Sjekk om du kan strømme lyd fra din mobiltelefon til høreapparater

Søk etter telefon/nettbrett
Jeg vet ikke hvilken telefon eller nettbrett jeg har

Finn ut hvilken modell telefonen din er

iPhone

På telefonen din, gå til Innstillinger> Generelt> Om. Dersom du har en iPhone 7 eller eldre, kan du finne modellen på baksiden av telefonen din.

Android

Gå til Innstillinger eller Alternativer menyen på telefonen din, skroll ned til bunnen på listen og velg 'Om telefon', 'Om enhet' eller liknende. Modellen skal stå på listen der.

Velg høreapparater
Jeg vet ikke hvilket høreapparat jeg har

Finn ut hvilket høreapparat du har

Du kan finne høreapparatmodellen din på disse stedene:

• I Oticon Companion-appen, klikk på "Høreapparater" nederst på siden
  • På etuiet eller på dekselet på høreapparatet ditt
  • På kvitteringen din

Dersom du ikke kan se modellen på noen av disse stedene, vennligst ta kontakt med din audiograf.

Høreapparat kompatibelt med
Enheter er kompatible med
Merke
Lydstrømming
Høreapparat-serie
Modell
Ikke tilgjengelig
Operativsystem
eller senere
Krever Android
iOS kreves
Viser
To-veis kommunikasjon
Hva er direkte lydstrømming og to-veis kommunikasjon?
tittel video
med
Direkte lydstrømming
Direkte to-veis kommunikasjon
Hva betyr dette?
Skriv ut denne
resultater
Slett alle filtre
video
video
Denne enheten har blitt testet av Oticon som kompatibel.
Beklager, ingen resultater funnet
Vennligst velg ulike valg og prøv på nytt.
Beklager, enheten er ikke kompatibel med høreapparatet
Den valgte telefonen og høreapparatet har ingen strømmeegenskaper. Du vil ikke kunne strømme direkte fra telefonen min til høreapparatet
Modell/Merke/Operativsystem
Iphone
Ansvarsfraskrivelse
For best ytelse anbefaler vi alltid at du oppdaterer enheten til den nyeste versjonen av iOS eller Android OS.
Apple-enheter:
Android-enheter:
eller senere.
Kompatibilitetsguiden skal kun brukes som referanse. Selv om vi streber etter sømløs enhetskompatibilitet, kan vi ikke garantere full kompatibilitet på grunn av kompleksitet og det stadig utviklende landskapet av kompatibilitetsspesifikasjoner. Vi oppfordrer brukeren til å gjennomføre sine egne tester før de tar en kjøpsbeslutning.
Testet av Oticon
Vi har utført uavhengige kompatibilitetstester på ulike mobile enheter. I tilfeller der et "Tested"-merke ikke er til stede, oppfyller mobilenheten spesifikasjonene for kompatibilitet, men den er ikke uavhengig testet av Oticon.