ConnectLine

Snakke i telefonen, delta i videochatter, høre på musikk eller se på TV. ConnectLine gjør det enklere å holde kontakten med de du er glad i på avstand og ha glede av flere typer underholdning.

Et komplett
integrert system

ConnectLine er en serie produkter som hjelper deg med å koble til en rekke kommunikasjons- og underholdningsenheter, og omdanner høreapparatene dine til et personlig, trådløst headset.

ConnectLine forbedrer kommunikasjonen over hele linjen. Samtaler ansikt til ansikt blir tydeligere og enklere å kontrollere. Å se på TV, lytte til musikk, videochatte og snakke i telefonen blir enklere enn noen sinne. ConnectLine er løsningen som tilbyr de beste tilkoblingsmulighetene i et enkelt system.


Streamer Pro – din personlige fjernkontroll

Streamer Pro – den viktigste delen av ConnectLine – gir deg fullstendig kontroll. Ikke bare over programendringer og lydstyrken på høreapparatene, men også over alle kildene til lydbasert informasjon, underholdning og kommunikasjon.

Ved å fange opp lydsignalet og sende det rett inn i begge ører, forvandler Streamer Pro et par høreapparater til et lite, trådløst headset. Uten at det er noen påviselig forsinkelse i overføringen, samsvarer lydsignalene alle visuelle bilder på en perfekt måte. Dette vil være den store forskjellen når du ser på TV eller bruker en datamaskin. 

Et fullstendig integrert system, Streamer Pro har blitt utviklet og testet med tanke på høreapparatbrukere, slik at den daglige bruken er enkel og intuitiv. Streamer Pro ligner en MP3-spiller og bæres rundt nakken. Den har tre spesialknapper for kjernefunksjonene: telefon, TV og mikrofon. Streamer Pro er kompatibel med alle Oticons trådløse høreapparater og ConnectLine-ehneter, slik at du kan enkelt oppgradere.

 • Langt batteriliv

  Opp til åtte timers streamingstid for en hel dags bruk.

 • Kompakt, brukervennlig design

  Har gummi med struktur på kantene for enklere håndtering og godt grep.

 • Intuitiv bruk

  Tre knapper gjør det mulig å velge og aktivere bruken som trengs.

Hva vil du gjøre?

Høreapparatet ditt og Streamer Pro arbeider som et integrert system som kan overføre lyd trådløst til høreapparatene dine fra TV, telefonen, datamaskinen og mange andre enheter. Les mer om de forskjellige mulighetene.

Se på TV

Bruk en TV-boks for å se på TV med et behagelig lydnivå

Få vite mer

Hør på musikk

Koble høreapparatet ditt til en MP3-spiller

Få vite mer

Bruk datamaskinen eller nettbrettet ditt 

Send lyden direkte inn i høreapparatet ditt

Få vite mer

Bruk telefonen din 

Utfør og motta tydelige og handsfree samtaler

Få vite mer

Bruk mobiltelefonen din 

Utfør og motta tydelige og handsfree samtaler

Få vite mer

Få undervisning i et klasserom 

Fang opp viktig læring med en FM-mottaker

Få vite mer

Gå på kino, i teater eller i kirken

Koble til teleslyngesystemer med bruk av telespole

Få vite mer

Spis på restaurant eller gå på fest 

Ha samtaler i støyende omgivelser med bruk av ConnectLine mikrofonen

Få vite mer

Få vite mer

 • ConnectLine TV lar deg ha glede av TV sammen med andre

  Hør TV-programmer tydelig med et TV-volum alle kan ha glede av. Du kan kontrollere volumet fra TV-en selv via Streamer Pro. Skulle telefonen ringe når TV-en er på, kan du svare den med telefonknappen på Streamer.

 • Med ConnectLine Telefonboks vil du aldri gå glipp av en samtale igjen.

  Med ConnectLine Telefonboks vil du aldri måtte bekymre deg for å gå glipp av en viktig telefonsamtale eller gå glipp av viktige detaljer. ConnectLine omformer høreapparatene til en trådløs, handsfree løsning for hjemmebruk takket være Streamer Pros innebygde mikrofon.

 • ConnectLine mikrofon lar deg ha glede av private samtaler

  ConnectLine mikrofon er en diskret mikrofon med klype som kobler seg trådløst til Streamer og lar deg ha tydelige og private samtaler med en person i utfordrende lytteomgivelser.

Vær trygg på at du kan følge med

Studenter som er avhengige av FM kan utvide funksjonaliteten til ConnectLine Streamer til klasserommet og auditoriet. Et stort utvalg FM-mottakere kan kobles til Streamer Pro og streame FM til begge ørene med bare en mottaker.

Koble en FM-mottaker direkte til Streamer Pro og det trådløse FM-signalet kan streames til begge høreapparatene. Den innebygde kontakten til Streamer er kompatibel med et stort antall FM-mottakere. Vi anbefaler at du bruker Amigo FM-mottakeren.

Les mer om Amigo FM

Kompatibilitet

ConnectLine App er kombatibel med iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Pro 9.7", iPad Pro 12.9" , iPad Air 2, iPad Air, iPad (4. generasjon), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, og iPod touch (5. og 6. generasjon) og krever Streamer Pro 1.2 App eller nyere. Søk etter iPhone apps i App Store, når du skal installere appen ConnectLine App på en iPad. ConnectLine App til Android smarttelefoner og nettbrett krever en Streamer Pro med fastvare 1.3 eller nyere. Les mere om kompatibilitet på www.oticon.no/support.

 • Finn et hørselssenter

  En audiograf kan teste hørselen din og utarbeide en behandling som passer deg.

 • Hvordan bruk ConnectLine

  Videoer og bruksanvisninger for å hjelpe deg med å komme i gang med ConnectLine.

 • Løsninger

  Utforsk vårt utvalg av avanserte, personaliserte og praktisk talt usynlige høreapparater.

 • Hva er hørselstap?

  En av seks voksne opplever det til en viss grad. Få vite mer om hørselstap.