BrainHearing™ – en bedre vei til bedre hørsel

BrainHearing er Oticons unike tilnærming til hørselsomsorg og hjelper personer med hørselstap med å få mest ut av hørselen sin. Det hele starter med hjernen.

Vi tenker på hjernen først

Når vi utvikler høreapparater, tenker vi på hjernen først – fordi du hører med hjernen, ikke med ørene.

Den unike tilnærmingen har ført til utviklingen av Oticon Opn™. Ved å tenke på hjernen først, bryter vi med konvensjonene til tradisjonell høreapparatteknologi, og åpner opp verden for brukerne.

Tradisjonell høreapparatteknologi stenger lyder ute – og livet

Banebrytende teknologi i Oticon Opn åpner opp verden for brukerne

Tradisjonell høreapparatteknologi bruker smal direksjonalitet for å gjøre tale som kommer forfra tydelig, noe som gir en kunstig og begrenset lytteopplevelse. Oticon Opn gjør hele lydbildet åpent for hjernen for gi den bedre ytelsesforhold, og gjør det samtidig mulig for brukere å håndtere flere talere samtidig – selv i vanskelige lytteomgivelser.

Se filmen for å se hvordan Oticon Opn åpner opp verden

Les mer om BrainHearing

Hva er BrainHearing?

Gir det hjernen trenger for å høre bedre

Hos Oticon gir vi hjernen det den trenger for å forstå lyden den mottar fra ørene. Vi kaller dette BrainHearing. Dette gjør det mulig for hjernen å orientere seg bedre, separere relevante lyder, fokusere på omgivelsene og gjenkjenne lyder.

Ved å jobbe med hjernen, reduserer vi også hvor stor innsats som må til (kognitiv belastning) for å høre, noe som frigjør mentale resurser til andre aktiviteter.

Bli kjent med Oticon Opn

Det første høreapparatet som er raskt nok til å hjelpe hjernen

Oticon Opn med BrainHearing-teknologi er rask nok til å hjelpe hjernen på den måten den prosesserer lyd på, og åpner opp verden for brukerne. Tilgjengelig i en rekke forskjellige farger og stiler. Det finnes en Oticon Opn for alle.

Utforsk fargene og stilene

96 % brukertilfredshet

Hva sier brukerne om Oticon Opn?

96 % av Oticon Opn-brukerne har fortalt oss at de hører bedre med Oticon Opn høreapparater, mens 81 % sier de forstår mer med mindre anstrengelse.*

«Jeg føler at jeg lever igjen. Jeg kan delta i alle diskusjonene som jeg før ikke var en del av.» – Eugène Goetz, bruker av Oticon Opn

Se flere attester

* Beck D.L., Porath M., Consumer Responses to the Oticon Opn Hearing Aid. Hearing Review. 2017;24(1):26.