Vær trygg på at du kan følge med

Å høre stemmen til læreren i støyende klasserom og forelesningssaler kan være en utfordring for barn og tenåringer. Amigo FM er utviklet for å hjelpe dem til å overvinne virkningen av avstand og støy, slik at de får med seg så mye som mulig av undervisningen.

Et fullstendig integrert FM-system for klasserommet

Oticons Amigo FM-system fjerner avstanden mellom lærer og barn, og forbedrer signal-til-støy-nivået betraktelig ved å sende signalet direkte til barnets ører.

FM-systemet består av:
• En mikrofon
• En sender
• En mottaker.

Ved bruk av et FM-system har læreren på seg en mikrofon som fanger opp stemmen hans/hennes, og signalet blir deretter sendt via senderen til mottakeren, som er plassert på barnets høreapparat eller på Streamer Pro

Bruk av Streamer Pro
Dersom du bruker ConnectLine kan en rekke FM-mottakere tilkobles direkte til Streamer Pro, og streame FM til begge ørene med bare en mottaker. Vi anbefaler at du bruker Amigo FM-mottakere.

Få vite mer om ConnectLine

Amigo FM - fordeler på hvert nivå

Bedre taleforståelse

Tydelig, autentisk lydkvalitet for optimal taleforståelse og forbedret talegjenkjennelse med Oticon Senseis VoicePriority i

Diskrete receivere

Diskrete mottakere som forblir på plass – enten festet til høreapparatet eller plassert på Streamer Pro

Full kompatibilitet

Fullstendig kompatibel med høreapparater, cochleaimplantater og benforankrede løsninger

Meget pålitelig

– en LED-indikator på mottakeren bekrefter at barnet mottar et klart signal, noe som hjelper både lærer og barn.

Enkelhet

Intuitiv og lett å bruke med enkel, på stedet-programmering – du trenger ikke PC eller ekstra kabler

Robust og bygget for å vare.

Amigo FM mottakere på ørenivå har det laveste strømforbruket av alle tilgjengelige FM-systemer.

Sensei - den ideelle FM-partneren

VoicePriority, som er integrert i Oticon Sensei, i ™ justerer automatisk forsterkningen av det innkommende FM-signalet for å optimalisere signal til støy-forholdet hos ditt barns øre. Denne avanserte adaptive FM-strategien responderer umiddelbart på endring i støynivå, og forsikrer konsistent taleforståelse uansett hvor barnet ditt befinner seg. Og jo mer barn forstår, desto bedre læringsmuligheter har de.

Barn lærer i stor grad av hverandre i klasserommet – både fra direkte samtaler og fra tilfeldig læring. Med VoicePriority blir lærerens stemme forsterket uten at det går på bekostning av relevant informasjon fra barnets omgivelser. For å forsikre at studentene ikke går glipp av ord når de skifter fokus fra lærer til en medstudent, aktiveres og deaktiveres Voice Priority nesten umiddelbart, avhengig av støynivået ved ditt barns øre.

Les mer om barnevennlige høreapparater

Amigo FM-mottaker

Ørenivå mottakere festet til bunnen av høreapparatet. Formen på mottakeren går i ett med høreapparatets konturerer og blir til én enhet.

 • Sikker tilkobling

  Amigo FM mottakere festets til bunnen av bak-øret høreapparater. Ingen verktøy er nødvending. Amigo mottakeren kommer i mange forskjellige farger for å passe til høreapparatet.

 • Pålitelig

  Mottakeren er en del av et meget pålitelig system. En LED-indikator gir deg umiddelbar bekreftelse om at barnet mottar FM-signalet, noe som gjør det enklere for både lærere og barn å jobbe med.

 • Bred FM-kompatibilitet

  Amigo FM jobber med praktisk talt alle nåværende tilgjengelige FM-sendere. Dette gir deg komplett valgfrihet når du skal velge det optimale høreapparatet for barnet ditt.

children listening

Amigo FM-sendere

Lærere vil bruke tiden på undervisning – ikke på å prøve å dechiffrere komplekse FM-systemer. Amigo sendere gjør livet enkelt. De ganske enkelt skrur på senderen, klipser på mikrofonen og begynner undervisningen. Senderne sender lærerens stemme direkte til eleven, og overvinner effekten av støy, avstand og klang som kan gjøre det vanskelig for barn å høre.

Children being helped by teacher

Amigo Star – en ny stjerne på skolen

Det er alltid mye aktivitet i et klasserom, og enhver form for bakgrunnsstøy kan være svært distraherende for barn – men spesielt for de med lyttevanskeligheter. 

Amigo Star har muligheten til å hjelpe barna med å spare noe av ressursene sine til å konsentrere seg om det som betyr mest - det de lærer.

Amigo Star er den siste utviklingen i Amigo FM-familien - designet for å hjelpe normalt hørende barn med lyttevanskeligheter med å bedre kunne konsentrere seg i klasserommet.

• Problemfri integrering: integrerer med Amigo FM-systemer eller ethvert annet FM-system som allerede er på plass.

• Komfortable og diskret: tilgjengelig i en rekke farger med slanger og domer i forskjellige størrelser.

• Enkel og intuitiv å bruke: tilpass den til øret, skru på, synkroniser og start

• Robust: støtsikker og vannavstøtende

 • Skolebarn (6-12 år)

  At barna begynner på skolen er en stor begivenhet i de fleste familier. Få vite hvordan du kan hjelpe skolebarnet ditt med å få en vellykket læringsopplevelse og sosialliv.

 • Støtte for foreldre

  Se våre ressurser for foreldre, kommunikasjonsteknikker, temaer for ditt neste besøk på hørselssenteret og mer.

 • Produktstøtte

  Få vite hvordan du bruker ConnectLine og setter opp adapterne og få annen støtte for trådløst tilbehør.

 • Oticon høreapparater for barn

  Utforsk våre høreapparatløsninger for barn med mildt til moderat og alvorlig hørselstap.