenter her.

Mobilenhet

Velg telefon/tablett
Hvorfor er ikke enheten min på listen?

Hvorfor er ikke enheten min på listen?

Generelt prøver Oticon å være kompatibel med så mange enheter som mulig. Hvis enheten din ikke er på denne listen, er det fordi vi ikke har testet det. Det er imidlertid storsannsynlighet for at det fungerer med våre høreapparater hvis det oppfyller følgende kriterier:

• Android OS 8.0 or later
  • iOS 13 eller senere

Selv om dette ikke er tilfellet, kan det hende at enheten likevel virker, men ikke har full funksjonalitet.

• For Android OS 7.0 eller tidligere, se denne FAQ
  • For iOS 12 eller tidligere, besøk App Store® som vanlig

Vi anbefaler alltid at du bruker den nyeste versjonen av operativsystemet.

Hvis du ikke kan bruke appene våre, gjør Oticon ConnectClip det mulig å kontrollere høreapparatene dine uten å berøre deg - og å streame lyd fra dine Bluetooth-enheter.

Fjern alt
Jeg vil kunne streame direkte fra min telefon til høreapparatene
Direkte streaming
Høreapparater
Tilbehør
Apper
Telefoner/nettbrett
Vis inkompatible
er kompatible
Høreapparater
Ingen høreapparater er kompatible med valget ditt.
Tilbehør
Ingen tilbehør er kompatible med valget ditt.
Apper
Ingen apper er kompatible med valget ditt.
Telefoner/nettbrett
Ingen enheter er kompatible med valget ditt.
KOMPATIBEL
INKOMPATIBLE
Ikke direkte streaming
Vis alle
Skjul
eller senere
Krever Android
Krever Streamer Pro
Krever
Krever Bluetooth